Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άλλο-άλλο. Βασικά μου άρεσε πολύ η ιδέα και θα σκάσω, σπάνιο πράγμα να ενθουσιάζομαι με κάτι που σκέφτηκα. Συνήθως λέω 'οι καημένοι που θα πέσουν πάνω του'. Να στο πω κι από κοντά, θα είσαι το πρώτο μου θύμα :hahaha:
:hahaha: Ήταν λόγω της εποχής και καθώς που πέρασε η ιδέα για τι θα μπορούσαν να γράφουν τέτοια άτομα είπα "Γιατί όχι;"
Jun 15 2011 18:19
Fallen_Mpougatsa → Kai
Nyahahahahaha! The evil spreads; fanfic με την αρχαία Ελλάδα ή κάτι άλλο?
Lol, ναι αυτές με τον Αϊ Βασίλη. Φοβερές ρε συ!
Jun 15 2011 18:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι-ναι! Και δεν έχει δείξει ακόμα γονείς. :kakaka: Μου ήρθε story btw, αρχίζεις να με κολλάς άσχημα και δε μ' αρέσει. Κάτι χρόνια έχω να πέσω με τα μούτρα σ' αυτά, but it feels good I have to admin.
Όχι δεν τη διάβασα. Με τα γράμματα στον Αη Βασίλη θα λες XD
Jun 15 2011 17:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα, ναι άλλοι 8-9 σίγουρα...αν βάλεις και την Αφροδίτη 8 αλλά ακόμα δεν έχει γράψει και πολλά για τη συγκεκριμένη! Βασικά, το φοβερό θα ήταν να δούμε αντιδράσεις των γονέων. Αφροδίτη: "μπαμπά", λέω να πάω στον Όλυμπο τώρα, ξες, Ελλάδα, γιατί είμαι λίγο η Θεά του Έρωτα. Α, θα ρθω σε καμιά 15αριά χρόνια. Τι εννοείς μπορεί να πεθάνεις μέχρι τότε? Α, μην είσαι δύσκολος! xD
Lol, τη review τη διάβασες? By the way, στον Bel, θεϊκή η ατάκα με το ελάφι!
Jun 15 2011 17:56
Kai → Fallen_Mpougatsa
Αυτό ήταν το καλό. Τον Ερμή τον έχει σίγουρα, θέλω να δω πώς θα χειριστεί και τους υπόλοιπους (τις έχουν μείνει αρκετοί XD).
Yup, το είδα. :)
Jun 15 2011 17:52
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Αχα...μωρέ εγώ το βρήκα αυτό το Tarot Cafe αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά βαριέμαι να το διαβάσω...Α, ναι, τα είδα! Thanks για το heads up!
Jun 15 2011 17:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
To διάβασα κι εγώ! Μόλις το τελείωσα! Καλό ήταν, έχεις δίκιο. Τον Ερμή τον έγραψε πολύ μα πολύ πετυχημένα! Κι επίσης ευχαριστιέμαι το κορόιδεμα που τρώει ο Άρης! Χα χα χα!
Να φανταστώ ότι είδες το μήνυμα στο fanfiction? :3
Jun 15 2011 17:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Έχει Ερμή + τον έχει πετυχημένα + έχει κωμικά στοιχεία + το concept είναι καλύτερο απ' ό,τι περίμενα= μου είναι αρκετά για να το διαβάσω.
Να κοιτάξω και το mail. Αυτή η αυτοπεποίθησή σου γι' αυτά που γράφεις με τρελαίνει πάντως.
Jun 15 2011 17:16
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lol, fanfic για τον Ερμή? xD I'll look into it. Και θα σε στείλω το έγγραφο στο mail.
Jun 15 2011 16:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Check [url=http://www.fanfiction.net/s/6658888/1/Do_You_Remember_Me]this one[/url] if you have the time.
Jun 15 2011 16:20
Fallen_Mpougatsa → Kai
O ho ho ho...My evil master plan is working...! Παρεπιμπτόντως, θέλω να κατεβάσω ξαφνικά τη Mulan σε torrent-έβαλα τον αδερφό μου να βρει!
Jun 15 2011 13:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
:nanteee: Με κόλλησες παναθεμά σε και είναι να μην αρχίσεις μ' αυτά.
Jun 15 2011 13:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Xα χα χα χα χα! Ναι ναι!
Απαπαπαπαπαπαπαπαπα, το mind scarring δεν το γλυτώνουμε θα το πάπουμε και οι δύο στο τέλος και εν τέλη κι αυτοί στους οποίους θα κυριαρχήσουμε-δηλαδή όλους μουα χα χα χα-γκαχ, γκουχ, αχέμ...
Ναι ρε συ, ξαφνικά βρέχει ανελέητα...παρεπιμπτόντως μάντψε τι κάνω [B]τώρα[/B]. Οριστε:[url]http://www.youtube.com/watch?v=lWH9nvQVo5Y[/url] :3 :3 :3
Jun 15 2011 12:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Τα mosca αδέρφια μου, τα mosca.
Για να μη μιλήσουμε για τις άπειρες αναλύσεις που έπαίρναν άλλη τροπή στο τέλος, τα σατανικά σχέδια για τα threads του angr, τη φοβερή φράση που παράκουσα όταν μου έλεγεσ για το fanfic και τη φάση Φώσκολου που είχαμε. Someday we will rule the world through madness.
:hahaha: Τι βροχή είναι αυτή, ρε συ;
Jun 15 2011 12:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed