Jump to content

Community Status Updates

Photo

mayumi_chan → plotolp

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta][COLOR=DarkOrchid][B][SIZE=4]Ημερολογιακι μου εισαι το πιο υπεροχο ημερολογιο του κοσμου και ενας πραγματικος φιλος!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]:lovulovu::wooi2:θυμηθηκες τα γεννεθλια μου κ μαλιστα μεσα στους πρωτους (οι αλλοι ηταν οικογενεια κ κολλητοι) και μου ετοιμασες και δωρακι!!!![U]:awww:και ναι! μολις το ειδα και δεν μου εχει ξαναφτιαξει κανεις κατι τοσο υπεροχο!!!:kyaaa:ημερολογιακι μου συγκινηθηκα!!!:blingeye2:με εχουν παρει τα ζουμια εδω:cry:!!!με εκανες ευτυχισμενη!!:angell:δεν μπορεις να φανταστεις ποσο!!!απλα επρεπε να ησουν απο μια γωνια και να με εβλεπες!!!!:joyful:εισαι υπεροχος,απιστευτος,μοναδικος και αξεπεραστος!!!:blingeye2:ειναι απλα Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο αυτο το δωρο[/U]:lovulovu:!!!!σευχαριστω μεσα απο την καρδια μου!!!:joyful:εχω τοσα πολλα να σου πω και να σου σχολιασω γιατι χαθηκα αυτες τις μερες!!!εμπαινα που και που(οταν προλαβαινα) skype να δω αν εισαι μεσα αλλα ποτε δεν σε πετυχαινα:emptyonexg1:!!!τωρα επειδη η ωρα ειναι γυρω στις 5:00 θα παω για υπνο αλλα σου υποσχομαι οτι θα βρω χρονο αυριο να σου πω τουλαχιστον τα μισα!!!!!σευχαριστω πολυ για ολα και παλι υπεροχο μου ημερολογιακι [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]:wooi2:[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]!!![/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]κ[/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I][COLOR=Magenta]αληνυχτα:gn2: (αν κ επρεπε να πω καλημερα :P) και ονειρα απιστευτα γλυκα σαν και σενα!!!:moeee: [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT]
Jan 18 2012 05:01
Photo

plotolp → mayumi_chan

[SIZE=5][B]Χρόνια Πολλά γλυκό μου ημερολόγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] :lovulovu::gotit: [IMG]http://www.comments.zingerbugimages.com/glitter_graphics/birthday_candles.gif[/IMG] Μαράκι μου χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!:wooi2: Να τα εκατοστήσεις!!!!! :hbd: Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι πάντα χαμογελαστή και ευτυχισμένη!:D Να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή και κάθε μέρα να είναι πιο όμορφη από την προηγούμενη! Μα πάνω από όλα σου εύχομαι να αγαπήσεις πολύ και να αγαπηθείς ακόμα περισσότερο!:x3: Καλό μου ημερολόγιο ειλικρινά θα ήθελα να μπορούσα να σε πάρω αγκαλιά και να σου πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά αφού δεν γίνετε ούτε και αυτήν την φορά, εξουσιοδοτώ την Αφαία για άλλη μια φορά (ελπίζω η τελευταία:D) να το κάνει για εμένα!:P Σου έχω όμως και μια έκπληξη! Ένα δώρο για την γιορτή σου! Διάβασε το message που σου έστειλα ή το email σου και θα καταλάβεις τι εννοώ! Ελπίζω ολόψυχα να σου αρέσει!:blingeye2: p.s Από ότι βλέπω στο ρολόι η ώρα είναι κοντά 1 οπότε είναι και επίσημα Τετάρτη 18 Ιανουαρίου! Δεν ξέρω αλλά ελπίζω να πρόλαβα και να είμαι ο πρώτος που σου είπε χρόνια πολλά! [SIZE=3][B]Πολύχρονη!!!!!!![/B][/SIZE]:cake::cake::cake::cake::cake:
Jan 18 2012 00:52
Photo

Melis_Nin → plotolp

Ευχαριστώ θερμά για το καλωσόρισμα! Ναι, είμαι λίγο βιβλιοφάγος! Διαβάζω όλα τα είδη, ανάλογα με τη διάθεση, αν και από τα παιδικάτα μου έχω μια μικρή αδυναμία στα αστυνομικά/μυστηρίου (αυτός ο Πουαρο μεγάλο κάψιμο!). Έχω δε τη συνήθεια, ακόμα κ αν βρίσκω το βιβλίο ψιλοχάλι, να πεισμώνω από περιέργεια κ να το τελειώνω.
Jan 17 2012 18:10
Photo

plotolp → Melis_Nin

Μαύρο άσπρο in the mix με μπόλικο beat! Χαχαχα δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα!:P Βασικά κατάλαβα τι ήθελες να πεις από την πρώτη σου εξήγηση, και είναι όντος ένα συναίσθημα που έχουμε βιώσει όλοι (νομίζω η κλασική περίπτωση είναι όταν λες σε κάποιον ότι τον αγαπάς, και συγχρόνως φοβάσαι μην σε απορρίψει) αν και μάλλον δεν μας έχει περάσει από το μυαλό ότι εκείνη την στιγμή αισθανόμαστε Λαχταροφοβία! :hihi2: Όπως και να έχει βρήκα πολύ πρωτότυπη την επιλογή αυτής της λέξης για το νόημα της ζωής για αυτό και το αναφέρω! Καλός ήρθες και στο forum μας παρεμπιπτόντως! :hi: p.s Μιας και έγραψες για το Stephen King, σου αρέσουν τα βιβλία του? Γενικότερα διαβάζεις βιβλία/μυθιστορήματα?
Jan 16 2012 10:35
Photo

Melis_Nin → plotolp

Thanks για τη Λαχταροφοβία :) Βασικά, δεν είναι κάτι που σκέφτηκα τώρα, πρόκειται για συναίσθημα που έχω βιώσει στο παρελθόν (αλλά κ παροντικά) γενικά και μου ήρθε η λέξη. Είναι αυτή η αίσθηση που χτυπάει η καρδιά σου σε συγχρονισμό με τις πεταλούδες στο στομάχι και τους ναυτικούς κόμπους που απλώνονται ολούθε. Μαύρο-άσπρο in the mix με μπόλικο beat δηλαδή!
Jan 16 2012 00:06
Photo

plotolp → Melis_Nin

Λαχταροφοβία! Πολύ περίεργη λέξη για να περιγράψεις το νόημα της ζωής αλλά και πολύ ωραία:P. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτηκες και έβγαλες τη λέξη. Πολύ πρωτότυπο:riiight:
Jan 15 2012 18:18
Photo

plotolp → mayumi_chan

Καλημέραα ημερολογιάκι μουυυ!:kawaii: Σήμερα σου γράφω πρωί γιατί τώρα βρήκα ελεύθερο χρόνο!:P Πως τα πέρασες εχθές? Από ότι βλέπω μπαίνεις στο forum αλλά βραδάκι, οπότε μάλλον θα τελειώνεις αργά και θα είσαι πολύ κουρασμένη. Ελπίζω τώρα που έρχεται σαββατοκύριακο να ξεκουραστείς λιγάκι:) Σήμερα σου γράφω πάλι όπως σου είχα υποσχεθεί άλλωστε!:ureshii: Αρχικά να σου πω πως ευτυχώς ο πονοκέφαλος που είχα μου πέρασε την επόμενη μέρα, οπότε ευτυχώς δεν έχω αρρωστήσει! Μόνο αυτό μου έλειπε δηλαδή τώρα..:hot: Όσος αφορά το χιόνι που λέγαμε, δυστυχώς φαίνεται να φτιάχνει ο καιρός και να το λιώνει αλλά από ότι άκουσα Κυριακή χαλάει πάλι και η Δευτέρα θα είναι από τις πιο κρύες μέρες του χρόνου!! Με άλλα λόγια δεν ΄χάνουμε τις ελπίδες μας!:if: Σου τράβηξα και μία photo από τα γύρο βουνά να δεις πως είναι η Πάρνηθα! [SPOILER][IMG]http://www.anime.gr/forums/picture.php?albumid=1195&pictureid=15638[/IMG][/SPOILER] Αυτή είναι από εχθές που αρχίσανε να λιώνουν, προχθές ήτανε πιο άσπρα ακόμα! Κοίταξα και για το anime που με ρώτησες και σου έχω κάποιες προτάσεις από τις οποίες νομίζω πώς κάποια σίγουρα θα σου αρέσει! Βρήκα συνολικά 3 τίτλους! Ο πρώτος είναι το Toradora! ([URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5909"]ADB[/URL]). Είναι γενικά πολύ γνωστή σειρά, στο στυλ που σου αρέσει και με πολύ καλές κριτικές. Πολύ πιθανόν να την έχεις δει ήδη απλά την αναφέρω σε περίπτωση που σου έχει ξεφύγει! Έχει και happy end!:P Ο δεύτερος είναι το Itazura na Kiss ([URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5678"]ADB[/URL]). Αυτήν την σειρά δεν την έχω δει αλλά από ότι ξέρω είναι παρόμοια με το Lovely Complex αν και πολύ την θεωρούνε και καλύτερη! Νομίζω πως αξίζει σίγουρα να της δώσεις μια ευκαιρία, και έχει και αυτή happy end! Τέλος είναι το Ai Yori Aoshi ([URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=74"]ADB[/URL]). Σειρά για την οποία έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και θέλω να την δω και εγώ κάποια στιγμή. Έχει και happy end οπότε νομίζω θα την αγαπήσεις και εσύ!:thumbup: Αυτές τις 3 σκέφτηκα προς το παρόν ημερολογιάκι μου και ελπίζω να σε βοήθησα κάπως να βρεις κάτι ενδιαφέρων. Νομίζω είναι όλες μέσα στα κριτήρια που μου έβαλες!:gotit: Τέλος να προσθέσω πως μου άρεσε πολύ που συμπλήρωσες πληροφορίες για το groupακι που φτιάξαμε και έχω και εγώ στο νου μου να προσθέσω και άλλα πράγματα για να γίνει ακόμα πιο ωραίο!:riiight: Αυτά προς το παρόν ημερολογιάκι μου, περιμένω με χαρά να μου πεις και τα δικά σου νέα!:wis: p.s Σου χρωστάω ακόμα την ιστοριούλα με την Λίλα από το Άκρως Οικογενειακών! Καλή σου μέρα και ελπίζω να τα πούμε σύντομα!:)(Φιλάκια στην Αφαία!)
Jan 13 2012 12:31
Photo

plotolp → mayumi_chan

Ημερολογιάκιιι μου!!!:lovulovu: Πόσο χαρούμενο με κάνεις με αυτά που μου γράφεις! Δεν περίμενα ότι θα έμπαινες τόσο γρήγορα και χαίρομε πάρα πολύ που λες ότι σε συγκίνησα. Να ξέρεις ότι τα συναισθήματα είναι αμοιβαία και σε αγαπώ πολύ.:blush2: Και εννοείτε πώς περιμένω πάντα με χαρά τα μυνηματάκια σου τα οποία με κάνουν πολύ χαρούμενο όταν τα διαβάζω!!:wooi2: Αυτήν την στιγμή που σου γράφω έχω μόλις γυρίσει από την δουλειά και είμαι λίγο χάλια.:ill: Δεν είναι τόσο πως είμαι κουρασμένος, αλλά για κάποιο λόγο έχω έναν τρομερό πονοκέφαλο. Έχω τσιμπήσει βέβαια ένα Panadol Extra και κάπως με έχει αφήσει. Είναι από το κρύο, με ματιάσανε ούτε που ξέρω χαχαχα:P. Και σε εμένα έχει χιονίσει!!:clap: Βεβαία για να είμαι πιο ακριβής δεν έχει στρώσει, στην πραγματικότητα χιονόνερο ρίχνει αλλά άμα πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία θα πιάσει και εδώ χιόνι! Όλα τα βουνά που βλέπουμε τριγύρω είναι λευκά! Μακάρι να το στρώσει ημερολογιάκι μου.:if: Θα προσπαθήσω αύριο να σου βγάλω μια φωτογραφία να δεις πως είναι εδώ. Εσύ έχεις δει καθόλου χιόνι? Εντωμεταξύ μιας και μιλάμε για χιόνι κοίτα τι διάβαζα σήμερα [URL="http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/107116"]link[/URL]. Σε λάθος χώρα γεννηθήκαμε, Ιαπωνία έπρεπε να ήμασταν:P Για τα anime που μου ζητάς δώσε μου λίγο περιθώριο να το σκεφτώ, και θα σου προτείνω την επόμενη φορά. Αυτήν την στιγμή ότι μου έρχεται στο μυαλό νομίζω το έχεις δει (lovely complex, Clannad) και ο πονοκέφαλος που έχω δεν με βοηθάει και πολύ:( Θα βρω όμως σίγουρα κάτι να σε βοηθήσει να ανεβείς και ψυχολογικά και να σου φτιάξει την διάθεση! Και εγώ αυτόν τον καιρό έχω μπει σε ρυθμούς εξεταστικής και προσπαθώ να συντονιστώ με τους συμφοιτητές μου να κάνουμε εργασίες:) Το κακό όμως είναι πως και οι φίλοι μου λόγο εξεταστικής είτε έχουνε πάει ο καθένας στην σχολή του (κάποιοι σπουδάζουν και εκτός Αθήνας), είτε διαβάζουν οπότε δεν έχω και πολύ παρέα αυτόν τον καιρό:sadist: Καταραμένες εξετάσεις!:roar: Χαχα και κάτι ακόμα που μόλις τώρα θυμήθηκα! Μάντεψε ποίον γνώρισα στην δουλεία? Θυμάσαι το κοριτσάκι που έπαιζε στο Άκρως Οικογενειακών την μικρή Λίλα? (στην δεύτερη σεζόν με τα μαύρα μαλλιά). Ε την γνώρισα από κοντά και είναι ολόκληρη κοπέλα! Την λένε Μαρία(:P) τώρα είναι 20 χρονών και σπουδάζει στην φαρμακευτική! Την επόμενη φορά είτε εδώ είτε στο skype θα σου πω το σκηνικό γιατί έχει πολύ πλάκα! Πάω τώρα να κάνω ένα μπανάκι και να πέσω για ύπνο γιατί είμαι πτώμα! Χάρηκα πολύ που έμαθα νέα σου και ελπίζω να τα πούμε πάλι σύντομα!:lovulovu: Θα σου γράψω σίγουρα τις επόμενες μέρες! p.s Άμα τελικά το στρώσει μην ξεχάσεις πως έχουμε συμφωνήσει για έναν χιονάνθρωπο!:wis: p.s2 Τα μισά γράμματα στο προηγούμενο post σου για κάποιο λόγο βγήκανε πιο μικρά.:? p.s3 Ανάδρομες συναρτήσεις :oo:. Με την βρομώ ανάλυση και τα διακριτά πώς τα πας? Έστρωσαν καθόλου? Να έχεις ένα όμορφο βράδυ ημερολογιάκι μου και καλή ξεκούραση!:ureshii:
Jan 11 2012 23:38
Photo

mayumi_chan → plotolp

[I][SIZE=1]αγαπημενο μου ημερολογιακι να σου πω οτι με συγγυνησες με τα γραμματακια σου!!:wooi2:εισαι το πιο υπεροχο ημερολογιακι του κοσμου!!ευχαριστω παρα πολυ για το τραγουδακι το οποιο θεωρησα παρα πολυ γλυκο κ ομορφο!!:lovulovu: επισης θα λαβω υποψιν μου την προταση σου για το manga γιατι το κοιταξα και μου φανηκε πολυ γλυκουλι!!επισης θα ηθελα να σε ρωτησω αν ξερεις κανενα ρομαντικο ανιμε που να εχει εντονη υποθεση κ happy ending! :P ειμαι σε λιγο παραξενη ψυχολογικη κατασταση επειδη ξαναρχισε η σχολη κ δεν εχω ορεξη για τιποτα!γιαυτο ψαχνω κατι για να αναψουν τα αιματα!:himitsu: :orly: ημερολογιακι εμαθα πως στην Εκαλη χιονιζει!!στο σπιτι της κολλητης μου πεφτει πολυ χιονι!εκει χιονιζει καθολου??[/SIZE] που λες μπηκα στο φορουμ να δω αν μου εχεις στειλει κ χαρηκα τοσο πολυ οταν ειδα μυνηματακια!!μου φτιαχνεις το κεφι!!!:lovulovu: εγω πριν λιγο εκανα το μπανακι μου κ χαλαρωσα:bath: και τωρα πρεπει να παω για υπνο γιατι εχω και πρωινο ξυπνημα και εχω να διαβασω αγγλικα αυριο!!:emptyonexg1: εχω τρελαθει με τον προγραμματισμο γιατο δεν μπορω να καταλαβω πληρως τις συναρτησεις και συνεπως την αναδρομη!!!:uhh: πες μου τα νεα σου!!!μου ελειψες!!![/I]:lovulovu: [I]καληνυχτα και ονειρα γλυκα ημερολογιακι μου!!!!!![/I]:gn2:
Jan 10 2012 23:52
Photo

plotolp → mayumi_chan

Ημερολογιάκι μου καλησπέραααα!!!!:joyful: Τι κάνεις? Πως τα περάσατε τις προάλλες με τις φίλες σου? Δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που σου γράφω σήμερα, απλά σε σκεφτόμουνα και αισθάνθηκα την ανάγκη να σου γράψω κάτι:ureshii: Λογικά θα ξεκίνησες και πάλι τα μαθήματα, οπότε θα είσαι πνιγμένη μέχρι πάνω. Βάλε τα δυνατά σου, και είμαι σίγουρος πώς θα τα πας πολύ καλά στην εξεταστική! Πρώτη εξεταστική είναι, λογικό είναι να έχεις και λίγο άγχος για να τα πας καλά αλλά θα δεις όλα μία ιδέα είναι! Να ξέρεις πάντως πως έχεις την πλήρη συμπαράσταση του ημερολογίου σου!:riiight: Τις προάλλες άκουγα διάφορα κομμάτια από An Cafe και από βίντεο σε βίντεο στο youtube πέτυχα το εξής κομμάτι το οποίο μου άρεσε και σκέφτηκα να το προτείνω και σε εσένα!! [SPOILER][YOUTUBE]bm0P23PpRek[/YOUTUBE][/SPOILER] Το κομμάτι λέγετε you are my love και το λέει η Yuki Kajiura (δεν την ξέρω εγώ πάντως:P). Από ότι έχω καταλάβει παίζει και στο anime Tsubasa Chronicles! Εμένα πάντως μου άρεσε πολύ και σαν στοίχοι και σαν μουσική, όπως επίσης και η αγγλική προφορά της τραγουδίστριας! Γενικά όταν οι Ιάπωνες μιλάνε αγγλικά είναι πολύ kawaii:kawaii: Επίσης κάτι άλλο που σκεφτόμουνα ότι θα σου άρεσε! Τις προάλλες ξεκίνησα να διαβάζω ένα πάρα πολύ ωραίο manga που νομίζω ότι θα σου αρέσει και εσένα ημερολογιάκι μου πάρα πολύ:wis: Το manga λέγετε Yotsubato και μπορείς να το διαβάσεις από [URL="http://www.mangareader.net/132/yotsubato.html"]εδώ[/URL]. Ουσιαστικά είναι ιστοριούλες ενός μικρού κοριτσιού που λέγετε Yotsuba! Πραγματικά σου μιλάω θα το αγαπήσεις το κοριτσάκι. Είναι ο ορισμός της αθωότητας και της ανεμελιάς!:wooi2: Άμα διαβάσεις έστω το πρώτο τεύχος θα καταλάβεις τι εννοώ. Ξέρω ότι δεν έχεις και πολύ χρόνο αλλά σκέψου ότι τι κάθε τεύχος είναι μεμονωμένη ιστοριούλα και δεν ξεπερνάει τις 20 σελίδες οπότε βγαίνουνε πολύ εύκολα. Θα δεις ότι θα σου φτιάξει την διάθεση:P p.s Είδες τελικά το Love Actually? Είμαι σίγουρος ότι θα σου άρεσε πολύ!:D p.s2 Όσο πάει χαλάει και περισσότερο ο καιρός λες να ρίξει επιτέλους λίγο χιόνι?:blingeye2: p.s3 Συγνώμη αν σου γράφω λίγο άκυρα απλά μερικές φορές, μου λείπεις και θέλω να σου γράφω πράγματα, και μπορεί να μην σε βρίσκω στο skype να μιλήσουμε. Ελπίζω να μήν σε πειράζει:gotit: Να έχεις ένα όμορφο βράδυ και ελπίζω τα πούμε σύντομα! Να είσαι καλά!
Jan 10 2012 23:08
Photo

Goutcou → plotolp

Καλησπέραααα και πάλι! :) Τι καλησπέρα δηλαδή? Κοντεύει να ξημερώσει, οπότε καλημέρα! :Ρ Ουάου..αυτή τη φορά δεν ήμουν καθόλου συνεπής με το ποστ μου...το καθυστέρησα σχεδόν 1 μήνα! Χαχαχα.. Αρχικά, όπως είδαμε και οι 2, ακόμα δεν έχεις αρρωστήσει, οπότε φαίνεται πως το αντιγριπικό λειτουργεί! :O Όσο για την σχολή, το έχουμε συζητήσει.. Δεν χρειάζεται να χαλίεσαι, ειδικά από την στιγμή που την τελειώνεις τόσο γρήγορα! Και ένα εξάμηνο παραπάνω αν σου πάρει, δεν πειράζει! Φυσικό είναι άλλωστε... Εδώ άλλοι το καθυστερούν πολύ περισσότερο και ούτε καν το σκέφτονται (βλέπε εμένα που με βλέπω να τελειώνω την σχολή σε καμιά 10αριά χρονάκια!) Αν και σου έχω απαντήσει ήδη σε αυτό που μου λες σχετικά με το υποκοριστικό που μου έβγαλες, σου ξαναλέω χωρίς δεύτερη σκέψη ότι το ΛΑΤΡΕΨΑ! Και το εννοώ... Ήταν πραγματικά πολύ έξυπνος όλος αυτός ο συνδιασμός που έκανες και μόλις το διάβασα έμεινα λίγο και μετά είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Φαντάσου πόσο μου άρεσε δηλαδή.. Και χαιρόμαι ακόμη περισσότερο που όχι μόνο το σκέφτηκες, αλλά το χρησιμοποιείς κιόλας! :D Όσο για το streaming, προτιμώ να μην το συζητήσω γιατί όσο το σκέφτομαι απογοητεύομαι! :nanana: Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα έχει! Και (δεν θυμάμαι αν το έχουμε συζητήσει) μου είχαν πει πως μάλλον φταίει και το μόντεμ επειδή είναι πανάρχαιο και πρέπει να το αλλάξω... :/ Αμ δε όμως! Ρώτησα χθες και μου είπαν ότι κάνει 40 ευρώ! Τι κλέφτες που είναι στον ΟΤΕ! Ένας φίλος μου μου είπε πως στην HOL απλά σε ενημερώνουν ότι θα έρθουν να σου αλλάξουν μόντεμ, χωρίς να πληρώσεις και τίποτα! Αυτό θα πει εξυπηρέτηση.. Γιατί εγώ όχι μόνο θα σκάσω 40 ευρώ για να το αγοράσω, θα σκάσω άλλα τόσα για να μου το συνδέσουν, επειδή είμαι και χαζή και όταν είχα προσπαθήσει στο παρελθόν να συνδέσω ένα μόντεμ που είχε πάρει η αδερφή μου δώρο με το λάπτοπ, τα έκανα σκατέ ολέ και τελικά δεν έκανα τίποτα χρήσιμο.. :( Οπότε δεν ξέρω..θα προσπαθήσω πάλι να το συνδέσω (όχι ότι τώρα είμαι εξυπνότερη από την τελευταία φορά που προσπάθησα και θα έχει αποτέλεσμα, αλλά λέμε τώρα!)... Ααααχ...πόσο θα θελα να έχω τζάκι! (Στο είπα και τις προάλλες!!) Και να κάθεσαι μπροστά στη φωτιά και να σκέεεεφτεσαι...ή να ακούς μουσική, να διαβάζεις ένα βιβλίο, να βλέπεις το χιόνι, να είσαι με την παρέα σου και να συζητάτε ή να παίζετε παιχνίδια! Ή να είσαι με το αμόρε αγκαλιά και να μην σκέφτεστε τίποτα... :lovulovu: Η απόλαυση του χειμώνα είναι το τζάκι και το χιόνι! Χωρίς αυτά χειμώνας ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΙΙΙ :Ο Φέτος ούτε λίγο χιονάκι δεν θα ρίξει εδώ πέρα... :( Πάλι μες στην ξεραΐλα θα την βγάλουμε! Χαχαχα...και υποτίθεται πως είναι και ΒΠ ο Περισσός, αλλά τέεελος πάντων! :erk: Όσο για τα παιχνίδια... Ταμπού όντως είναι επικό! Το αυτοσχέδιο ταμπού είναι σχεδόν σαν το κανονικό... Η διαδικασία: Γράφετε όλοι σε χαρτάκια απο ένα πρόσωπο-πράγμα-ο,τιδήποτε, τα διπλώνετε και τα βάζετε σε ένα μπόλ και παίζετε ως εξής: Υπάρχουν 3 γύροι! Στον 1ο γύρο περιγράφεις αυτό που λέει το χαρτάκι ΑΛΛΑ απαγορεύεται να πεις λέξεις που ξεκινούν με κεφαλαίο (π.χ. πόλεις, ονόματα κλπ), στον 2ο γύρο πρέπει να πεις ΜΟΝΟ μια λέξη και από αυτήν οι υπόλοιποι να μαντέψουν (εδώ επιτρέπονται λέξεις που ξεκινούν με κεφαλαίο)! Και στον 3ο γύρο κάνεις παντομίμα! (Λες και γράφω συνταγή ακούγεται! Χαχαχαχα...) Αυτό είναι λοιπόν... Αν το δοκιμάσεις κάποια στιγμή, πες μου εντυπώσεις! :Ρ Το παιχνίδι με το χαρτάκι στο κούτελο είναι θεϊκό μπορώ να πω! Να το παίξετε κάποια μέρα! Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ για Cludo! Είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά με τα παιδιά παίζουμε πολύ σπάνια.. :/ Jenga επίσης το είχαμε ΞΕΣΚΙΣΕΙ όταν το είχαμε πρωτοαγοράσει και μάλιστα ήταν αυτό με το Θάρρος ή Αλήθεια και είχε πολύ περισσότερο γέλιο! :) Από τα παιχνίδια που μου ανέφερες, όμως, μόνο το Saboteur δεν έχω ξανακούσει.. Τι ακριβώς είναι?! Λοιπόν...τα τραγούδια τώρα! Τα άκουσα όλα αυτά που μου έστειλες και σε γενικές γραμμές μπορώ να πω πως μου άρεσαν! Από όλα αυτά βασικά που μου έστειλες, μόνο το "Φωτογραφίες" ήξερα! :Ρ Έχω ένα ελάττωμα.. Μπορεί να μου αρέσει το ελληνικό χιπ χοπ και να ακούω, αλλά είμαι πολύ ιδιαίτερη! Είναι δηλαδή λίγα τα τραγούδια που θα μου κάνουν κλικ (ένα εκ των οποίων ο "Θανατοποινίτης" (όπως προείπα σε προηγούμενο ποστ μου), που μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο κάθε φορά που το ακούω....)! Τα τραγούδια που μου έστειλες δεν μου έκαναν το κλικ (δεν ξετρελάθηκα δηλαδή), αλλά μου άρεσαν..άνετα τα ακούω δηλαδή! :D Το The Fourth Kind είναι όντως πολύ ψαρωτικό κι εγώ ακόμα δεν ξέρω τι να πιστέψω! Η αλήθεια είναι πως παρά τις τόσες "αποδείξεις" για εξωγήινες υπάρξεις, εξακολουθώ να μην πιστεύω, αλλά και πάλι...η συγκεκριμένη ταινία με έβαλε σε σκέψεις! Άν ήταν αληθινό, τότε ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ! Άν πάλι ήταν ψεύτικο, τότε ΜΠΡΑΒΟ τους, γιατί πραγματικά ψάρωσα και χέστηκα πάνω μου... Χαχαχαχα! Το Donkey Punch το είδες τελικά?! P.s. Αμ...είδες?! Έμεις είμαστε άλλο.. Όπως που λέγαμε για την παραλία ή το τζάκι τις προάλλες! Είμαστε πιο κλειστοί τύποι και θέλουμε περισσότερο την ησυχία μας, κάτι χαλαρό και όχι ντάπα ντούπα και να χτυπιόμαστε στα κλαμπ! P.s.2. Το επόμενο ποστ το περιμένω πραγματικά ΓΙΓΑΝΤΙΟ με εντυπώσεις για το κάθε επεισόδιο του Traveler ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! Χαχαχα... Just joking! :) P.s.3. Όντως σου έχω υποσχεθεί να σου στείλω κάποια τραγούδια της Μποφίλιου... Αλλά είναι τόσα αυτά που αγαπώ που δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Άσε που μπορεί να μην σου αρέσει το στυλ της, οπότε δεν θέλω να σε κουράσω! Θα σου στείλω όμως 2 τραγούδια της, εκ των οποίων το ένα όποτε το ακούω, ΕΙΔΙΚΑ LIVE, ανατριχιάζω ολόκληρη! Το ένα είναι το "Σ' έχω βρει και σε χάνω": [URL]http://www.youtube.com/watch?v=zbcLr6mqIVI[/URL] (από το οποίο μου έχει αποτυπωθεί ενάς συγκεκριμένος στίχος... "Είχα πει πως θα αλλάξω κι όσο αλλάζω σου μοιάζω..." και το άλλο, που (όπως προείπα) ανατριχιάζω είναι το "Εν Λευκώ": [URL]http://www.youtube.com/watch?v=uU-mHbLPaOk[/URL] :D Αυτά... Ανυπομωνώ για το επόμενο ποστ σου! Κυρίως για να μου πεις εντυπώσεις για το Traveler :O Να πω επίσης, χίλια ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά και την υπέροχη εικόνα! Καλή χρονιά να έχομε (όπως θα έλεγε και ένας γνήσιος Κρητικός) και πάνω από όλα να περνάμε καλά! Θα βάλω υπενθύμιση στο κινητό μου για αυτό που είπες για του χρόνου... Χαχαχαχα! Σόρρυ για τυχόν λάθη, αλλά λόγω ώρας υπολειτουργώ και δεν έχω το κουράγιο να ξαναδιαβάσω το ποστ από την αρχή! :dazed: Oh fuck! Ξέχασα να σου απαντήσω και σε αυτό που με ρώτησες για την HOL, για την εμπειρία μου εκεί κλπ... Καλύτερα να τα πούμε πιο πριβέ αυτά...γιατί βλέπει και κόσμος! Μην κάνουμε και διαφήμιση ή/και μην εκθέσουμε κανέναν... :D
Jan 10 2012 03:52
Photo

plotolp → didimakia

Μα φυσικά!:wis: Εννοείτε από τις πιο αγαπημένες ταινίες, αν όχι η πιο αγαπημένη!:)
Jan 08 2012 16:02
Photo

didimakia → plotolp

the girl who leapt throught time <3 Agapimeni anime movie
Jan 08 2012 14:28
Photo

plotolp → Goutcou

[B][SIZE=3]Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά Αλικάκι μου!![/SIZE][/B]:blingeye2: [IMG]http://hotelsfeel.com/wp-content/uploads/2010/12/animated_christmas_tree.gif[/IMG] Ευτυχισμένο το 2012 με υγεία και αγάπη πάνω από όλα για εσένα και την οικογένεια σου. Ότι επιθυμείς για την νέα χρονιά και εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι για εσένα πολύ καλύτερος από αυτόν που μας πέρασε!:wooi2: Και εύχομαι ειλικρινά του χρόνου να είμαστε και οι δύο πάλι εδώ, να αναπολούμε πόσο όμορφη ήταν η χρονιά που μας άφησε:)
Jan 03 2012 10:33
Photo

mayumi_chan → plotolp

Ημερολογιακιιιιι μουυυυ!!!:lovulovu: Γλυκο μου ημερολογιο δυστυχως εχω ελαχιστο χρονο αυτη την στιγμη και δεν προλαβαινω να απαντησω ολοκληρωμενα και να πω οσα θελω να σου πω!αλλα επειδη ειδα το post που μου λες για το skype να σου πω οτι εχω και με βολευει παρα πολυ!στο στελνω σε private message!:riiight:
Dec 24 2011 19:00