Community Status Updates
Barbara → Hitorinai Kokoro
wow!! thanks<33:awww:
but i would prefer to give me the download pages :), if you can of course!!
lo..sorry why i'm writing in english?? xD !@
Jun 24 2010 15:08
Hitorinai Kokoro → Barbara
μπορώ να στα στείλω εγώ, έχω και 2 DVD aγορασμένα, αλλά αν θες να τα κατεβάσεις, εγώ τα είχα πάρει όλα από την community τους στο lj, την Kanjani's Eden. You want link to the community or the download pages themselves? ^^
Jun 23 2010 23:26
monkey d luffy → Hitorinai Kokoro
φιλε ειμε καινουριος και δεν κσερω μηπος μπορεις να με πεις τι γινεται στα ανιμε παρτυ τι μουσικι παιζει και τετια φαση ρε σ σκεφτομαι να ερθω γιαφτο σε παρακαλω την απαντηση να μου την στειλεις σε private post ok?
Jun 21 2010 23:16
hey!! Να σε ρωτήσω..ξες από που μπορώ να κατεβάσω live των Kanjani8??
Jun 18 2010 11:39
Hitorinai Kokoro → Kirenahana
Oh, I picked 2 arashi already~ Kotoba Yori Mo και Monster. Φυσικά και ακούμε και κορεάτικα, αν και μονάχα τον τελευταίο μήνα τα έχω ψάξει μόνη μου, γιατι μέχρι πρότινος ό,τι μου έδινε η κολλητή μου, τελείως random επιλογές. I love Shinee's Taemin with a passion, and SuJu's Eunhyuk with a greater passion XD Αν και έτσι όπως τον είδα σε φανκαμ του φετινού κονσέρτου τους, ίσως φταίει το μαλλί, δεν ξέρω, αλλά μου τη χάλασαν πολύ. I want my chibi Eunhyuk x Donghae back *prays* XDDD Haru Haru added~
May 26 2010 00:37
Kirenahana → Hitorinai Kokoro
ooo sugoi!! Οπότε ενα απλό request τώρα που με παίρνει :) anything Arashi -pick whatever, I love them all <3-, & please please to "Haru Haru" Big Bang. Δε ξέρω αν έχεις επεκταθεί και στα κορεάτικα, αλλά αυτό τα σπάει ΧD
May 25 2010 16:27
Hitorinai Kokoro → Kirenahana
Σ\ευχαριστώ πολυ~! Φανατικά τα JE τα ακολουθ΄όπως και τα παιδάκια της WatanabePRO, κι ευχαριστώ που θέλεις να βοηθήσεις! Προς το παρόν κατάφερα να γεμίσω 7 ώρες, αλλά εάν έχει επιτυχία το πάρτυ και ξανακάνουμε, από καλό φθινόπωρο, μάλλον θα ζητήσω όντως βοήθεια! ^^
May 24 2010 19:47
Hitorinai Kokoro → Barbara
EYXARISTOOOO~ Αλλά σε πρόλαβε η αδελφή μου, το είχε κατεβάσει μόλισ βγήκε και μου το'δειξε Χ3333
May 24 2010 19:44
[COLOR=DarkRed]Kαλημεραααααααα !!! παρε Junno να γουστάρεις :love::respect: (προς το τελος τον δειχνει)
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=eYx9j96Qfpo[/URL]!!![/COLOR]
May 24 2010 10:56
Kirenahana → Hitorinai Kokoro
Γειαααα!!! Χαιρομαι τόσο πολύ που θα γίνει ανιμε πάρτυ στην Κέρκυρα!!! XD Και που η DJ ειναι johnnys φαν!!! Θα κατεβεις από Θεσ. μόνο για το παρτυ δηλαδή? Αν θες κομματια, βοηθεια or whatever, feel free to ask, I'd be more than happy to :D
May 24 2010 09:57
Hitorinai Kokoro → Eleni~WaIKinG oN AiR~
'right', σημαίνει. Όταν το βάζεις στο τέλος της πρότασης. Ρωτάω δλδ αν τ'αγαπημένα σου μέλη είναι ο Μάο κι ο Τάκερου αντίστοιχα =3
Mine are Yuya in SID and Mitsuru in SuG, when he was still in, and now the new drummer, Shinpei~
Apr 25 2010 22:46
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Hitorinai Kokoro
heyzz!!
τρελένομαι για sid too!!
desho meaning??:hmmm:(για να καταλάβω βασικά τι μου λές!XD)
Apr 22 2010 00:57
Hitorinai Kokoro → Eleni~WaIKinG oN AiR~
yo~ friended back XD Α, και ήθελα να ρωτήσω~ Fave member in SID and SuG are Mao and Takeru, desho? Να ξέρω, να μην πλακωνόμαστε για τ'αγόρια μας =3333
Apr 22 2010 00:48
Adventurer → Hitorinai Kokoro
Φανταζομαι θα εισαι απο τους πρωτους που θα υποδεχτουν το προσωπο της τιμης, ε; :P
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=381587#post381587[/url]
Apr 07 2010 00:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed