Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όχι γι αυτό, που κάναμε τον γύρο ήμουν έτσι...κι εγώ πάντως νομίζω ότι η τελική κρίση πρέπει να ναι του ΤΡ. Χε, όντως! Κάτι είναι κι αυτό σωστά?
Nov 29 2011 19:56
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

...Τι να σου πω. Εγώ πιστεύω πως για να είναι έτσι όπως είναι είναι δοκιμασμένοι. 1-2 παράμετροι χρειαζόταν απλά αλλαγή για να ταιριάζουν στο παιχνίδι. Anyway, ας αποφασίσει ο GM για κάποια πράγματα γιατί άκρη δεν βρίσκεται έτσι κι αλλιώς. Αυτό είναι σπάνιο στο φόρουμ είναι η αλήθεια. Τουλάχιστον πάντα υπάρχουν 1-2 threads ανά σαιζόν που είναι έτσι. Αρκεί να τα πετύχεις.
Nov 29 2011 19:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαλά άσε όταν το διάβασα ήμουν σε κατάσταση FUUUUU-! Eυχαριστώ ευχαριστώ! Επίσης, το βρίσκω πολύ ικανοποιητικό ότι μπορώ και κάνω σοβαρή συζήτηση μέσα στο thread του Fate Zero!
Nov 29 2011 19:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ζητάω συγνώμη που βάζω ιδέες αλλά δεν φταίω εγώ που έγινε ολόκληρος κύκλος ιδεών για να καταλήξουμε πάλι στους αρχικούς κανόνες του ρόλου. XD Συγχαρητήρια. Άντε και τώρα που έγινε η αρχή να έρθουν κι άλλοι.
Nov 29 2011 19:44
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ο από κάτω έχει ένα δίκιο! xD Αλλά καλά έκανες και έδωσες το link παρόλαυτα! Επίσης, ξέχασα να σε πω αλλά ρε συ δε θα το πιστέψεις! Με άφησε άλλος άνθρωπος review στην ιστορία της Camellia! :if:
Nov 29 2011 19:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → mono

[QUOTE=mono;545334]PS. Ζαλίστηκα XD[/QUOTE] Eγώ να δεις! xD
Nov 29 2011 18:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ω, ωραία! Να αυτά είναι τα καλά! Ο χο χο, το περιμένω μα ανυπομονσία κι εγώ τώρα αν κρίνω το rp της στο γκρουπ...! Αλλά ναι, δυστυχώς θα το λεγαν, δε θα το λεγαν? Α, εννοώ σε φάση σκεπτικού όχι μόνο του χαρακτήρα που παίρνουν αλλά όντως με τον μόνο που μπορούμε να πούμε ότι θα δούμε κάποια αλλαγή είναι ο medicine seller εφόσον είναι ο ακριβώς ίδιος χαρακτήρας. Άντε να αρχίσει το παιχνίδι να δούμε τι θα δούμε!
Nov 29 2011 16:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, γενικότερα έχουμε και κοινό γούστο στα anime μπορώ να πω. Είναι κι εκείνη αρκετά της κωμωδίας, μάλιστα πρόσφατα... πριν κανέναν μήνα δλδ μου πρότεινε μία μιας και είχα ξεμείνει από άκυρες κωμωδίες και δεν είχα τι να δω και την καταευχαριστήθηκα. Της παραπονέθηκα ήδη που δεν τον πήρα και μου έταξε special εμφάνιση όταν έρθει η ώρα. Θα βάλει όλη της την τέχνη :ρ Τουλάχιστον ο Neuro θα κάνει εμφάνιση δυο χρονιές σερί. Σκεφτόμουν σε κάποια φάση βέβαια ν' αλλάξω και να πάρω τον Sasazuka, αλλά θα μας λένε ότι συνεργαζόμαστε (==)'' Ε, ναι, οκ, αν λάβουμε υποψιν το πώς παίζαν πέρυσι ίσως. Βέβαια αρκετοί έχουν και άλλους χαρακτήρες, οπότε ποτέ δεν ξέρεις πώς θ' αλλάξει το στυλ τους.
Nov 29 2011 16:33
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Α, και ήθελα να σχολιάσω σ'αυτό...πώς φαίνεται ότι σας αρέσουν οι ίδοι χαρακτήρες με την Dorothy αχ αχ...αν δε ρώτησε ή δεν είδε το προηγούμενο παιχνίδι ειλικρινά σκέφτεστε το ίδιο! xD Mακάρι να μην είναι αλλά τουλάχιστον τώρα έχουμε ένα πλεονέκτημα: έχουμε ήδη δει πως παίζουν μερικοί σε σχέση με πέρυσι που ήμαστε στα τυφλά και θα μπορούμε κι εμείς να παίξουμε καλύτερα! Κι εγώ είμαι κάπως sour που δεν ξαναπήρα τον τρελό επιστήμονα αλλά δεν πειράζει. Και ψυχοπαθής δολοφόνος μας κάνει! :D
Nov 29 2011 16:28
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Το είδα, ναι... μ' έκανε να μετανιώνω που δεν ξαναπήρα κι εγώ Neuro. Τουλάχιστον θα λάβει μέρος να έχω να τον βλέπω (τον Neuro). >.< Άντε να δούμε αν ο Medicine Seller θα λύσει το μυστήριο φέτος... αν δεν είναι δολοφόνος.
Nov 29 2011 16:25
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Δευτέρα και Τρίτη ΔΕΝ έχω! xD Αλλά και σήμερα που είχα αναπλήρωση και πήγα δεν ήρθε οπότε γύρισα σπίτι τι να κάνω?
Nov 29 2011 15:48
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

επ τι λεει παλι μεσα εισαι?/ πατας ποτε σχολη??
Nov 29 2011 15:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Well, we have to...[B]suit up[/B]! Barney reference. [B]Edit[/B]: O NWS πήρε πάλι Kusuriu medicine seller, το είδες?
Nov 29 2011 14:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Πάντως δε μου έβγαινε κάτι με fanarts (δεν είχα έμπνευση) και το γύρισα στο original. Τουλάχιστον κάτι έγινε. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες (είχα προσπαθήσει να κάνω στον εαυτό μου παλιότερα) βγήκε κάτι νορμάλ. Πάντως αν κρίνω από το post του Tenshi το thread μια χαρά πάνω στην ώρα σου ετοιμάστηκες. Λογικά θ' αρχίσει πολύ σύντομα.
Nov 29 2011 14:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

If I had the lungs I'd squeal! Thank you~! Είσαι πολύ καλή και είναι πολύ ωραίο! Θα το βάλω από τώρα μου φαίνεται! :3
Nov 29 2011 13:55