Community Status Updates
Anelis → Fallen_Mpougatsa
Ε διπλό όχι! Να χάσεις αυτό το αριστούργημα; Και τι θα λες στα εγγόνια σου όταν σε ρωτάνε; Ότι δεν το είδες;! Θα τα αναγκάσεις να ζουν με αυτή τη ντροπή, με αυτό το στίγμα στην οικογένεια;!! xD
Jan 17 2012 21:18
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Μικρό trivia: όλοι οι τίτλοι έχουν κάτι μέσα που να εννοεί ή να θυμίζει κόκκινο. :D Inside joke για τους δημιουργούς και τους φαν μάλλον.
Αλλά το τελειώνεις. Χαλαρά. Τελειώνει με πολύ πολύ ενδιαφέρον τρόπο.
Και η επόμενη σεζόν αρχίζει ακόμα πιο γαμάτ@.
Jan 17 2012 19:36
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Όχι , όχι ακόμα . Έχω άλλα 3 επεισόδια . Πάντως μου τη σπάει που οι μισοί τίτλοι είναι Red something αλλά για τον Red John λένε τόσα λίγα .
Jan 17 2012 19:32
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Kαλά καλέ, χαλαρά. Να σε πω στην πλάκα το χα πάρει αλλά οι φίλες μου πάνε Μάαστριχ και με έιπαν να τις επισκεφθώ...και σκέφτομαι να κάνω tour la Europe, καταλαβαίνεις Ολλανδία, Γερμανία. Αν δε με σκοτώσει ο μπαμπάς μου πρώτα δηλαδή. Αλλά νιώθω τυχερή θα το πάρει θετικά.
Jan 17 2012 18:34
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Πέρα απ' την πλάκα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθεις, μετά από συνεννόηση φυσικά. Αλλά εκείνη την εποχή παίζει να μετακομίζω.
Jan 17 2012 18:30
Το φαντάζομαι. Καλή μισθοφορική εργασία βρε! Άντε και σε καμιά πραγματική ζώνη πολέμου μετά.
Jan 17 2012 18:06
Λες να 'ρθεις;;;
Δεν στα 'πα;;; Μόλις τελειώσει η εξεταστική πιάνω δουλειά. Με πήραν μισθοφόρο στην Αγκόλα.
Jan 17 2012 17:55
Γιατί λέω να ρθω να σε δω βρε! :P Oι φίλες μου πάνε Μάαστριχ και διαφωνούσαμε για το πότε θα κάνουν διακοπές.
Jan 17 2012 17:48
Το Μάρτη που έχουμε διακοπές εξαμήνου. Και μια βδομάδα στο καθολικό Πάσχα.
Γιατί; :P
Jan 17 2012 17:44
Κάτι που μόλις συνειδητοποίησα: οι Καθολικοί έχουν Πάσχα νωρίτερα από τους Ορθόδοξους. Εσύ διακοπές πότε θα κάνεις? :kakaka:
Jan 17 2012 17:38
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Θωμά είσαι σπίτι? Τότε ετοιμάσου για Χαβάη~!!!
Jan 17 2012 17:36
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
se blepv kata thn πεμπτη να εχεις ξαναρρωστησει και να γελαω. αντε κανε κατι γι αυτο, βαλε καμια φανελα:hahaha: εγω παντως ως συνηθως ακμαιοτατος ουτε αρρωστιες ουτε τιποτα το πολυ να εχω λιγο συναχι, μαλλον πρεπει να μετακινηθεις σε θερμοτερα κλιματα:byejg9:..
Jan 17 2012 17:33
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Άντε? Τσααα, να και τα αναπάντεχα δωράκια από τους καθγητές.
Και αχ τον Χρήστο, 4 αναπάντητες. Πάντως είδα ότι ο Μιχάλης είναι ακόμα άρρωστος. Πάλι καλά εμένα με πέρασε.
Jan 17 2012 17:26
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
4 αναπαντητες με εκανε ο χρηστος οσο ειχα μαθημα δηλαδη μεχρι πριν μιση ωρα-20 λεπτα για να με πει για την συναντηση και για να σας παρω τηλεφωνο, εσενα και τον μιχαλη. ασε ημουν και τυχερος σημερα αντι για τρεις ωρες μαθηματικα καναμε μια...
Jan 17 2012 17:22

This status update has reached the maximum number of replies allowed