Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Καλά ρε, σαν δε ντρέπεσαι, διαβάλεις το Reborn στην νεοφερμένη? Ου ρε! Εγώ την είπα να το αναφέρει στο άρθρο της επειδή μόνο τα κλασσικά δε λέει δεν της είπα να το διαβάσει αναγκαστικά. Είναι καλό για εναλλακτική επιλογή. Κι ο Squalo μου ήταν μια χαρά. :P
Jan 18 2012 19:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nαι, αυτό είναι αλήθεια. Ακόμα και σε συνεννοήσεις, ακόμα και στα fanfics...daaaaaymn! xD
Jan 18 2012 18:36
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σε τρομαχτικό επίπεδο μερικές φορές πρέπει να ομολογήσω.
Jan 18 2012 18:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

:kakaka: :kakaka: :kakaka: See? I know we think alike. :hahaha:
Jan 18 2012 18:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Βασικά εγώ δεν απευθυνόμουν σ' εσένα, απλά είσαι καλύτερη kunoichi και με πρόλαβες.
Jan 18 2012 18:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Βρε σεις, εννοούσα ότι ο Luffy είναι καλύτερος πρωταγωνιστής! xD
Jan 18 2012 17:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

:oo: Πλάκα κάνεις! Όλον τον υπόλοιπο κύκλο εκτός των 3ων πρώτων???? (κι εδώ είναι που λέω εγώ ότι όταν έβαλα να κατεβάσω τα τρία πρώτα επεισόδια το δεύτερο και το τρίτο είχε κατέβει και το πρώτο που είχε κι αυτό προτεραιότητα είχε κολλήσει στο 99% RAAAAAAAGE!) Οπότε ναι, σε καταλαβαίνω. Δεν ήσουν όμως σε μια συνεχή κατάσταση παράνοιας? Δε σε είπα ότι θα σδαι έτσι όλη μα όλη την ώρα? :kakaka: Όμως, φοβερό το τελευταίο! Και το επόμενο...ακόμα πιο επικό. Χα χα, ναι, ύπουλος ο Λαρός αλλά εξίσου γαμ@τος.
Jan 18 2012 17:31
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Πόσο μα πόσο ύποπτοι μπορούσαν να φανούν σχεδόν όλοι τους στο τελευταίο επεισόδιο . Νταξ ο ΕφΜπιΑις όντως ήταν με τον κόκκινο Γιάννη και ο γλόμπος όντως κάτι έχει κάνει . Και εκεί που τελειώνει το επεισόδιο συνειδητοποιώ ότι έχω κατεβάσει όλο τον 4ο κύκλο εκτός από τα 3 πρώτα επεισόδια . ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!
Jan 18 2012 01:45
Photo

Είμαι περίπου στα μισά του τελευταίου .... Ο Λαρος , αυτός ο ύπουλος γλόμπος κάτι έκανε .
Jan 18 2012 00:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Let the paranoia begin my friend. we've all been there, did that. Ο χο χο, θα σ'αρέσει το τέλος.
Jan 17 2012 22:49
Photo

Δεν τέλειωσα απλά στο λέω , υποψιάζομαι και Βαν Πελτ να είναι με τον Red John :P (αρχίζει η παράνοια :P)
Jan 17 2012 22:25
Photo

Anelis → Fallen_Mpougatsa

[SIZE=1]uta no pri....[/SIZE] *συγκοπή*
Jan 17 2012 22:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Agreed. Είτε το δες είτε όχι...είναι σαν το Fight Club. You don't speak of it. Ever.
Jan 17 2012 22:15
Photo

Anelis → Fallen_Mpougatsa

Uta no prince-sama: the dirty little secret!!
Jan 17 2012 22:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Anelis

Kάποια πράγματα...δε λέγονται στα εγγόνια. Ποτέ.
Jan 17 2012 21:39