Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά εντάξει, είπαμε. Ψωφάνε-ψωφάνε αλλά λίγο δύσκολο να πέθαινε πρωταγωνιστής από την αρχή.
Jan 10 2012 22:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

T^T Σκληρή γυναίκα που με βάζεις στο τρυπάκι και βλέπω αυτήν την σειρά...! Είμαι στο 4 και ήδη γίνεται...! Κι έχει εμφανιστεί η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα κυριολεκτικά. Άτιμος Alone τι σοκ έχω φάει. Κι απ'αυτά που με λεγες τρόμαξα και λέω πάει κι ο Πήγασος. Αλλά εν τέλη φαίνεται να την παλεύει. :3 Τον Shion μέχρι τώρα τον έχω κατασυμπαθήσει.
Jan 10 2012 22:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ε χε χε, ναι το ξέρω μου το πε η Kai.
Jan 10 2012 19:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:3 Να πω την αλήθεια φαγωνούμουν από τότε που το πρωτοείδα αλλά επειδή ο bro με έβαλε να δω Vampire Diaries και Archer το άφησα μέχρι να φύγει...αύριο φεύγει. Οπότε θα δω όσα προλαβαίνω σήμερα κι αύριο το τελειώνω! Με λίγη τύχη θα χει κατέβει και η δεύτερη σεζόν!
Jan 10 2012 19:46
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ωραία! Το manga να το πιάσεις από το 95ο κεφάλαιο και μετά.
Jan 10 2012 19:14
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:unlucky: Αποφάσισες να το δεις τελικά επειδή ζήλεψες τα σετάκια; Nice. Όταν λέω μετά ότι δε σε πιάνουν εύκολα οι πλύσεις εγκεφάλου...
Jan 10 2012 19:09
Photo

Θα συνεχίσω σήμερα κιόλας. Κι αφού τελειώσω την πρώτη σεζόν και τη δεύτερη κι αρχίσω το manga θα λιώνουμε όλοι μαζί!
Jan 10 2012 19:06
Photo

Δες το,και μαζί μ'αυτό ξεκίνα και το HxH,για να'χω με κάποιον να σχολιάζω τις τελευταίες εξελίξεις! Η Κai έκανε και[URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=201"] γκρουπ[/URL],όπου μπορούμε να λιώνουμε! xD
Jan 10 2012 19:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: Μπορεί να μη με πιάνουν εύκολα οι πλύσεις εγκεφάλου αλλά σήμερα θα δω την πρώτη σεζόν γιατί ζήλεψα τα σετάκια σας!
Jan 10 2012 18:57
Photo

Zηλεύωωωωω! Πρέπει να το δω κι εγώ για να έχουμε όλοι μαζί Saint Seiya set!
Jan 10 2012 18:55
Photo

Δεν θα γίνω ποζεράς,αλλά είδες το νέο σετ μου ; :3
Jan 10 2012 18:49
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Βασικά εσύ θα πρέπει να τους αναλαμβάνεις δύο φορές. Μια πριν από εμένα και μια μετά. Εσύ θα τους κάνεις καλή αρχική εντύπωση, εγώ μετά θα τους κόβω τα φτερά και θα τους σπάζω την πυγμή ώστε να πεθυμίσουν την δική σου "υποδοχή". Μετά εσύ θα τους προσεγγίζεις και πάλι και θα χαίρονται διπλάσια από ότι πριν. "Welcome to anime.gr - Ο ιστότοπος των αντιθέσεων!"
Jan 10 2012 12:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Χαίρομαι γιατί πολλές φορές λέω πράγματα και βγαίνουν αλλιώς απ'ότι τα ήθελα. Α καλά είσαι κι εσύ πάντως! Ολονυχτίες χαλαρά!
Jan 10 2012 11:48
Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Τσου δεν ακούστηκες κακιά και εγώ δεν παρεξηγώ (ειδικά φιλαράκια σαν εσένα). Έσυ ξύπνησες εγώ σε λίγο θα πάω για υπνο μου φαίνεται.Έκανα ολονυχτία να μπω μια στους anime ρυθμούς μου και να δω τα καινούρια (θα το κατάλαβες αυτό άλλωστε από τα απανωτά post μου).
Jan 10 2012 11:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Ο.Ο ΟΚ...!
Jan 10 2012 00:28