Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

You got mail yourself! ;) by the way, check this out: [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=525948#post525948[/url]
Σεπ 05 2011 17:31
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Υοu got mail.
Σεπ 05 2011 17:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

E μα darling αυτό θα έλειπε να μηντ ον δω καθαρό καθαρό αυτόν τον φάκελο που τόσα και τόσα ακούω. Θα ήταν σαν να μου έλεγες ότι έχεις μια αδερφή και δε μου τη γνώριζες ποτέ! xD
Σεπ 04 2011 23:13
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά, από 2πλα, 3πλα... 8πλα άλλο τίποτα, αλλά αυτά φύγαν όλα, μαζί με κάποια άλλα. Μένει να τα χωρίσω. Όοοοταν τα καταφέρω, θα στο δείξω να δεις τι χώρισμα έχει πέσει.
Σεπ 04 2011 22:38
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, έτσι γιατί αν δεν έχουμε τουλάχιστον 6 υποφακέλους να περιγράφονται όλα σε ένα path...xD O husbando φυσικά θα χαίρεται έτσι κι αλλιώς με τέτοια φροντίδα που του δείχνεις. Αλλά να φανταστώ πως σβήνεις αυτά που δεν έπρεπε να κατεβάσεις αρχικά γιατί είναι άθλια αλά μόλις είχες αρχίσει και ήσουν τόσο ενθυσιασμένη που τα κρατούσες όλα συν τα διπλά/8πλά?
Σεπ 04 2011 21:54
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σε παρακαλώ. Εδώ υπάρχει υποφάκελος του υποφακέλου του υποφακέλου μέσα στο κεντρικό φάκελο. Το θέμα είναι πότε θα οργανωθούν όλα να τα βλέπω να τα χαίρομαι κι εγώ κι ο husbando μου γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνει αυτό. Σβήνω μερικά και τα πονά η καρδιά μου XD Tζάμπα κλικς για save.
Σεπ 04 2011 21:22
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

E, εντάξει, νομίζω μετά απ'αυτό ο Hayato μπορεί να είναι περήφανος που είναι husbando σου. Μέχρι κι ο υποφάκελος έχει υποφάκελο.
Σεπ 04 2011 21:18
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οf course. Έχει ξεχωριστώ φάκελο γι'αυτές που είναι μαζί με τον Uri. TYL σε υποφάκελο. Αν και μέχρι κι αυτές θέλουν συμμάζεμα.
Σεπ 04 2011 21:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Παρακαλώ! Ελπίζω να ξες σε ποιον φάκελο θα την βάλεις την φωτογραφία...? :3
Σεπ 04 2011 20:40
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχα, don't worry, θα πάει για save anyway. Domo.
Σεπ 04 2011 20:28
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

[SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/khr___there_you_are_by_rika_wawa-d32nc0j.png[/IMG][/SPOILER] Ξέρω ότι δεν είναι και η τέλεια εικόνα αλλά και ο Gokudera και ο Uri είναι τόσο γλυκούλια...συν η όλη σκηνή είναι τόσο ωραία... :kawaii:
Σεπ 04 2011 20:17
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

:emptyonexg1: ναι, το ξέρω είμαι χαζή... Το βλέπω και στο ξαναστέλνω! Και είδες? Καταλάθος σωστός τίτλος στο μήνυμα που σε στειλα-it [B]is[/B] back! :3
Σεπ 04 2011 19:58
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, μετά από τόσο καιρό; Πάντως δε με τρόμαξαν καθόλου τα κοκκινάκια (το περίμενα). Κράτησα το αρχικό σε back up και άφησα κόκκινα τα διορθωμένα σημεία μάλιστα. Το έστειλα πίσω για ένα τσεκ στην τελευταία παράγραφο αν δε σε πειράζει, με τις παραπάνω σάλτσες XD
Σεπ 04 2011 19:54
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Random fact: Maria fail is fail; μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι το mail σου έχει να κάνει με το Reborn! xD
Σεπ 04 2011 18:33
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, μετά το είδα...θυμάσαι τι σε έλεγα μια φορά? Φαντάσου να πας να γράψεις "τι κάνεις" κι αντί τον τόνο να πατήσεις το "λ"... Α, σου το στέλνω as we speak, αλλά μην φοβάσαι που είναι έτσι κόκκινο! Βασικά ειλικρινά μακάρι να μη σε σπάω τα νεύρα...
Σεπ 04 2011 18:30