Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Καλά καλά, μην αναστατώνεσαι. Λάθος μου και δε θα το ξανακάνω, ΟΚ? ^^
Nov 29 2011 22:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha, botsun come on don't feel but! Leave the botsun corner~! xD Θα το δω!
Nov 29 2011 22:21
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλά, αλλά εγώ σας το τρίβω στη μούρη τ' όνομά μου!!!!
Nov 29 2011 22:07
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Σε πιστεύω και για τα δύο....:unlucky: Θα το αλλάξω κι εγώ!
Nov 29 2011 22:04
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Αν τελικά πας στο art meeting το Σάββατο θα με πεις από πριν?
Nov 29 2011 21:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Θα το ξαναβάλω αλλά αυτή η φράση με είχε μείνει στο μυαλό έπρεπε να τη βάλω! Όχι απλώς δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω σήμερα. Απολύτως.
Nov 29 2011 21:53
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

. . .αύριο είναι το σερύ. 9-6. ΧΡ
Nov 29 2011 21:52
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Aaaaaa!! Άλλαξες το κειμενάκι κάτω απο το username,δεν το περίμενα αυτό από εσένα....:unlucky: Έχεις,πάθει ένα ψιλο-αμόκ με το παιχνίδι ή μου φαίνεται ;
Nov 29 2011 21:46
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

αυριο εχεις καθολου μαθημα η παλι θα καθεσαι??
Nov 29 2011 21:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aw, ΟΚ. Νόμιζα ότι σε έπρηζα βασικά αλλά ΟΚ πρήξιμο continues! xD Καλό αυτό! Επίσης βαριέμαι να πάω αύριο στη σχολή. Και σήμερα που πήγα για αναπλήρωση ο καθηγητής ούτε καν σκέφτηκε να μας πει ότι δε θα ρθει και περιμέναμε απ'τις 12 μέχρι τις...1παρά τέταρτο? Πφφφφφφφ!
Nov 29 2011 21:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Για ποιον λόγο θα μ' εκνευρίσεις ακριβώς; Ε, έχει μείνει το χωλ και μια σκούπα-σφουγγάρισμα όλο το σπίτι και τέλος.
Nov 29 2011 21:25
Photo

Squalo is one of my favourites and one also of the loudest! xD Ha! To διάβασα! Και ναι, ειλικρινά όσο πάει με κάνει τα νεύρα κορδέλες! Παίζει αυτή η κοπέλα να μη σκέφτεται τίποτα άλλο εκτός από το να κάνει αυτό που θέλει. Εγώ βέβαια συνεχίζω να ανησυχώ μήπως έρθει ο Yuri στο σχολείο και δει τον Franknstein και καταλάβει ποιος είναι και γιατί συνεχίζει να αρνείται την ανάμιξη της κυβέρνησης.
Nov 29 2011 21:25
Photo

το σκεφτομουν τι να βαλω τι να βαλω, και μετα μου ηρθε φλασια, γιατι να μην βαλω εναν contractor απο το dtb που δεν εχουν και συναισθηματα, ε hei δεν ελεγε αρα november 11, τωρα ο squalo καλος ειναι αλλα δεν μπορω να πω και οτι τον λατρευω σαν χαρακτηρα παμε στο noblesse τωρα το διαβασες το καινουργιο??πες μου πραγματικα δεν θελεις ο m-21 να την δειρει αυτην την σκροφα στο επομενο??
Nov 29 2011 21:19
Photo

Nαι μια χαρά ο δικός σου όντως! Και όντως ρε συ πέφτει πολύ spam...ε μην ανησυχείς, σήμερα θα σταματήσει. Και θα αρχίσει το άλλο. :kakaka: έχω αυτόν που έχω και set δηλαδή Superbi Squalo από το Katekyo Hitman Reborn.
Nov 29 2011 21:15
Photo

οκ, βλεπεις και μου λες, γιατι ειναι κριμα να μην βρω παρεα να παω, ελα καλη μαρια;););) on other news με εχετε πρηξει νυχτα παιφτει στο ανιμε.γρ town σταματηστε να σπαμμαρετε για τους γιατρους και για τους εκδικητες ενα παλερμο ειπαμε να παιξουμε, στην τελικη αφηστε τον αφηγητη να αποφασισει. παρεπιπτοντως εσυ ποιον εχεις?? με τοσες σελιδες ξεχασα. καλος ο δικος μου εε??
Nov 29 2011 21:11