Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → Nicktheartist

Welcome!!!! Mε σκλαβωνεις... Btw, ακουσα το Core pride και ειναι ηδη μεσα στα αγαπημενα μου.. Εβαλα τους UVERworld στην λιστα μου...!!!!!
Aug 28 2011 19:48
Photo

Nicktheartist → animestarling

Δεν ηταν μεχρι να το συνειδητοποιησω,απλα επειδη στο pc ενως φιλου μου που μπικα δεν ειχε καλη συνδεση και αργισε να μου βγαλει την καρτελα με τα emoticons με το happy b-day για αυτο εχουν 3 λεπτα διαφορα.Ετσι και αλλιως εκεινη την μερα ειχα μπει μονο και μονο για να σου πω χροννια πολλα γιατι θυμαμαι που μου το ειχες πει για αυτο δεν νομιζω να το ξεχναγα.Αλλα τεσπα,NOW I AM BACK TO ACTION AGAIN.HELL YEAH:burningbe3:!
Aug 28 2011 17:55
Photo

animestarling → Nicktheartist

Την καλύτερη δουλεια κάνεις!!!! Οκ!!! Θα το κοιτάξω... Ευχαριστώ πολύ!!!! Να'σαι καλα και εσυ οτι επιθυμεις!!!!!!! (Μ'αρεσει οτι το πρωτο σου post απεχει απο το αλλο 3 mins, μεχρι να το συνειδητοποιησεις!!!!:P)...
Aug 26 2011 20:09
Photo

animestarling → Katan

yeap..!!!!xD Αλλά δεν το έχω τελειώσει ακόμα...:)
Aug 26 2011 20:04
Photo

Katan → animestarling

χαίρομαι γιατί από εκεί είναι(προφανώς XD) το username. ure a fan of AS :3?
Aug 26 2011 00:37
Photo

:hbd:ΧΡΟΝΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΠΥΘΗΜΕΙΣ:hbd:!!!!
Aug 25 2011 22:19
Photo

Απο διακοπες σε διακοπες ειμαι αυτο το καλοκαιρι.Ασε πολυ κουραση:kakaka:.Απο Uverworld το πρωτο τραγουδι που ακουσα ηταν το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tuvAct9qhsE"]D-Tecnolife[/URL],ενα απο τα αγαπημενα μου ειναι το [URL="http://www.youtube.com/watch?v=3z7E_r6tIFU"]Core Pride[/URL] που στο σεινυστω ανεπυφυλακτα.
Aug 25 2011 22:16
Photo

animestarling → metalmusicmaniac

Ευχαριστω πολυ.. Να'σαι καλα και οτι επιθυμεις...:)
Aug 24 2011 23:04
Photo

metalmusicmaniac → animestarling

Χρόνια πολλά : D
Aug 24 2011 23:02
Photo

animestarling → Lord Leon

:hihi2:it's ok.. I get that a lot... Αστειευομαι....:kakaka::kakaka:
Aug 19 2011 18:10
Photo

Lord Leon → animestarling

[QUOTE]Ατιμ[B]η [/B]για την ακριβεια.. Yes, I must admit it! I can't help it.....:bahhh:[/QUOTE] Σορρρηζ, αγαπητ[B]ή[/B], μάλλον με μπέρδεψε το... "κομμάτι κρέας" :kakaka:
Aug 19 2011 17:59
Photo

animestarling → Katan

Ειδα το username σου και τη θυμηθηκα.. [SPOILER][IMG]http://img714.imageshack.us/img714/6694/imagescale5q7h.jpg[/IMG][/SPOILER]
Aug 19 2011 00:27
Photo

animestarling → Tristessa

They'd better be...:) Μετα απο μια ανελεητη χρονια-καλα οχι οτι ξεσκιστηκα και στο διαβασμα εδω που τα λεμε- το θελω αυτο..
Aug 18 2011 23:05
Photo

Tristessa → animestarling

Hahaha, it's not all it's cracked up to be, trust me :P Tέλεια! Άντε, καλή φοιτήτρια, τώρα αρχίζουν τα καλά!
Aug 18 2011 22:57
Photo

animestarling → Atropagr

Oueroukamu!!!!( Καλως ηρθες) Μμμ!!! Πρεπει να περασες καλα...:) Οσο για τη δουλεια,ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν και επιστρεφουμε στην σκληρη πραγματικοτητα.... Εγω πηγα σε ενα παραλλιακο χωριο της Κρητης κοντα στο Ηρακλειο και εμεινα 3 μερες με φιλες... Οσο εσυ εκανες διακοπες εγω διαβαζα... Ιαπωνικα.... Αλλα ειχε πλακα...^0^
Aug 18 2011 20:06