Community Status Updates
jun → Hitorinai Kokoro
η αληθεια ειναι με τους news τον εχω δει πιο πολυ.
μα μ'αρεσει γενικα πολυ σαν song to misete kure ❤ ❤❤ . omg τι φοραει :kawaii::kawaii: ποιος ειναι αυτος με κοκκινο ριγε??❤ κι8αρα βλεπω? ο μπλε ειναι? μισω το ohp τους ειναι χαλια.
αχουυυ χωρις να τους ξερω απο παλια ειχα κολλημα με αυτον απο οταν ειδα το live Kanfuu Fighting [SIZE=1]((μου εχει σπασει τα νευρα το youtube με το copyright προβλημα :/ δεν βρισκω το συγκεκριμενο video :( )[/SIZE]
[IMG]http://i810.photobucket.com/albums/zz26/himitsu09/gif%20jpop/2-3.gif[/IMG]
δεν το πιστευω τωρα συνειδητοποιω πως ειναι ο drummer omg. τον μπερδευα με τον πορτοκαλι.[SIZE=1](δεν εχω μα8ει τα ονοματα ακομα να ναι καλα τα χρωματα λολ)[/SIZE]
αλλα ενταξει για να μην μαλωνουμε 8α παρω εγω για favorite τον αλλο xDDDDD.
Nov 16 2010 18:46
Hitorinai Kokoro → jun
Okay τότε, αφού σου άρεσε τόσο πολύ, πάρε να δεις και το πιο πρόσφατο [που έχει βγει σε DVD, γιατί είναι από το περσινό τους COUNTDOWN live το οποίου το DVD βγήκε Μάρτιο, αν το πιστεύεις!!] [url]http://www.youtube.com/watch?v=o-tVIdVZpIk&feature=related[/url]
Προσωπικά, το αγαπημένο μου performance του misetekure είναι στο puzzle, το 2009, αλλά όλες οι βερσιον είναι απλά θεϊκές 83
Α few other performances I just love to spread around ;)
Yoko solo (band version) - [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zLPB88O_EIM&feature=related"]413 man[/URL] [εδώ οι Κ8 παίζουν με τα όργανα στη σκηνή τη μουσική από το σόλο του Yoko, ο οποίος ο καημένος είναι ο μόνος που δεν παίζει ουσιαστικά κάτι -τα μπόνγκο δεν τα θεωρείς και μουσικό όργανο...]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=q3ivOY2hn-A&feature=related"]Kimi no Uta wo Utau[/URL]
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=bIYm0ywgw90&feature=related"]Rolling Coaster[/URL]
Καλά, ΕΥΤΥΧΩΣ που συμβαίνει αυτό! Αλλιώς ακόμα ο αγαπημένος μου στους NEWS θα ήταν ο Πι, και στους ΚΤ ο Ακανίσι *dies only at the thought* Brrrrr. μακριά από'μένα. Hmmm、κοίτα, ο Ριο είναι περιπτωσάρα. Φαίνεται ψώνιο στις δουλειές του με τους NEWS, αλλά όσο είναι με τους Καντζάνι δεν τον έχω δει ποτέ έτσι...Είναι ίσως πιο εξωστρεφής γιατί όλοι οι Κ8 είναι από το Κάνσαϊ, και οι 5 κιόλας από την Όσακα, όπως κι ο ίδιος, οπότε... Με τον Υasu νομίζω, και τον Ohkura σίγουρα, μέχρι και στο ίδιο δημοτικό πήγαιναν! X333
Axxxx, ο Ohkura... δε θέλω να σπαμμάρω, γι'αυτό δεν αρχίζω την αναζήτηση, αλλά από adorkableness υπάρχει ένα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που κανένα φανγκερλ δεν πρέπει να ζει χωρίς να έχει δει. βγαίνει με ΠΙΤΖΑΜΑ στη σκηνή και χορεύει αγκαλιά με λούτρινο... I personally died a hundred times when I saw it... :3
Ohkura solo - [URL="http://www.youtube.com/watch?v=A0osBuyrt14&feature=related"]Datte Idol da Mon~[/URL] (because I'm an idol~)
Nov 16 2010 00:44
jun → Hitorinai Kokoro
wiiii thank you gia ta links! ❤ ❤
μ'αρεσει πολυ το live misete kure!!!!!! ❤
μα παντα υπαρχει ενας απο καθε boyband που ειναι πιο γνωστος και τον ξερουν ολοι.πως γινεται αυτο δεν ξερω..xDD. στανταρ ειναι ο ryo εδω. συνηθως οταν τους γνωριζω πιο καλα , σταματαω να εχω favorite τον πιον γνωστο. δεν ξερω γιατι xDD.
(ασχετο comment: o ryo μου φαινεται λιγο ψωνιο στο υφος του καποιες φορες. μπορει να ναι ιδεα μου ομως ?. ο δικος σου φαινεται πιο cool και adorable. xP)
[QUOTE]Should I allow myself to think I've just converted another K8 fangirl?[/QUOTE]με αυτα τα gif tottaly !!!!! xD
θελω να δω την ταινια τους τωρα δεν την εχω δει. :)
Nov 13 2010 02:12
Hitorinai Kokoro → jun
Hahahahahaha, καλά, μα γιατί όλοι κοιτάνε τα Καντζανάκια μου μόνο για τον Ryo? Πάρε κορίτσι μου να μάθεις τί θα πει Osaka JE ;) [url]http://www.youtube.com/watch?v=tQpo8dyIRU0[/url]
'Οσο για τον Όκουρα, έχουμε ολόκληρο community okuragifaday -κλειδωμένο βέβαια- στο οποίο είμαι και Mod -τρομάρα μου, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ shit I forgot XD. Και γενικά, [url]http://community.livejournal.com/kanjani8/[/url] ΑΥΤΗ ειναι η Ultimate community που υπάρχει για τους Kanjani, πραγματικά αξίζουν να τους δώσεις ΠΟΛΛΗ σημασία, είναι πιστεύω -οκ, και με Bias on- τα καλύτερα JE στο ηλικιακό γκρουπ τους χ3 Αν θες και παραπάνω υλικό, έχω... πραγματικά τα ΑΠΑΝΤΑ ;3 [και τώρα προσπαθώ να αγοράσω ό,τι έχω κατεβασμένο, γι'αυτό είμαι συνέχεια ταπί :p]
Should I allow myself to think I've just converted another K8 fangirl? 8D
Να και κάτι άλλα ξεκλείδωτα ποστ που έκανα με gif του Ohkura ;) Enjoy~~
[url]http://hyuuga-princess.livejournal.com/72856.html[/url]
[url]http://hyuuga-princess.livejournal.com/62872.html[/url]
και όσο για το τελευταίο που είπες, there's a reason that post is called 'Drumgasm', you know XD
Nov 11 2010 18:49
jun → Hitorinai Kokoro
ΟΟ ειναι πολυ ομορφος και στην sig και avatar και παντου στο προφιλ σου ;)
thank you!!!!! omg i love your gifs ♥ ♥♥ are awesome! m'aresoun οι kanjani8 αλλα δεν τους ειχα προσεξει ξεχωριστα τοσο εκτος απο τον Ryo Nishikido. σιγουρα θα τους προσεξω πολυ περισσοτερο τωρα!!!!! xD
OMFG. *_____* he is too hot in the gifs on drums! :lovulovu::awww::kill4u: :love: :wooi2: :nbleed:
xD [QUOTE]He's really enjoying himself at those drums, isn't he?[/QUOTE]p.s. Also,εχω να πω και εγω GAAAAAAAAAAAAAAAH! tsonta on drums xD
Nov 11 2010 18:02
Hitorinai Kokoro → jun
α, κι επίσης είναι ο τυπάς που είναι all over the place στη sig, στο άβαταρ, στο προφίλ μου, παντού ο ίδιος είναι ;)
Nov 11 2010 16:40
Hitorinai Kokoro → jun
το moving sig μου μπορείς να το δεις σε όλο του το μεγαλείο [url]http://hyuuga-princess.livejournal.com/57578.html[/url] εδώ. Λογικά έχω αφήσει το ποστ ξεκλείδωτο αφού το πόσταρα σε community~ his name is Ohkura Tadayoshi, είναι μέλος των Kanjani8, ο ντράμερ τους, the hottest person alive, και ο άντρας της ζωής μου =3
Nov 11 2010 16:39
Hitorinai Kokoro → FunkyFisch
Σου'στειλα PM, τώρα αν θες πιο specific Πράγματα, όπως αναφέρω και μέσα, πες το ;)
Nov 11 2010 16:29
Kamen Tantei Zura → Hitorinai Kokoro
Φυσικά και δεν υπάρχει θέμα με αυτό, ο καθένας έχει τη δουλειά και απαντάει όποτε μπορεί. (Δες τι ώρα σου απαντάω εγώ πχ xD) Πάντως χαίρομαι που απάντησες :) Και καλή επιτυχία με το πτυχίο σου!
Ναι, από το cofix, το πρώτο μου πάρτι βασικά ήταν το τελευταίο που έγινε εκεί. Είχα έρθει σε κάτι meetings νωρίτερα. Καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν νομίζω ότι κάνεις την έξυπνη (έγραψα κάπως λάθος την πρόταση στο προηγούμενο, εννοούσα τους καινούριους). Πιστεύω ότι καταλαβαίνω, ως άτομα που πηγαίνετε καιρό θέλετε να γνωρίζετε νέο κόσμο και αντίθετα αυτοί κρατάνε κάποια στάση και παραπονιούνται. Δεν ξέρω πως είναι, δεν πολυδιαβάζω ποστς που αναφέρονται σε πάρτι κτλ αλλά εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα. Πάντως όντως θα μπορούσαν να κάνουν και αυτοί οι ίδιοι κάποια κίνηση ώστε να αρχίσουν να μιλάνε περισσότερο αλλά και οι άλλοι από την δικιά τους την μεριά. Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται το τελευταίο, οπότε δεν μπορώ να εκφράσω καθαρή γνώμη. Αν και μπορώ να ψιλοκαταλάβω, ακόμη και αν δεν έρχομαι καιρό γιατί και εγώ η ίδια είχα πάει να ανοίξω συζήτηση σε μια κοπέλα και έπρεπε να της τα βγάλω με το τσιγκέλι, και στο τέλος τα παράτησα xD
Αλήθεια; Ότι μαζεύονται μόνοι τους οι μικρότεροι και δεν δέχονται να μιλήσουν με μεγαλύτερο; Επειδή δεν έρχομαι καιρό, δεν πολυξέρω πως είναι οι παρέες, οπότε δεν γνωρίζω και το ποιοι κάνουν τι. Πάντως φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες παρέες μικρότερων κτλ που δεν πολυμιλάνε με μεγαλύτερους. Λολ, αυτό το "Δε ξέρω κανέναν" από μέσα μου το έλεγα και εγώ, ότι θα ντρεπόμουν να πάω μόνη μου και ερχόμουν πχ με την αδερφή μου, μεγαλύτερη κιόλας ώστε και νιώθω και πιο άνετα. Αλλά όχι φυσικά να τα ρίχνω και στους άλλους αν εγώ ντρέπομαι να μιλήσω, εννοείται ότι γι' αυτό ευθύνομαι η ίδια ή ο ίδιος σε αντίστοιχη περίπτωση. Ακόμη το σκέφτομαι κάποιες φορές ότι θα κομπλάρω να μιλήσω, αλλά με όσα άτομα έχω μιλήσει όλα οκ. Αυτή τη φορά θα έρθω μόνη μου (η sis έχει μάθημα, και αυτή τη φορά θέλω να έρθω μόνη μου για να έχω περισσότερο ευκαιρία γνωριμίας), το ελπίζω δηλαδή γιατί λογικά θα αρχίσουν και διαγωνίσματα κτλ εκείνο το διάστημα. Αλλά ελπίζω να γνωρίσω και περισσότερα άτομα. Αν και όταν έρχεσαι με πολλά άτομα μαζί σε παρέα, είναι δύσκολο να μιλήσεις με αρκετούς, το λέω γιατί συνέβη κιόλας. Από την θέση μπορούσα να μιλήσω άνετα με άλλους, όσους μπορούσα, τα άλλα τα παιδιά μάλλον ντρεπόντουσαν και δεν πολυθέλανε να μιλήσουν (και εδώ επιβεβαιώνεται αυτό με τους καινούριους :P) . Well, ελπίζω να έρθω και να μιλήσουμε και από κοντά. Μάλιστα έχουμε συστηθεί κιόλας, συστηθήκαμε μόνο γιατί δε μιλήσαμε και καθόλου, οπότε γνωρίζω ποια είσαι, και θα μπορώ να σε αναγνωρίσω και πιο εύκολα.
Καλά, φαντάζομαι. Όντως μπορείς να το δεις και από αυτήν την πλευρά, μπορεί να νιώσεις περήφανος για τον εαυτό σου αλλά από την άλλη να σου φανεί και παράξενο γιατί τους φαίνεται αυτούς περίεργο λόγω ηλικίας σου αλλά και επειδή δεν έχεις εμφανιστεί σε τέτοια events ξανά. Πάντως, γενικά και στα meetings, δεν έχω ακούσει να μιλάνε πολύ για anime σειρές κτλ και μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μιας και είναι anime meeting. Άντε, για τα τρία μεγάλα shounen. Ή τουλάχιστον οι παρέες τις οποίες πετυχαίνω να έχω δίπλα μου ή γύρω μου γενικά μιλάνε γι' αυτά.
Ναι, κατάλαβα τι εννοούσες με αυτά που έλεγες, φαίνεται ότι έγραφες πιο έντονα το ποστ στο thread του πάρτι, αλλά τώρα που μου το ανέλυσες κατάλαβα (ελπίζω να μην παρερμήνευσα κάτι, αν και ήταν αρκετά αναλυτικό όπως ανέφερα).
Nov 10 2010 18:20
FunkyFisch → Hitorinai Kokoro
Έχεις να προτείνεις κανα καλο Jpop τραγουδι;Τα περισσοτερα που θα βάλω θα είναι indie/visual kei και λίγα καλα ξέρω απο pop~!
Nov 10 2010 08:50
Hitorinai Kokoro → Tristessa
ははははははははは, OMG, YOU NOTICED??? 8D Άλλαξα τα πάντα, μέχρι και να το βλέπω πράσινο έβαλα ;)
Nov 10 2010 01:31
Hitorinai Kokoro → Kamen Tantei Zura
hey~ σόρι που άργησα ν'απαντήσω, έκανα κάτι μεταφράσεις για το πτυχίο των ιαπωνικών -μα τί ύλη κι αυτή!-
Καλό μου, αν και έχεις δίκιο, ξαναδιαβάζοντας το πρώτο ποστ μου έτσι ακούγεται- ποτέ μου δεν είπα ότι δεν έχετε δικαίωμα να έρχεστε! Αντιθέτως! Να έρχεστε και να ανοίγεστε όμως, αυτό είναι το παράπονό μου! Γιατί από το παλιό μαγαζί ακόμα -δεν ξέρω πόσο καιρό έρχεσαι- βλέπω κόσμο που έρχεται, κάθετε όσο μπορεί και κάνει μόνο σχόλια δυσανασχετώντας, αλλά ξανάρχονται και κάνουν τα ίδια! Δεν πολυμιλάνε με κανέναν, κι ακόμα και αυτοί οι 'μικροί' και 'καινούριοι' μπορεί να θέλουν να ενταχτούν, αλλά δεν κάνουν και καμια κίνηση! Δεν νομίζω να 'κάνω την έξυπνη' όταν το παράπονό μου είναι αυτό, έτσι δεν είναι;
Στο όριο ηλικίας τώρα. Φυσικά και δεν θέτει κανείς τέτοιο πράγμα, αν είναι δυνατόν! Απλά φαίνεται ότι κάποιοι από τα παιδιά που είναι ακόμα γυμνάσιο-πρώτη λυκείου είναι αυτοί που σνομπάρουν εμάς, και όχι εμείς αυτούς, αν καταλαβαίνεις τί εννοώ. Μέσα στην παρέα μου έχω και 14χρονη, φυσικά και δεν με ενοχλεί που έρχονται μικρά! Αλλά μην λέτε μόνο "δεν ξέρω κανέναν" "θα'ρθω να δω" και όλα τα συναφή. Στείλτε ένα ΠΜ, πείτε θέλω μια παρέα να είμαι μαζί και να γνωρίσω κι άλλα παιδιά, κτλ κτλ. -αν δεις, τα περισσότερα κόμεντ καινούριων στα θρεντ για τα πάρτι έτσι είναι, γι'αυτό το αναφέρω^^΄. Και μια που αναφέρθηκε meeting, δεν ξέρω αν είδες, έχει ένα στις 19 τώρα~ Εγώ θα πάω, εάν θέλεις και μπορείς, έλα να τα πούμε κι από κοντά ;3
Χμμ, για το τελευταίο κομμάτι, εμένα να δεις τί με ρωτούσανε όταν ήμουν στην ηλικία σου Χ3 Έτσι είναι όντως, δυστυχώς ή ευτυχώς. Το καλό μ'αυτή την υπόθεση είναι ότι έχεις ήδη δει κάποια πράγματα που θεωρούνται -και καλά- ελιταριά και δε συμμαζεύεται, και νιώθεις περήφανος -εγώ τουλάχιστον ένιωθα :p- όταν σου λένε ακριβώς αυτό το πράγμα. Αντί να παραξενευτώ -τί θα πει δηλαδή "ενώ είσαι καινούρια;" Χ3 Ακόμα καλύτερα εάν έχεις ξεκινήσει με epic stuff, λέω εγώ!
Μπα, I love long comments, και κατά την άποψή μου (rubs off from my writer's part), εάν είναι και επιφωτιστικά όπως το δικό σου, +1. Ελπίζω να λύθηκαν όποιες παρεξηγήσεις, εάν είχα δημιουργήσει, τί να πω^^;
Nov 10 2010 01:16
Kamen Tantei Zura → Hitorinai Kokoro
Επειδή είδα το ποστ σου στο thread του πάρτι, διαφωνώ σε κάποια πράγματα που έχεις αναφέρει. Ακόμη και 5 επεισόδια από ένα anime να έχουν δει, δεν τους απαγορεύει κανείς να μην έρθουν, εξάλλου γι' αυτό γίνονται και τα πάρτι. Μπορούν να γνωρίσουν άτομα και αυτοί από τη μεριά τους άνετα να τους προτείνουν να δουν και άλλα. Σίγουρα εκνευρίζει άτομα που έχουν δει αρκετά είτε ασχολούνται με την Ιαπωνία καιρό, αλλά όταν αυτά τα άτομα κάνουν τους έξυπνους ή έτσι πιστεύω, όχι επειδή γνωρίζουν μόνο αυτά. Για τα κοσπλέι δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται λόγω ευκολίας του, αλλά ο καθένας έχει κάποιο κόλλημα, μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενο, αλλά χωρίς και μια καθοδήγηση δεν θα μάθουν περισσότερα. Υπάρχουν άτομα βέβαια που λένε ότι μόνο αυτό τη σειρά θα βλέπουμε και δε θέλουμε να δούμε άλλη, τουλάχιστον πολλά άτομα στο σχολείο μου έτσι είναι. Αυτό με εκνευρίζει, ή καλύτερα μου φαίνεται εκνευριστικά περίεργο.
Αλλά όμως τα άτομα που έχουν δει 400+ anime shows, movies κτλ (και υπάρχουν αρκετά άτομα στο φόρουμ, και όχι μόνο μεγάλης ηλικίας) θα έπρεπε να τους μη τους δέχονται καθόλου τους καινούριους; Όλοι από κάπου αρχίζουμε, τα anime που βλέπουν μπορούν να αυξηθούν σε αριθμό.
Και κάτι ακόμη, είχες αναφέρει κάτι για τον όρο ηλικίας. Θα ήθελα να μάθω, αν μπορείς να μου τεκμηριώσεις αυτήν την άποψη. Δεν ξέρω πως αυτό το εννοείς, μπορεί να το παρεξηγήσω κιόλας, γιατί και εγώ 15 είμαι ακόμη πχ. Εντάξει όταν ήμουν μικρότερη, δεν πολυήθελα να έρθω λόγω ηλικίας, αλλά τώρα στα 15, 16 σε λίγο καιρό, δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Ακόμη βέβαια ντρέπομαι να μιλήσω, αρκετοί είναι σε παρέες κτλ και πρέπει να τους γνωρίσει μέσω άλλων. Γι' αυτό πιστεύω ότι και τα meetings έχουν περισσότερα περιθώρια για γνωριμία ατόμων και συζήτησης περί ενδιαφερόντων.
Επίσης, δεν ξέρω γιατί, άσχετο λίγο με το ποστ σου, αλλά το έχω δει γενικά υπάρχει μια αντίληψη ότι κάποιος που δεν ερχόταν σε πάρτι και σε meetings και είναι καινούριος, δεν έχει δει αρκετά anime ή j-dramas αντίστοιχα που ασχολούνται αρκετοί, ή με ιαπωνική κουλτούρα κτλ. Γιατί προσωπικά μου το είχαν κάνει αυτό, με κοιτούσαν σαν εξωγήινο όταν τους είχα αναφέρει κάποιες σειρές που είχα δει, και μια αντίδραση ήταν "Ενώ είσαι καινούρια;". Σίγουρα δεν κυριαρχεί αυτή η ιδέα, αλλά υπάρχουν άτομα που την εκφράζουν.
Συγγνώμη και για το μεγάλο vm.
Nov 09 2010 20:13
Hitorinai Kokoro → Barbara
Hahahah, ναι, καταλαβαίνω. Τις download pages, then. I'll PM you with everything tomorrow morning as tonight I'm ripping my own DVD too^^
Jun 27 2010 01:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed