Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Εγώ το'χω καταφέρει με τον κολλητό μου και τον αδελφό του.
Το κακό είναι,πως πάντα κάποιος από τους τρεις μας,θα καταλάβει κάτι άλλο.
Π.χ
Εγώ:"Ρε,βαριέμαι πάμε να φύγουμε.."
Γιώργος:"Κι εγώ,να το πω στον Κώστα."
Κώστας:"Πάω για ποτό,να σας παραγγείλω ; "
Jan 04 2012 18:05
Fallen_Mpougatsa → Botsun
:kakaka:
Θέλει πολύωρη εκπαίδευση και φυσικά κατάλληλο εγκέφαλο με ίδια μήκους κύματα για να επικοινωνήσεις μαζί της κι ως γωνστόν, ακόμα μόνο πολύ λίγα άτομα έχουν εδραιώσει αυτόν τον δεσμό μαζί της.
Εγώ. Και η αδερφή της φυσικά πριν από μένα. Χα, χα, χα.
Jan 04 2012 18:01
Είπαμε με την Kai,να σταματήσουμε τα μυνήματα και να αρχίσουμε να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.Δεν θα πω ψέματα,το προσπάθησα.
Αλλά απέτυχα κι αντί για την Kai,κατάφερα κι επικοινώνησα μ'έναν τύπο που'χει καντίνα με βρώμικα έξω απο την Τουμπα....
Jan 04 2012 17:57
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Nαι σε είδα που σχολίασες κι εσύ στο saint seiya αλλά επειδή έχω δει ακόμα μόνο το πρώτο είπα να περιμένω πριν σχολιάσω.
Αχ, συγκινήθηκα που όλοι νιώθουμε το Cosmos!
Jan 04 2012 17:53
Μόλις συνειδητοποίησα,πως είμαστε μια οικογένεια που νιώθει το Cosmos !!
Jan 04 2012 17:52
Fallen_Mpougatsa → yami no chikara
Όχι καλέ, δε θα ρθω. Δεν είπα καν ότι μπορεί να έρθω ή όχι, βαριέμαι που ζω και δεν παίζει. :P Τον καφέ θα του τον κεράσω όταν ξαναβρεθούμε, δε θα χαθούμε ξαφνικά, no? ;)
Jan 04 2012 17:39
yami no chikara → Fallen_Mpougatsa
Μαρία θα βγεις τελικά? Θα έρθει και ο Μιχάλης και χρωστάς και εναν καφέ και στον Στέλιο :)
Jan 04 2012 17:31
Fallen_Mpougatsa → Kisara
Επίσης κοπέλα μου~! Καλή μας χρονιά και καλές γιορτές! Κι αν έχεις κάποιον Βασίλη/λικη Φανή/Φάνη να σου ζήσει!
Jan 04 2012 12:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Λοιπόν, μπαίνω στο DA και βλέπω αυτό: [URL=http://s116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/?action=view¤t=__psycho_tea_drinking_loser___by_gingerbuns-d4l5yj2.jpg][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/th___psycho_tea_drinking_loser___by_gingerbuns-d4l5yj2.jpg[/IMG][/URL]
Το πρώτο πράμα που σκέφτηκα ήταν ΑΑΑΑΑ! Η Έλλη Στάη!
Jan 03 2012 17:18
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι ε? Καλά δεν είναι ότι θα το πετάξει αλλά και από μόνος του ο bro μου είπε ότι προτιμάει να βλέπει anime με παρέα οπότε και μέτριο να ναι κάτι για τα γούστα του θα το δει με τον άλλον. Τώρα αν βαρεθεί επειδή πρέπει να φύγει και ξανά για τον στρατό θα δείξει! xD
Jan 02 2012 14:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Kakaka.
Πάντως η πρώτη μάχη με Gold Saint αρχίζει στο 5 και τελειώνει στο 6ο επεισόδιο, αν θυμάμαι καλά (ήταν η πρώτη και ήταν μικρή αν δεν κάνω λάθος) αλλά και μέχρι το 3 γίνεται ένας μικρός χαμός. Ελπίζω να τον κρατήσει, είναι κρίμα να μείνει στα 3 πρώτα που δεν έχει να δείξει και πολλά.
:ρ Από την άλλη είπες ότι δεν τον συγκινούν και πολύ τα shounen.
Jan 02 2012 14:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
E θα το αντέξω.
:oo: Αρχίζω να φοβάμαι!
Με τον αδερφό μου το άρχισα και είπαμε μέχρι το 3 θα δούμε μαζί. Αν δεν του αρέσει μέχρι τότε θα το συνεχίσω μόνη μου. Απλά και καθαρά!
Jan 02 2012 14:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μεχ, επειδή θα βλέπεις και για πρώτη φορά την ιστορία ελπίζω να μην γίνονται ιδιαίτερα αισθητά και να το ευχαριστηθείς καλύτερα πάντως.
Ξέχασα να σχολιάσω.
Αν σου φάνηκε άσχημη η σκηνή με το σκυλάκι, θέλω να δω τι αντιδράσεις θα έχεις αργότερα.
Τελικά το βλέπετε μαζί με τον αδερφό ή έκανες το μεγάλο βήμα μόνη σου;
Jan 02 2012 14:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, πάλι καλά που αυτό ξεκαθαρίστηκε...και ναι από gleam είναι!
Ω μάνα μου τι θα δουν τα ματάκια μου πάλι! xD
Jan 02 2012 12:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed