Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Έλα ρε συ, δραματική μεταφορά ήταν για να γίνει πιο κουλό. Την φλόγα του εννοούσα που είναι κόκκινη. Αφού storm έχει.
Nov 18 2011 14:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha! Χαλαρά το τελειώνουμε μόνες μας! Είμαστε και οι δύο που τσιγκλάμε η μία την άλλη. Αλήθεια την πύρινη λαίλαπα πού την βρήκε ο Fabio? xD
Nov 18 2011 14:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι. Συνεχίζουμε μόνες μας και θα τελειώσουμε και το Arc.
Nov 18 2011 14:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Χα χα, δεν πειράζει! Κυριακή 4 το μεσημέρι μέχρι όταν...! Συνήθως 8-8κ30. Επίσης...έγραψα κι εγώ σεντόνι! :kakaka:
Nov 18 2011 13:37
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ήρθε αλλά δεν το είδα. XD Για τι μέρα μιλάμε; Δεν μπορώ να σου πω από τώρα... Θα μου πεις Παρασκευή είναι ήδη... αλλά σίγουρα μέχρι αύριο το πρωί.
Nov 18 2011 13:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E εντάξει ο Βασιλάκης δικαιολογείται: ήταν πιλότος που τα πήρε κι είπε να τους τπ τρίψει στη μούρη! xD Btw, το μήνυμα σου ήρθε έτσι? Στο κινητό εννοώ.
Nov 18 2011 13:03
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Και βρήκε φυσικότατο, έτσι; Ο Βασιλάκης generic κακός που σου λέει όλα του τα σχέδια και τον τρόπο να τον νικήσεις.
Nov 18 2011 13:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:hahaha: μόλις το είδα! Καλά τι θεϊκό που βγήκε? Και τελικά του έκοψες και το χέρι...Νομίζω ότι έχει κακή επίδραση η μία στην άλλη: εσύ με τα gags σε μένα κι εγώ με το violence-gore σε σένα! xD
Nov 18 2011 12:59
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:kakaka: Έγραψα κι εγώ σεντονάκι.
Nov 18 2011 12:51
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Pfffffff, όντως! Εφόσον τα αγαθά copies κτώνται, ξέρει αυτός. Χα χα, πραγματικά πάντως έχω αρχίσει να πιστεύω ότι το διαβάζεις ψυχαναγκαστικά! Επίσης, πες κανα ακόμα που αντιγράφει RuroKen δεν το χω ψάξει ποτέ...
Nov 18 2011 00:21
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Απο τις επιθέσεις του RuroKen μέχρι και την Kai...Είδες πόσο awesome είναι ο Gama? Clopy-paste ftw! Και το Gamaran θα πρέπει να μπει στο groupάκι μου "Meh Watsuki, you were copied again...".
Nov 18 2011 00:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

You're welcome! Ha ha, no kidding! Πφφφφφ, ωραία, το ίδιο ωράριο! Επίσης...έγραψα στο Afterschool charisma. A, θα πάω να γράψω και στο γκρουπ να συνεχίσω την ιστορία αλλά θα αφήσω τα δεύτερα αποκαλυπτήρια (εφόσον πρέπει να εμφανίσουμε τον Βασιλάκη τώρα) για τον πολιτισμό σε σένα! ^^
Nov 17 2011 23:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ω, μην ανησυχείς! Θα ναι μεγάααααααλο το post! xD
Nov 17 2011 23:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Thanks! Άσχετο. Τι σου λέει που στην επιστροφή πέτυχα τους ίδιους τύπους που είχα πετύχει όταν ερχόμουν σ' εσένα; Έλεος. XD
Nov 17 2011 23:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Τράβα γράψω γιατί το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ψηφιακά ηλεκτρονικά και Gankutsou.... Μην με ξεχάσεις !:blingeye2:
Nov 17 2011 22:55