Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Maya-chan → Fallen_Mpougatsa

Χαίρομαι να φτιάχνω το κέφι του κόσμου. :P Να το λέμε, θα έχουμε δίκιο. XD Νομίζω ότι το να έχεις επί ένα χρόνο μέσα σου ανθρωποφάγα σκουλήκια για να σώσεις την κόρη της γυναίκας που αγαπάς μάταια αρκεί για να βγεις woobie της δεκαετίας.
Ιαν 16 2012 23:24
Φωτογραφία

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ούτε τώρα είναι κόκκινο , κίτρινο είναι ... πω πω τι κάνει η μαστούρα .
Ιαν 16 2012 23:22
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

A χα χα, εννοούσα ότι επειδή μπήκε και μίλησε έγινε η συζήτηση εξ αρχής -ξες, ήσυχοι όλοι μπήκε και μας αναστάτωσε-, όχι ότι αυτός φταίει για την τροπή που πήρε (αποκλειστικά). xD Αλλά εννοείται πως ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας! Εγώ το ξέρω πολύ καλά αυτό :kakaka:
Ιαν 16 2012 23:16
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μην το συζητάς. Διαφωνώ, ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, απλά αρκετές φορές κάποιος φταίει περισσότερο από τον άλλον (χωρίς να εννοώ ότι το δεύτερο ισχύει εδώ).
Ιαν 16 2012 22:55
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πάλι καλά και ναι το χα ξεχάσει ότι είναι ενσωματωμένο. Πφφφ, άτιμες μηχανές. Σιγά σιγά και μία μία καταρρέουν. Φαντάσου...αυτός ο Καλαμάρις τα φταίει όλα. xD
Ιαν 16 2012 22:51
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

To profil μου ναι αλλά όλο το υπόλοιπο site εγώ το βλέπω κόκκινο :kakaka: Αλλά καλά που μου το υπενθύμισες έτσι? Να το αλλάξω!
Ιαν 16 2012 22:48
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ευτυχώς απλά με τρόμαξε βασικά γιατί είναι και ενσωματωμένο στην τηλεόραση, οπότε τρέχα γύρευε. Θα έπρεπε να πάω στης μικρής μετά και είδες τι θέμα έχει με τον ήχο. Όχι τίποτα άλλο, αρχίσαν να βγάζουν θέμα διάφορα μέσα στο σπίτι. Ναι, πριν λίγο το είδα. XD Και ήταν σχετικά ήσυχο thread μέχρι πρόσφατα να φανταστείς.
Ιαν 16 2012 22:38
Φωτογραφία

Δεν σε πειράζω ρε , αυτά που παίρνεις σε πειράζουν . Όχι δεν ντρέπομαι και το προφίλ σου μπλε το βλέπω :S
Ιαν 16 2012 22:35
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Χμφ! Απλώς προσπαθείς να με πειράξεις και να χαλάσεις την τέλεια διάθεσή μου. Θα πρεπε να ντρέπεσαι και να σαι τόσο κόκκινος όσο το steel red theme που έχω βάλει για το site.
Ιαν 16 2012 22:27
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Maya-chan

[QUOTE=Maya-chan]Οι άλλοι είναι άντρες βαριοί, μελαγχολικοί κι αδίστακτοι, which is fine, I guess. Συμπαθώ μέχρι στιγμής τον Kariya γιατί είναι μεγάλος φουκαράς.[/QUOTE] Αυτό το post μου συμπλήρωσε μια καλή μέρα. Το κερασάκι στην τούρτα. Ξέρεις βέβαια ότι αυτό τώρα τραβάει να λέμε "όχι για μένα, για τον φουκαριάρη τον Kariya" έτσι?
Ιαν 16 2012 22:20
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Xμ...η δόση εξτρα-cute αν σου πω ότι το μωράκι είχε ένα γάιδαρο σε λούτρινο και το έλεγε "καλό, καλό" θα σου φτιάξει καθόλου τη δοάθεση? ^^ Ε, δεν πειράζει, έβλεπα mentalist έτσι κι αλλιώς! Ωχ, σε τρομάζει το DVD player!Kι όχι τίποτα άλλο αλλά και το δικό μου είναι long dead! Διαφορετικά, θα στο φερνα γιατί κανείς μας δεν το χρησιμοποιεί έτσι κι αλλιώς! Επίσης, συνέχισε ακόμα κι αν έχει πολλά recups! Δεν πειράζει, αντέχουμε! Άσχετο αλλά βλέπεις τη "σφαγή" απόψεων μέσα στο Fate/Zero? xD O Ace τα χει πάρει~!
Ιαν 16 2012 22:18
Φωτογραφία

Το ξέρεις πως όσο το συνεχίζεις τόσο πιο βαριά φαίνεται ότι παίρνεις , έτσι ? :P
Ιαν 16 2012 21:55
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σημερινή είναι η διάθεση.... Ax, τα κλασσικά, υπέροχα vms στον εαυτό μου... κόντεψε να ψοφήσει το DVD-player αντί για τους χαρακτήρες και με τρόμαξε προς στιγμήν. Με ξύπνησε λίγο αλλά μου χάλασε περισσότερο τη διάθεση και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό... έφτασα στα 4 recups της σειράς. Με τη διάθεση που έχω θα τα περνούσα, αλλά φοβάμαι να μην έχουν τίποτα extra... (=_=)''
Ιαν 16 2012 21:40
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Πω πω ναι αποφεύχθηκε το σοκ! [SPOILER]Δηλαδή αποφεύχθηκε το ένα κι έρχεται το άλλο...σκεφτομουν να το δω κι αυτό κάποια στιγμή επειδή τριγύριζε στο μυαλό μου και μαθαίνω ότι είναι τόσο χαρούμενο που αν πεθάνει κάποιος όχι μόν είναι αναμενόμενο...αλλά πως σ'έπιασε αυτό? Σήμερα, εννοώ είναι παροδικό ή είσαι έτσι από τότε που αρρώστησες? [/SPOILER]
Ιαν 16 2012 21:04
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έτσι bravo γιατί σαν πολύ αέρα είχαμε πάρει. Pretty much, τουλάχιστον αποφύγαμε το στιγμιαίο σοκ επειδή το είδες. [spoiler] Επίσης βαριέμαι που ζω και αυτή τη στιγμή έχω τόσο πεσιμιστική διάθεση, που καθώς βλέπω wolf's rain (που δεν είναι και πολύ χαρούμενο από μόνο του) θέλω και περιμένω να σκοτωθεί κανένας χαρακτήρας έτσι για να δέσει η ατμόσφαιρα. Έτσι όπως με κόβω, μη σου πω ότι θα χαρώ κιόλας. [/spoiler]
Ιαν 16 2012 20:56