Community Status Updates
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Απ'ότι κατάλαβες,το rp είναι διαδραστικό και multi-universal! xD
Jan 09 2012 22:09
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Για μένα μουστάρδα και αν σ'αρέσει ο συνδυασμός με την κέτσαπ. Παλιά έτρωγα κηπουρού...κάποτε, όταν οι δεινόσαυροι ήταν ακόμα νέοι.
Jan 09 2012 22:08
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Σε κάποια κρέατα πετάμε τζατζίκι. Σε άλλα πετάμε ...σάλτσα παραγωγής μας. Εάν τα κρέατα είναι της βουλής πετάμε γιαούρτι. Αλλού πετάμε κάσταρντ, αλλού κρέμα γάλακτος. Και αλλού ρώσικη.
Μάντεψε τι ταιριάζει στο γύρο.
Jan 09 2012 22:05
Πετάς πάνω του ότι ταιριάζει τα εκλεπτισμένα/χωριάτικα γούστα σου! Χα χα, τον αδερφό μου με θύμισες τώραμε το "φλωροποιείται"!
Jan 09 2012 21:59
Το στομάχι σου έχει αρχίσει να [S]Αθηνό[/S] φλωροποιείται... Και τι νόημα έχει να φτιάχνεις φοβερό κρέας, αν πετάς πάνω του ό,τι να 'ναι;
Jan 09 2012 21:43
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Χε χε ναι. Το cosmos μας θα μας βοηθήσει να ξεπαστρέψουμε τους insolent curs out there.
Jan 09 2012 21:33
:unlucky:
Καλά θα κάνουμε.
Κι αντί να χρησιμοποιήσουμε συμβατικά μέσα,θα την ξεφορτωθούμε χρησιμοποιώντας το Cosmos μας. XD
Jan 09 2012 21:23
Ναι αλλά δε βάζουμε και τα δύο ταυτόχρονα! (προσωπικά μπορώ να ανεχτώ μέχρι μαγιονέζα πλέον οπότε συμφωνώ)
Επίσης, έπιασες το σάντουιτς το οποίο εσείς λέτε πίττα κι όχι τα πραγματικά Θεσσαλονικιώτικα. Συν του ότι το κρέας μας είναι awesome!
Jan 09 2012 21:21
:oo: Έχεις δίκιο! Αχα! Πρέπει να τη βρούμε και να την ξεφορτωθούμε με συνοπτικές διαδικασίες, if you catch my drift...
Jan 09 2012 21:20
Με ουγγαρέζα και ρώσσικη που βάζετε, πως να το χωνέψεις;
Jan 09 2012 21:19
Τούτη εδώ:
[SPOILER][QUOTE=elena(storm-guardian);553915]χαιρετισματα και σε εσενα αγαπητε sun guardian...:riiight:η αληθεια ειναι οτι εχουμε μαζεψει ολοκληρη famiglia(πχ boss=Lalaith:uhh:)...και παιζουμε καλα τους ρολους μας...:madtodeath:[/QUOTE][/SPOILER]
Καλά δεν ντρέπονται να λένε τέτοια πράματα; :unlucky:
Jan 09 2012 21:16
Who is the insolent who is speaking of mutiny? You point them to me! Επίσης...
:emptyonexg1: προσπαθώ...αλλάέχω πολλά στο κεφάλι μου...αλλά θα το δω μόλις φύγει ο αδερφός μου...
Jan 09 2012 21:13
Τί έγραψα ; Ο_ο
xaxaxa!!
Έτσι ακριβώς!
Btw,άκου εκεί,ακόμα δεν ήρθε η άλλη κι άρχισε να λέει για new Boss....
P.S.
Νιώθω το αδύναμο Cosmos σου.
Jan 09 2012 21:10
:hahaha: νομίζω ποτέ δεν θα το χωνέψουμε μόνο και μόνο επειδή έτσι το μάθαμε! Εγώ προσωπικά τουλάχιστον...!
Jan 09 2012 21:10
[url]http://ask.yahoo.com/20060821.html[/url]
Αγγλική η προέλευση, γνωστή η ιστορία, μόνο ένας λαός μιας πόλης δεν το χωνεύει.
Jan 09 2012 21:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed