Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χαχαχα. Ε, εντάξει, δεν έχει παράπονο. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο σου την χάρισε αρκετές φορές, καιρός να επιστρέψουμε στα παλιά.
Ναι, η αλήθεια είναι ότι όταν θες να γλιτώσεις το διπλάσιο συμμάζεμα μαθαίνεις ακόμα πιο γρήγορα πώς ν' αποχωρίζεσαι πράγματα. XD Όταν τελικά συμμαζευτούν θα γίνει το πανηγύρι που θα τα έχω όλα φρέσκα και θα ψάχνω για καινούργια (αν και έχω κι άλλους για συμμάζεμα).
Του Yamamoto θα τον αφήνω προς το παρόν μπας και τον συμμαζέψει η Vagge γιατί ήρθε τις προάλλες και μάζεψε ό,τι βρήκε σε Yamamoto. Γίνεται κι εκεί ένας χαμός και δεν τον πιάνω με τίποτα για την ώρα. XD
Sep 07 2011 01:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
:3 Άσε, η πρώτη αστραπή με το που μπήκα στο αμάξι με τον μπαμπά που με κατέβασε -επειδή πήγε να πάρει τη μαμά- τότε έπεσε. Το inner cursing δε λέγεται!
Χα χα, ΟΚ τότε, απλώς ελπίζω να μη δημιουργώ κι άλλα προβλήματα στον διαβόητο φάκελο! xD Κοίτα, ότι τα σβήνεις τουλάχιστον είναι καθάρισμα και το πιο σημαντικό...μαθαίνεις να αποχωρίζεσαι από πράγματα! Ε χε χε, αυτό το θέμα με το συμμάζεμα είναι πολύ σπαστικό, ειδικά αν έχεις τις φώτο που έχεις εσύ!
Sep 07 2011 01:33
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, κατάλαβα ότι ο πρώτος κεραυνός που έπεσε πρέπει να ήταν την ώρα που συναντηθήκατε. :p
Όντως πάντως το έριξε για τα καλά εδώ, έτρεχα σαν το χαζό να μαζέψω τα ρούχα γιατί αρχίκά τα είχα ξεχάσει.
Πάει πολύς καιρός που έχω σταματήσει ν' αποθηκεύω από DA οπότε don't worry, εκτός κι αν υπάρχει και σε άλλο site, το πιο πιθανόν είναι να μην το έχω. Οπότε στέλνε εσύ XD . Άσε και σήμερα άρχισε να ψιλοσυμμαζεύεται σε νορμάλ επίπεδα ο φάκελος. Μου έχει μείνει βέβαια αρκετή δουλειά ακόμα, αλλά πολύ λίγη σχετικά με το καθάρισμα που έχει φάει ως τώρα. Το τι έσβησα δε λέγεται. Από τη μια τα πονάω, από την άλλη λέω 'θα ζήσω και χωρίς αυτά' όταν τα σβήνω. XD
Sep 07 2011 01:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
Παρεπιμπτόντως, καλά που δεν ήρθες. Μια βροχή...
Επίσης, το ξέρω ότι είμαι κακιά που στο κάνω αυτό αλλά βρήκα κι αυτά και δεν ξέρω αν τα έχεις αλλά στη μικρή περίπτωση που δεν, να τα: [url]http://haranohana.deviantart.com/art/KHR-Undressing-217483059?q=boost%3Apopular%20KHR&qo=105[/url]
[url]http://comatove73.deviantart.com/art/KHR-Gokudera-Vector-116610759?q=boost%3Apopular%20KHR&qo=273[/url]
Σου στέλνω το link γιατί βαριέμαι όλη τη διαδικασία: σώσε-τη-φώτο, ανέβασε-την-στο-photobucket,πάσταρε-το-άλλο-link-εδώ. xD
Sep 07 2011 01:14
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, αλλά από την άλλη σκέψου του αλλώς
'Α, δεν θα έχει romance' > και μετά > 'Καλά, μα δουλεύει;'
Από αυτή την άποψη το λέω.
Not sure, θα σου πω αύριο.
Sep 05 2011 22:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
A,πάλι καλά...χμ, ναι έχεις ένα δίκιο σ'αυτό απλώς ανησυχώ μη νομίζουν ξες, "Α, κι άλλο romance, bleh". Λες να το αλλάξω λοιπόν. Ε μωρέ θα το κάνω...Απλώς θα είναι κι αυτό στην περίληψη -όπως το ΟΧΙ YAOI! mε μεγάλα γράμματα xD- (που ήδη είναι δηλαδή, το ότι το pairing θα έρθει αργότερα).
Α, μην το ξεχάσω αύριο θα συναντηθούμε με την Κατερίνα κάτω κατά τις 9 στην Κολόμβου. You coming? :D
Sep 05 2011 22:19
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Χαχα! Εγώ απλά δεν είμαι σίγουρη :P Απλά σε ενημερώνω.
Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα μιας και πρέπει να δω το πρόγραμμα του φροντιστηρίου :P
Sep 05 2011 22:13
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ώπα! Να και το αναπάντεχο! Εκτός από αύριο δεν έχω πρόβλημα όποτε θέλετε! ^^
Sep 05 2011 22:12
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν μπορώ να πω ότι βγάζει τρελό μεν, αλλά άσχετα από το πόσο διάστημα θα πάρει καλύτερα να προετοιμάζεις τον αναγνώστη για το τι θα διαβάσει. πχ. Αν πήγαινα να διαβάσω δράμα ξέρω γω και ξαφνικά έβλεπα και παρωδία μέσα στο δράμα, λέμε τώρα, θα ξενέρωνα κάπως.
Οκ είναι ο τίτλος.
Sep 05 2011 22:10
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Θες να βγούμε με τον Πάνο μια από αυτές τις μέρες;
Sep 05 2011 22:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aαααα, ΟΚ, συνδέθηκε ο εγκέφαλος.
Κοίτα, ακόμα δεν το έβαλα romance γιατί δε θα έχει pairing, θα έρθει αργότερα. Οι καταστάσεις οπου θα υπάρχουν θα βγουν προς το romance πιο μετά. Oh wait; νομίζεις ότι βγάζει romance???
By the way, σ'άρεσε ο τίτλος? =3
Sep 05 2011 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed