Community Status Updates
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Η λίστα είναι έτοιμη και θα την ανεβάσω σε λίγο στο θέμα του πάρτι. Εντωμεταξύ έχω απορίες για τα ακόλουθα παιδιά που πόσταρες.
[I]- "school boy που είχε μείνει κάτω σε μια γωνία και δεν ανέβαιναν πάνω αυτός κι η παρέα του από φόβο[ξανά, γιατί βρε Σωτήρη?]"[/I]
Εννοείς είχε ντυθεί school boy ή απλά είναι από το σχολείο σου;
- [I]"ζευγάρι από το Vampire Knight"[/I]
Επειδή δεν τους είδα ποτέ, ξέρεις τι ήταν ντυμμένοι μήπως;
- [I]"ζευγαρι απο Death Note που καθοταν στους καναπεδες στην εισοδο"
[/I]
Είναι ανάμεσα στα άτομα από Death Note που αναφέρω ως άγνωστα στην λίστα; Αν είναι επιπλέον θυμάσαι και εδώ τι είχαν ντυθεί;
Ευχαριστώ προκαταβολικά Νίκη:byejg9:!!!
Feb 18 2009 01:14
Σε αυτά τα μετρημένα άτομα στα δάχτυλα του ενός χεριού που μπορεί να μην ξέρω και να ξέρεις εσύ, ίσως χρειαστώ να μου πεις ονόματα αν είναι.Σε κάποια φάση σήμερα θα αρχίσω το "συμμάζεμα" και αν έχω κάποια απορία όπου νομίζω ότι μπορείς να βοηθήσεις θα σε ενημερώσω αν είναι,ok:thatsit:?Τα λέμε:byejg9:.
Feb 16 2009 16:08
lily → Hitorinai Kokoro
Μην αγχωνεσαι κοριτσάκι!!! Εχω πολυ χρονο και διαθεση να καω πολυ!
Θελω τα "Maou" αν μπορείς (για ορεκτικό...). Μετα θα σε ταράξω σε αντιγραφες cd των Arashi (Για σουπα...) και L'arc~en~Ciel (Για κυριως πιάτο...), για επιδορπιο σκεφτομαι κατι σε.... εμμ...[I][B] [/B][/I]Pikanchi...? Αλλα ξέρω ότι δεν ειναι πολύ ευκολα αυτα, οπότε δεν βιάζομαι...
Αν και όποτε τα παρω στα χέρια μου θα περασει καιρός για να με δει ήλιος ξανα!!!!
Χεχεχεχεχεχεχεχε!!!! :-Ρ Thanx πολύ κοριτσακι!!!! Ασχετο. Σε βολευει να έρθεις το Σαββατο σπιτι μου να κανουμε fangirlισμό? Θα πώ και τη Μαρία, τη Φιλια, και την Αναστασία. (και γεμισε το σπιτι μου...)
Feb 16 2009 11:54
Hitorinai Kokoro → Cassiel
Κοίτα, από ονόματα ξέρω μόνο τον 1 L που ήταν η κοπέλα που είχε κάνει Konan πέρυσι το Μάιο, και τα παιδιά από την παρέα μου, τη Maka, Medusa, Byakuya, γιατί τους υπόλοιπους τους ξέρεις κι εσύ.
Feb 15 2009 14:54
Τελείως overload τα cosplays.Μου φένεται θα χρειαστώ την βοήθεια σου με κάμποσα που αναφέρεις μιας και λογικά ξέρεις και ονόματα από άτομα και πρόσεξες όπως είδα καποια που εγώ ούτε καν πήρα χαμπάρι.Μην μιλήσω για τον πρώτο όροφο που όσοι ήταν μόνο εκεί ουσιαστικά μπορεί να μην ξέρω καν ότι υπήρχαν.Κακός.Θα φροντίζω να κόβω και καμιά βόλτα κάτω από την επόμενη φορά.
Feb 15 2009 13:50
Hitorinai Kokoro → videl
hey there^^ [url=http://www.crunchyroll.com/media-155813/Hadaka-No-Shounen-KAT-TUN-Indoor-Sports-part-2.html]Member Video - Hadaka No Shounen - KAT-TUN - Indoor Sports part 2[/url] to videaki me tous KAT-TUN (actually, mono kame, jin k koki) sta mpouzoukia...xD Skipare an thes to part me tis gymnastikes epeidikseis, to allo einai TOOOTEMO kawai!
Nov 23 2008 12:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed