Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ρε συ, το χρώμα μ'άρεσε όχι η κατάντια του αμαξιού! Είναι κακό που μ'αρέσει το κόκκινο? Απαπαπα...! Απενοχοποίηση του χρώματος ρε! Δεν είναι μόνο για τι τσούλες και τυς ποζεράδες! Και ν'αφήσεις τα emo ήσυχα.
Ιαν 19 2012 01:13
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;556191] Also, that celica was a nice colour![/QUOTE] What's wrong with you,these days ? xD Σε λίγο θα πεις,να πάμε να δείρουμε emo στην πλατεία και να τα στρώσουμε στα φανάρια !
Ιαν 19 2012 01:06
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Φτου σου βρε δε ντρέπεσαι! Εγώ περιμενα τη μεγάλη ανατροπή και την είδα ατόφια, χωρίς να κάνω μαμουνιές τέτοιου τύπου. Καλά, δεν περίμενα να τελειώσει τόσο γρήγορα το θέμα του Κόκκινου ειδικά εφόσον η σειρά έχει φαν και καλά κρατεί αλλά δεν περίμενα να γίνει έτσι είναι η αλήθεια. Και το 10 επεισόδιο είναι τόσο φοβερό...! Ώπα κάτσε, το ένατο ή το δέκατο? Δε θυμάμαι...
Ιαν 19 2012 01:04
Φωτογραφία

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Α ναι σιγά για τον Γιάννη τα ξερα , είχα κάνει spoil στον εαυτό μου .
Ιαν 19 2012 00:05
Φωτογραφία

Excuse me? Red John is [B]still[/B] alive?? He killed another criminal entirely!
Ιαν 19 2012 00:02
Φωτογραφία

Τι είπε ακριβώς μετά ? Όταν λέω ότι ξενέρωσα εννοώ με το πως αθωώθηκε , πολύ χαζό . Έχω δει ή τα 2 ή τα 3 πρώτα .
Ιαν 19 2012 00:01
Φωτογραφία

E το θέμα δεν είναι πως βγήκε απ'την φυλακή. Το θέμα είναι τι είπε ακριβώς μετά...και κάτσε, έχεις να δεις κι άλλα. Μέχρι που είδες στον καινούργιο κύκλο αλήθεια? Αύριο βγαίνει και το καινούργιο επεισόδιο στο εξωτερικό αρα Παρασκευή το αργότατο έχει ανέβει στο ΕΤΖ!
Ιαν 18 2012 23:55
Φωτογραφία

Νταξ σε 5 λεπτά είχε κατέβει το πρώτο αλλά αυτά τα 5 λεπτά φάνηκαν αιωνιότητα . Πάντως πολύ fail το πως βγήκε από τη φυλακή , ξενέρωσα .
Ιαν 18 2012 23:28
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Βγήκε το gunka και το shinobi no kuni, yay!
Ιαν 18 2012 20:14
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Aααααααα. ΟΚ ναι κατάλαβα.
Ιαν 18 2012 19:45
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

...Scarface. Al Pacino στα νιάτα του
Ιαν 18 2012 19:24
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Aν σε πω ότι δε μπορώ να θυμηθώ τον κύριο? xD
Ιαν 18 2012 19:23
Φωτογραφία

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Φυσικά και θα το κάνω. Και μην μου πας κόντρα, γιατί.. [SPOILER][SIZE="7"][B]IM TONY MONTANA !!! YOU FUCK WITH ME, YOU FUCKIN WITH THE BEST!!!![/B][/SIZE] [/SPOILER] Δεν βρίσκω και κανά καλό βίντεο στο σωλήνα με τη σκηνή. Και καλύτερα σε σπόιλερ να μην φάω κανά μπαν :P
Ιαν 18 2012 19:15
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

O χο χο, σ'αυτό συμφωνώ. Είναι εκ φύσεως γούτσου.
Ιαν 18 2012 19:07
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ξέρεις τι πιστεύω,πως αν πεθάνει ο Zenmaru,θα μας λείψει όσο λίγοι.... xD
Ιαν 18 2012 19:06