Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Νομίζω ότι εσένα αντί για να σε χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι σε χτυπάει η βροχή, και με τόσες βροχές αυτές τις μέρες καταλήξαμε στην πρόταση γάμου.
:blush2: Α να χαθείς, μέσα στο φόρουμ είμαστε παντρεμένες γυναίκες. Αλλά, κλέψε τα λεφτά του Himekawa και σου έρχομαι :joyful: και κλεφτούμε και θα ζήσουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη.
Jun 17 2011 13:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όντως, πολύ καλό αυτό, ειδικά αν δεν τα μπορείς τα χάπια! Ούτε κι εγώ τα πολυπάω...τσααααα. Έτσι! Πλήρει ταύτιση απόψεων! ...Ανεστία παντρέψου με! xD Είμαι υπερκινητικό φαίνεται? Παρεπιμπτόντως, λες να πέσει καθόλου ο ήλιος μέχρι τις 7κ30? Μπουιιιι, ζεσταίνομαι!
Jun 17 2011 13:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι-ναι, καιευτυχώς δεν χρειάζσηκε να πάρω χάπι, μιας και δεν τα πάω πολύ καλά μαζί τους.
Jun 17 2011 12:49
Fallen_Mpougatsa → Kai
NOOOOOOOOOOOOOOOO!:nanteee: Όχι πάλι το συννεφάκι...! Παρεπιμπτόντως, επλίζω να αισθάνεσαι καλύτερα, τώρα που μόλις γύρισα...
Jun 17 2011 12:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βλέπω όλο ενέργεια από το πρωί. Εγώ πάι ξύπησα με πονοκέφαλο και ενώ είχα ξυπνήσει από νωρίς, δεν ήθελα να σηκωθώ αλλά είχαμε να κατεβάσουμε τις κουρτίνες και ήθελα δεν ήθελα σηκώθηκα. Τ^Τ
Ναι-ναι, αν και χθες είπαν για άνοδο της θερμοκρασίας, αλλά ποιος ξέρει. :hahaha: Λες να μας κυνηγήσει το συννεφάκι πάλι;
Jun 17 2011 09:50
Fallen_Mpougatsa → DarkElf
Θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι ανάλογα τα κέφια...! :3
Αχα! Εγώ διαβάζω το manga του σθγκεκριμένου...αλλά αν σε πω ότι δεν έχω διαλέξει ακόμα πλευρά? xD Είναι δύσκολοοοοο~! Η μια πλευρά έχει Kenshin...η άλλη έχει Saito, Hijikata...xD
Jun 17 2011 07:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Kαλημέρα~! Το πιστεύεις...? Τελευατίο μάθημα!!! Επιτέλους! Α~χ, και μετά τέλος...αν και γράφουμε νωρίς και ξες, με το ζόρι ξύπνησα. Lol, δε βαριέμαι καθόου έτσι? Και θυμάσαι τι σε είχα πει για τον ήλιο? Να τος, νταλα ο ήλιος...ελπίζω να μείνει έτσι και το απόγευμα που θα συναντηθούμε!
Jun 17 2011 07:57
DarkElf → Fallen_Mpougatsa
Καλά,κι εγώ με τα manga είμαι περίεργη..φαντάζομαι πάει αναλόγως τα κέφια.:hihi2:
Τώρα βέβαια αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για την shinsengumi οπότε ελπίζω μετά την εξεταστική ν'αρχίσω σοβαρά το Peacemaker Kurogane (..και να τελειώσω το Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto-anime είναι αυτό).Πρέπει να βρω και κανένα βιβλίο για εκείνη την περίοδο,για να μπορέσω ν'αποφασίσω με ποια πλευρά είμαι.:hihi2:
Jun 16 2011 15:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
That's true. Θέματα να αναλύσει κάποιος υπάρχουν πάντα, αρκεί να θέλει.
Jun 16 2011 10:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ε? Δε μπορείς να πεις, έγραψα πολλά πάλι! Τελικά δεν ήταν μόνο επειδή το διάβασα όλο μαζί! xD
Jun 16 2011 09:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
Exactly! Death by exposure to kufufufu to all the nufufufu bastards! xD
Jun 15 2011 20:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Υοu will hof'it? Νομίζω ότι δε θ' αρέσει καθόλου στους οπαδους του Νουφουφουκισμού.
Jun 15 2011 20:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
I completely agree! Κάτω ο νουφουφουκισμός. By the way, αυτή η συζήτηση πάει Hall of fame. "νουφουφουκισμός" χα χα χα χα!
Jun 15 2011 20:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed