Jump to content

Community Status Updates

Photo

Konart → Hitorinai Kokoro

:wooi2:Γειαααααααα!!! NICEEE!! :gotit: θα περιμένω να τις δω!!
Apr 05 2009 13:08
Photo

Hitorinai Kokoro → Konart

yo~ Μόλις είδα το friend request^^ Shishou xD Αύριο θα ανεβάσω και τις φωτογραφίες από το πάρτι και το μίτινκ^^
Apr 05 2009 13:01
Photo

lily → Hitorinai Kokoro

Μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, αλλα ρε συ μhν χανεσαι τελειvς!!! Anyway, περιμένω να με προσκλέσεις για καφε ή fangirlism (to my home) οποτε μπορείς. Ναι? :-P
Mar 16 2009 13:45
Photo

Hitorinai Kokoro → lily

ε, τώρα θα πρέπει να με ξεχάσετε τελείως γιατί θα έρχομαι μόνο στα κόσπλει, κι αυτό αν. Υπομονή, εμένα με πειραζει περισσότερο από όλους που δεν μπορώ να έρχομαι. >< Υπομονή κι από την καινοούρια σεζόν [means September 2009] θα είμαι το πιο free μέλος προφανώς...>.> Γιατί σκοπέυω να ασχοληθώ μανιωδώς με ό,τι αυτή η χρονιά μου έχει στερήσει.
Mar 14 2009 12:29
Photo

lily → Hitorinai Kokoro

Lalalalaaaa!!!! Long time no see...! Τι κανεις? Καιρό έχουμε να σε δούμε!!!
Mar 12 2009 11:10
Photo

Hitorinai Kokoro → Adventurer

okay mr. το ξέχασα^^΄anyway οκέι, θα το κοιτάξω χ3 Και για μάνγκα πάντα, κι εν βρω επιτέλους κάνα αυθεντικό cd καμιάς ιαπωνικής μπάντας [αυτό για μένα φυσικά~] Εννοείται πως σε σκέφτηκα^^
Mar 01 2009 10:41
Photo

Adventurer → Hitorinai Kokoro

No greeklish in vms please :P Αν βρεις κανα καλο αναμνηστικο του Σουμαχερ πολυ θα μου αρεσε, αλλα ο,τι και να φερεις εγω θα χαρω που με σκεφτηκες :)
Mar 01 2009 02:23
Photo

Hitorinai Kokoro → Adventurer

Deutera pame eftahmerh Tsexia-Germania^^ Ti thes na sou fero?
Feb 28 2009 22:34
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Κακό αυτό :P. Τέλος πάντων ευχαριστώ,να σε καλά και τα ξαναλέμε:byejg9:
Feb 23 2009 11:25
Photo

Hitorinai Kokoro → lily

ENNOEITAI pos tha to kataferoume xD To 'xasa mia, den paei gia alli fora nte!
Feb 22 2009 23:16
Photo

Hitorinai Kokoro → Cassiel

dEN FAINETAI pouthena o mikros, don't worry xD
Feb 22 2009 23:15
Photo

lily → Hitorinai Kokoro

Την αλλη βδομαδα ερχεται η ξαδερφη μου και δεν την εχω εκπαιδευσει για ακραιους fangirlισμους...!!!Μπορει και να κανουμε κατι ομως... Τι σκατα? Ετσι θα το αφησουμε? Α ρε... Αν ειναι πεφτει συρμα και κανονιζουμε!!! <3
Feb 20 2009 10:50
Photo

Cassiel → Hitorinai Kokoro

Το ζευγάρι από Vampire Knight το είδα στις φώτο που ανέβηκαν και συμπλήρωσα τελικά ήδη ποιους αναπαριστούσαν.Αν είναι κάνω add στην λίστα στα extras τον Σωτήρη που ανέφερες ως Schoolboy. Αν είναι σε κάποια από τις φώτος που ανέβηκαν και δεν σου είναι κόπος υπέδειξε τον μου,onegai shimasu :) .Thanks:nod2:.
Feb 19 2009 01:24
Photo

Hitorinai Kokoro → lily

I'm sssooooo! Sorry. Δεν μπορώ να έρθω γιατί καταρχήν το Σάββατο έχω ιδιαίτερα λατινικά, Κυριακή γράφω στο φροντιστήριο Βιλογία και Δευτέρα γράφουμε αρχαία κατεύθυνσης στο σχολείο...Φανγκερλιστείτε με την ησυχία σας και ίγο παραπάνω και για 'μένα, Please^^ Eάν θέλετε να το επαναλάβετε το επόμενο Σαββατοκύριακο που ΔΕΝ θα έχω κάτι να διαβάσω, ΜΈΣΑ ^^
Feb 19 2009 00:54
Photo

Hitorinai Kokoro → Cassiel

O Sotiris aplo school boy itane, kai oso gia to zeugaraki apo to Vampire Night ksero mono oti o typos itane o Kaname-senpai kai i typissa i Yuuki. Ta kanonika tous onomata den ta ksero.
Feb 19 2009 00:51