Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Χα χα χα πανάθεμά σε μ'έκανες και γέλασα!
Ιαν 09 2012 21:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nyahahahaha! Just as planned, right botsun? Αμάν, ναι, το ξέχασα ότι πρέπει να το βάλω. Ε χε χε, θα βάλω αυτό που μόλις έγραψες.
Ιαν 09 2012 21:06
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Δύο πράγματα: 1)Καλά κάνεις και τραβάς κόσμο στην Οικογένεια. 2)Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το χαμόγελο δεν έσβησε.
Ιαν 09 2012 21:03
Φωτογραφία

Αν πεις το πρώτο "μια πίττα γύρο απ'όλα" θα σε δώσουν μια πίττα γύρο μ'απ'όλα. Αν πεις θέλω ψωμάκι αντί για πίττα θα σε βάλουν ψωμάκι αλλά αν πεις σκέτο σάντουιτς θα καταλάβουν αυτό με τον γύρο κι όχι το αμερικάνικο στυλ είναι η αλήθεια.
Ιαν 09 2012 21:03
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Και παρακαλώ, μην γρουσουζεύεις. Δε θέλω να κοιμηθώ άνθρωπος και να ξυπνήσω σοβάνθρπος αύριο.
Ιαν 09 2012 21:01
Φωτογραφία

Άλλο εννοώ. Στην Φλωρούπολη απ' όπου κατάγομαι, το σάντουιτς είναι με ψωμί. Η πίττα είναι σκέτη πίττα. Και κανένα σουβλατζίδικο δεν κάνει σάντουιτς. Επάνω, μπορείς να πεις "μια πίττα γύρο απ' όλα" ή οπωσδήποτε "ένα σάντουιτς με πίττα απ' όλα" ;
Ιαν 09 2012 20:58
Φωτογραφία

^^ Σ'αυτό που λες έχεις δίκιο. Και ναι κατάλαβα ότι κάπου τα πετάς... Κοίτα εδώ το σάντουιτς είναι ή με πίττα ή με ψωμάκι. Παίρνεις ότι θες. Πού σε δίνουν μόνο με πίττα? xD Κοίτα, αν προσπαθήσεις αρκετά, όταν φύγεις από Γερμανία μπορεί να πέσεις σε κανα σπίτι που πέφτουν οι τοίχοι. Δες το.
Ιαν 09 2012 20:55
Φωτογραφία

Μου αρέσει επειδή είναι αυθεντικό. Αν άρχιζες τώρα με τα μου και σου θα μου φαινόταν κάπως ψεύτικο. Και όπως ίσως παρατηρείς, σε πετάω που και που κανά δικό σας, προς τέρψιν σου. Πρέπει υποχρεωτικά να παραγγέλνει κάποιος επάνω σάντουιτς με πίττα; Πίττα σκέτο δεν κάνει; Το μισό σπίτι ήταν κρύο. Αποδείχτηκε πως το ένα καλοριφέρ ήθελε εξαέρωση.
Ιαν 09 2012 20:39
Φωτογραφία

E ναι δε θα το έκανα επίτηδες, ειδικά τόες φορές. Ω, αυτό σημαίνει ότι σ'αρέσει ή ακριβώς τ'αντίθετο. Αλλά μάλλον το πρώτο. :kakaka:
Ιαν 09 2012 20:24
Φωτογραφία

Μια χαρά τότε. Αυτά έτσι κι αλλιώς δεν είναι λάθος. Με το φαγητό θα έχω μεγάλο θέμα όποτε περάσω από Θεσσαλονίκη.
Ιαν 09 2012 20:19
Φωτογραφία

Χα χα χα, όχι με βγαίνουν φυσικότατα τόσο που δεν καταλαβαίνω ότι το κάνω! xD To σκέφτομαι και το γράφω κατευθείαν!
Ιαν 09 2012 20:08
Φωτογραφία

Άστα να πάνε. Αν ο αγιασμός μου βγήκε πλημμύρα, τουλάχιστον ξέρω, να αποφύγω το ευχέλαιο Άσχετο, τα πολλά με και σε, σε βγαίνουν ή με τα λες επειδή είμαι φλώρος Αθηναίος; :P
Ιαν 09 2012 19:58
Φωτογραφία

Πφφφ, αν είχε γίνει αυτό τουλάχιστον θα ήξερες να άλλαζες σπίτι και να μην πήγαινες όλη την ώρα στο προβληματικό. Γιατί ειλικρινά σε βγήκε προβληματικό. xD
Ιαν 09 2012 19:50
Φωτογραφία

Καλύτερα βομβιστική επίθεση!!!!
Ιαν 09 2012 19:37
Φωτογραφία

Κάποιος σου έκανε στημένο αγιασμό στο σπίτι, δεν παίζει.
Ιαν 09 2012 19:29