Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, τον Κώστα? Μπα όχι, δε λέει. Αλλά να μην φοβάσαι...όσο είσαι με το μέρος μου. Περισσότερο διάλογο ε? Μεταξύ τους της Varias? Ή όλων μαζί και με την κοπέλα? Έλα τώρα, τουλάχιστον εγώ το έκανα μη θελημμένα! :3
Νοέ 20 2011 23:03
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Εσύ ξέρεις. Μόνο μην τον φέρεις αλυσοδεμένο ή με κανένα κομμάτι να του λείπει γιατί οι τάσεις που έχεις τελευταία έχουν αρχίσει να με τρομάζουν. Η αλήθεια είναι πως δεν βρήκα να σχολιάσω κάτι στις σκηνές. Ίσως να ήθελα λίγο περισσότερο διάλογο, but it's too soon for that. Τώρα το είδα. Συγχαρητήρια και τα συλλυπητήριά μου στον Napster. Και εσένα και την αδερφή μου σας έχω ήδη στην black list και σας φοβάμαι. Από την άλλη έκανες και κάτι καλό. Τον σταμάτησες απ' το να γυρίσει στην σκοτεινή πλευρά και να ξαναρχίσει το Naruto, οπότε εγώ σε συγχωρώ κι ας μη μ' επηρέασε ούτε στο ελάχιστο.
Νοέ 20 2011 22:49
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD OK θα του το πω! :kakaka: σιγά μην τον ρωτήσουμε! Σάββατο κι αν θέλει! xD :3 :3 :3 yosh! Ah, yes, ξέχασα να στο πω, το είδα! Μόλις. Thank you~! Έχεις ένα ψιλοδίκιο για το σχόλιο οπότε το σουλούπωσα χε! Επίσης, αισθάνομαι περήφανη. Πλέον είμαι αρκετά καμμένη για να μην έχω suggestions σε gag! xD By the way, είδες τι spoiler έδωσα καταλάθος στον Napster? Τ^Τ
Νοέ 20 2011 22:44
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα. Άπαπα-παπα. Τι πρόβλημα να έχω; Αν δεν το είχα συμπαθήσει το παιδί, θα σου το είχα πει, πίστεψέ με. Κανονίζουμε για ώρα αν είναι. Βασικά και για μέρα γιατί μπορεί να μην τον βολεύει Σάββατο. Γιαπ. Για την ώρα δεν έχει προκύψει κάτι οπότε γιατί όχι, σου υποσχέθηκα ότι θα έρθω μια φορά τουλάχιστον να δω τι παίζει έτσι κι αλλιώς. You got mail, btw.
Νοέ 20 2011 22:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

:hahaha: έτσι, έλα να γίνουμε πολλοί! Και φυσικά κι έχεις και mode τώρα γιατί όχι? :3 Συγγνώμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! Νόμιζα ότι θα ήξερεςμ συγγνώμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη! :( :( :( Πάντως...δεν ξέρω αν μπορώ να το κάνω, τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι από τους λίγους ΕΞΥΠΝΟΥΣ ninja εκεί μέσα. Αλλά ούτε κι εγώ θέλω να πεθάνει...
Νοέ 20 2011 22:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

OK! Nα πούμε από τώρα Σάββατο? Και να κανονίσουμε άλλη μέρα ώρα. Επίσης, σκέφτομαι να πω τον Κώστα επειδή είχε σκάσει να πάμε κινηματογράφο και να ρθεις κι εσύ! xD Δεν φαντάζομαι να χεις πρόβλημα? Καλά καλά, το καταννοώ. Πάντως παίρνω θετικά το ότι δε λες όχι για την επόμενη Κυριακή! :3 επίσης...η μέρα αλλάζει, αν βρεθεί κι άλλο μόνιμο μέλος. Αν ψήνεσαι. Αν σ'αρέσει. Αν θέλεις. Αν δε σε πρήζω! :3 :3 :3
Νοέ 20 2011 22:30
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Lolz, λες και έγινε copy/paste. xD Επίσης εκείνος στις πρώτες σελίδες που κρατάει το πιστόλι, μοιάζει με τον Sanji απο το One Piece. xD Σώπα ρε, έχω και mode? Suke!!!!!!!!!! Γιατί με μισείς τόσο? Ήθελα να συνεχίσω το Naruto (drop είχε φάει εδώ και κάτι χρόνια), φχαριστώ για τα spoilers, βρε! xD Θέλω να σταματήσεις να αγαπάς τον Shikamaru γιατί είναι ο χαρακτήρας που μου άρεσε (you know, είπα πριν πως δεν θυμόμουν το name), τελικά Shikamaru τον λένε. :P Όχι τίποτα άλλο, απλά δεν θέλω να πεθάνει. xD
Νοέ 20 2011 22:27
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Κοίτα, Παρασκευή-Σάββατο εμένα δε με χαλάει. Το θέμα είναι να μπορείς να βγεις κι εσύ εκείνες τις μέρες. Για Κυριακή μου φαίνεται πολύ. Θα είναι πολλές οι ώρες. Πάντως εγώ δεν ψήνομαι για μόνιμο για την ώρα είναι η αλήθεια παρόλο που θα ήθελα να δω πως είναι. Είναι κάθε Κυριακή και σε παράξενη ώρα κι εγώ είμαι με τις ώρες μου για το έξω είναι η αλήθεια. (<οκ, δες, το γράφω συνέχεια, δεν ήταν εσκεμμένο) Οπότε, βλέπουμε.
Νοέ 20 2011 22:26
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ωραία, να το κανονίσουμε και να το χουμε σίγουρο από τώρα. Σάββατο θέλεις ή Παρασκευή? Κυριακή μετά τις 8κ30 xD Εκτός κι αν θες να πάμε στο παιχνίδι μαζί και μετά κινηματογράφο! :thatsit: /πρήξιμο mode off. Kι επειδή ξέρω τι τύχη έχεις όταν θες να δεις μια ταινία γι αυτό λέω από τώρα μέρες! Χα χα! Επίσης παίζει ο Γιάννης να ψήνει την ιδέα να παίζεις εσύ μόνιμα αν θες -επειδή η Κατερίνα τελικά δεν ήρθε και γενικότερα δεν τη βρίσκουμαι :( -.
Νοέ 20 2011 22:22
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μια χαρά. Να κανονίσουμε αν είναι. Είδα το τρέιλ πριν κάτι μέρες και κάθε φορά που το πετυχαίνω θέλω να το δω όλο και περισσότερο. XD Και δεν τυχαίνει να θέλω συχνά να δω κάτι τόσο πολύ στον κινηματογράφο.
Νοέ 20 2011 22:17
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Να το link! xD [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=543329&postcount=44]Post Link[/url] Kαι να οι εν λόγω χαρακτήρες: [url=http://readonline.egscans.com/Gangsta/Chapter_008]Gangsta character V1[/url] [url=http://readonline.egscans.com/Gangsta/Chapter_008]Gangsta character V2[/url] [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/02.jpg[/IMG][/SPOILER] E, δε μοιάζουν? xD Από Naruto οι αγαπημένοι μου είναι ο αείμνηστος Itachi -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, ο Asuma -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, o Jiraiya -και φυσικά πέθανε ο αγαπημένος μου-, κι ο Shikamaru, που ευτυχώς ακόμα δεν.
Νοέ 20 2011 22:00
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Έλα ρε συ, κι εγώ θέλω να πάω να το δω! Ναι πάμε γιατί όχι? ^^ Και ναι μόλις γύρισα!
Νοέ 20 2011 21:46
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Δώσε link με αυτό το post now! xD Δε θυμάμαι να έχω δει το συγκεκριμένο post. Ο Rock Lee μαζί με έναν αλλό χαρακτήρα (δεν θυμάμαι name) ήταν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες απο το Faguto. Κρίμα που ο Lee είναι gay...Kuso~!
Νοέ 20 2011 15:55
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Kukuku. Μια χαρά σε βρίσκω. Σε παρακαλώ. Παρά την ανοησία της σκηνής, σκέψου θετικά. Υπάρχει και η δεύτερη season για να δεις τι παίζει και με τους υπόλοιπους. Btw, δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει, αλλά ΑΝ σε ενδιαφέρει, θα ήθελες να πάμε να δούμε μαζί το "Anonymus";
Νοέ 20 2011 14:52
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πρώτη σεζόν επιτέλους τέλος και σήμερα το βράδυ αρχίζω τη δεύτερη! . . .μα πώς με την έσπασε στο τέλος ο Camus? [SPOILER]Δηλαδή, ΟΚ πάνω που ο Orpherus ήταν έτοιμος να τον σκοτώσει πετάει το λουλούδι και ο άλλος φεύγει??? Και μετά εννοείται κανείς δεν τον κυνηγάει????? WTH people, what the actual hell?[/SPOILER] Πέρα απ'αυτό, περιμένω με ανυπομονησία να δω τη δεύτερη σεζόν και μα τι καλός που ήταν ο βασιλιάς, πολύ τον πήγα... :3
Νοέ 20 2011 13:53