Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλά το πισί και το κινητό και φτιάχτηκαν, και έχω και ρεζέρβες τώρα, ένα Samsung των 20 ευρό, κι ένα νέτμπουκ της Lenovo. Και έχω και 2ο βραστήρα, και 2ο σίδερο (τα πρώτα τα είχες το διαμέρισμα) και γενικώς η ομάδα έχει και πάγκο άρα δε φοβάται απουσίες :P Δεύτερο πάτωμα δυστυχώς δεν γίνεται :P
Ιαν 09 2012 18:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Α καλά...! Πω πω, ρε συ τι έπαθες? Όλα θα σε συμβούν αυτό το διδακτικό έτος (γιατί η αλήθεια είναι ότι το κινητό και το λαπτοπ τα παιξαν πέρυσι χρονολογικά). Εχθές γύρισες ε? Πω πω...και ναι τα τελειώσαμε σε χρόνο ΤΤ τελικά! Οπότε όχι, δε θα το άλλαζα! :P
Ιαν 09 2012 18:32
Φωτογραφία

Καλά είσαι. Ήρθα χτες Μόναχο για να ανακαλύψω πως έσπασε ένας σωλήνας ενώ έλειπα, πλημμύρισε το σπίτι, μου ξήλωσαν το πάτωμα του χωλ, μου έκαναν το μπάνιο μπουρδέλο και πρέπει να τα συμμαζέψω. Θες να τα αναλάβεις και να σου τακτοποιήσω τις μπάλες και τα αγιοβασιλάκια; :P
Ιαν 09 2012 16:57
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ένα θα σε πω για τον εν λόγω τύπο: είχε κάνει μάγισσα που όλη την ώρα χωνόταν, την έμπαινε σε όλους για να κάνει το δικό του και στο τέλος σκότωσε έναν και τραυμάτισε όλους τους άλλους πλυν εμού από το πάρτυ. Καταφέραμε να τον σκοτώσουμε εν τέλη αλλά μας τρόλλαρε κανονικότατα! XD
Ιαν 09 2012 00:34
Φωτογραφία

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

μου αρεσε, μπορω να πω οτι ηταν ισαξια με την πρωτη αν και δεν ηταν ιδιου στυλ οπως ειπες και εσυ(δηλαδηδεν ειχε μυστηριο αλλα πιο πολυ δραση) και μπορω να πω οτι απο τις αγαπημενες μου πλεον η τελευταια σκηνη... α και γιατι θα τον πηγαΙΝΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ??
Ιαν 09 2012 00:00
Φωτογραφία

Ha ha, ναι το ξέρω αυτό για τον Ηρακλή. Επίσης το rpg ήταν γαμάτο και ήταν ένας ντύπος που στάνταρ θα πήγαινες! Τον είδα τον Χολμς πρεμιέρα. Καλή ταινία, εσένα πως σου φάνηκε? Βέβαια χαλάστηκα που δεν είχε μυστήριο αλλά ΟΚ!
Ιαν 08 2012 23:42
Φωτογραφία

τον σερλοκ χολμς ειδαμε, τουρνουα ygo εε, χαχα και ο ηρακλης παιζει ακομη, απο αυτα που ακουσα μου αρεσε πιο πολυ το rpg, καλο ηταν??
Ιαν 08 2012 23:09
Φωτογραφία

A καταλαβαίνω, το κάψατε την προηγουμένη πουλάκια μου. Αλλά εντάξει, καλά περάσατε κι εσείς μια χαρά. Τι ταινία είδατε? Είχε επιτραπέζια, και παίξαμε και rpg one shot. Sci fi, pot apocalyptic etc, και είχε και YGO τουρνουά. Πολύ καλά περάσαμε.
Ιαν 08 2012 23:01
Φωτογραφία

θα ερχομασταν αλλα ξενυχτησαμε λιγο πολυ το προηγουμενο βραδυ και το πρωι αργησα εγω καμια ωρα μετα ο ηρακλης βαριοταν ο χρηστος κοιμοταν ακομη τοτε και επειδη βαριομουν να ερθω μονος μου εκατσα και εγω θεσσαλονικη. αλλα οκ τουλαχιστον πηγαμε και ειδαμε ταινια το βραδακι. εσεις τι καναε εκει περα τι ακριβως ειχε??( να παρει και ηθελα να δω και τον αδερφο σου νΑ δω αν μοιαζετε) α και επιτελους καταφερα να κλεψω ιντερνετ απο καποιον και τωραα εχω ιντερνετ και στο σπιτι...
Ιαν 08 2012 22:37
Φωτογραφία

Aχ ναι, ήταν πάρα πολύ ωραία! Έπρεπε να έρθετε πώς και δεν το αποφασίσατε?
Ιαν 08 2012 22:23
Φωτογραφία

ep maria ti egine pως περασες στην θερμη, καλα ηταν??
Ιαν 08 2012 22:04
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Αρκετά καλά μπορώ να πω. Λιώνω όλη τη μέρα σήμερα...με ένα μικρό διάλειμμα για να ξεστολίσω τα Χριστουγεννιάτικα. Πφφφφ, δέντρα, στολίδια, γιρλάντες. Ααααχ, με έπιασε μια μικρή κατάθλιψη.
Ιαν 08 2012 21:51
Φωτογραφία

Αλόχα, πως πάει;
Ιαν 08 2012 21:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

:nanana: You heartless person, how can you? -->drama queen
Ιαν 08 2012 18:59
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Έτρωγα και μελομακαρονα as I did. :mafia: