Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γ-γιατί έκλεισες το θέμα με τα μελομακαρονα...? Μελομακάρονα...
Jan 08 2012 18:14
Photo

Trivia Spitting Monster → Fallen_Mpougatsa

Βρε, αξιολάτρευτο ήταν, όντως! (Όπως και το όλο σκηνικό με τις πρόβες για το χορευτικό, πίσω στο 14ο επεισόδιο). Όσο για τα υπόλοιπα, το Ghost in the Shell είναι πάρα πολύ γνωστή ταινία (και με διάρκεια που μετά βίας φτάνει τα 85 λεπτά!). Και επειδή η ταινία έκανε σουξέ (όχι τόσο στα ταμεία, όσο στην αγορά του video στην Αμερική), η Production I.G. έφτιαξε και μια σειρά που ενσωματώνει και τα πιο... φαρσικά στοιχεία του manga (αλλά χωρίς να πέφτει στις χοντράδες του), το Ghost in the Shell: Stand Alone Complex (το τι είναι το σύμπλεγμα του τίτλου εξηγείται αργότερα). Όσο για το Moribito, είναι επίσης της Production I.G., σε σκηνοθεσία του ίδιου που έκανε και το GitS:SAC. Βασισμένο σε σειρά βιβλίων φαντασίας, παίζει να είναι απ' τα πιο όμορφα anime φαντασίας που έχει πετύχει η υποφαινόμενη! Ελπίζω να σου κέντρισα την περιέργεια!
Jan 06 2012 17:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Trivia Spitting Monster

Γιατί όχι? Αν τα βιβλία τη βοηθάνε! Όπως λειτουργεί ο καθένας! Εγώ το βρήκα αξιολάτρευτο που προσπαθούσε να καταλάβει την ψυχολογία του. :3 Αχ όχι δεν τα χω δει! Το πρώτο θέλω πολύ αλλά το δεύτερο δεν το χω ξανακούσει!
Jan 06 2012 11:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Πρέπει να πάρεις το 10 και να πας στο τέρμα Χαριλάου και μετά από κει ανεβαίνεις στο 62? 63? 6κάτι τέλος πάντων, θα το δείτε εκεί. Ρωτήστε τον οδηγό για τη στάση που είναι πιο κοντά στο δημαρχείο την έχω ξεχάσει (κάποτε πήγαινα πολύ συχνά Θέρμη με το λεωφορείο)
Jan 06 2012 10:58
Photo

Trivia Spitting Monster → Fallen_Mpougatsa

Είμαι και παραείμαι!! Αλλά self help κι αυτή;! Α, κατάντια! Όσο για τη λίστα, στους άντρες συμφωνούμε (άντε να έβαζα κι έναν Spike από Bebop...), αλλά στις γυναίκες θα έβαζα στάνταρ τη Motoko του Ghost in the Shell και τη Balsa του Moribito. Τα έχεις δει;
Jan 06 2012 01:54
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

nai 8a pame, alla den 3eroume ti wra einai ta leoforia kai me poia leoforia μπορεις να πας που ena katarameno problhma. εσυ πως θα πας??
Jan 06 2012 01:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Trivia Spitting Monster

[QUOTE=Trivia Spitting Monster;553307]Και να το πω γιατί η fangirl μέσα μου θα σκάσει: ο Kotetsu παίζει να είναι ο πιο hot χήρος ever!:lovulovu:[/QUOTE] :kakaka: I couldn't agree more. Επίσης, πόσο γλυκό ήταν το pairing με την Blue rose που στο τέλος έψαχνε και βιβλία για να τον κερδίσει? Δεν ξέρω αν είσαι φαν του συγκεκριμένου αλλά εγώ το βρήκα γλυκήτατο. Α, επίσης, check this out: [url=http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=538188&postcount=4]sexy papa[/url]
Jan 06 2012 01:31
Photo

Kαλή ερώτηση...Σκέφτομαι να φύγω από το σπίτι κατά τις 10και30 οπότε ε να μην κάνω δύο ώρες να φτάσω Θέρμη. Θα πάω με ον αδερφό μου σίγουρα. Εσείς θα ρθετε?
Jan 05 2012 19:41
Photo

mpa apla eixa mia aporia tespa το σαββατο τι ωρα θα πας??
Jan 05 2012 19:35
Photo

Από τώρα θα βγω? Και δεν το κατάλαβα, θα με παρακολουθείς τώρα?
Jan 05 2012 19:25
Photo

ep maria pali mesa eisai?? δεν θα εβγαινες εξω σημερα???
Jan 05 2012 18:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: Κι εδώ είναι που παίρνεις την έκφραση: Just as planned!
Jan 05 2012 12:24
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Ρε συ, εδώ είπε ότι θα δοκιμάσει ο μπαμπάς (αν κάνω) που "τα παράξενα" δεν τα πολυθέλει. Αν δεν βγει καλό μετά η μόνη μου ελπίδα θα είναι η μικρή που είναι παμφάγο και δεν κωλώνει με κάτι τέτοια.
Jan 05 2012 12:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha! Χαλαρά, έχεις βρει και την χαρά σου που δεν πρόκειται να πάθω και τίποτα. Επίσης, σκέφτομαι να φέρω και όσα σοκολατάκια έμειναν να τα δοκιμάσεις.
Jan 05 2012 12:10
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Anyway, μπορεί να το επιχειρήσω για να περάσω την ώρα μου αν δε βαρεθώ και να σε κάνω πειραματόζωο.
Jan 05 2012 12:07