Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Zetto2Saiyan → animestarling
Σ' ευχαριστώ! Εγώ είμαι συνήθως ο παρουσιαστής, στο τελευταίο podcast αρχίζει ο The Truth την ομιλία και μετά είμαι εγώ.
Αύγ 30 2011 20:48
animestarling → Zetto2Saiyan
Λοιπον.. Ειδα!!
Μια χαρα... Πολυ πρωτοτυπο.. Σχολιασα κιολας... Περιμενουμε και αλλα πραγματα απο εσας!!!! Καλη αρχη...:P
Εσυ εισαι ο εκφωνητης;;;
Αύγ 30 2011 20:47
Προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, αλλά ακόμα είναι αρχές οπότε δες τι υπάρχει ήδη από εκπομπές. Καλώς ή κακώς κάνουμε όσα έχουμε δει και μπορούμε να προτείνουμε/σχολιάσουμε.
Αύγ 30 2011 20:32
Νc!!! Δεν το ηξερα!!! Θα το κοιταξω σιγουρα.... Ευχαριστω πολυ πολυ!!!:)
Και δηλατε κανετε εκπομπη για anime...Χμ.. Για ολα τα ειδη;;;
Αύγ 30 2011 20:16
Είναι μια εκπομπή που ανεβάζουμε στο Youtube και συμμετέχει και ο The Truth. Το κανάλι μας είναι αυτό: [url]http://www.youtube.com/user/AnimeCastGR[/url] και αν σου αρέσουν οι εκπομπές μας, θα βρεις τις ολόκληρες εκδόσεις τους στην περιγραφή των βίντεο.
Αύγ 30 2011 20:14
To Cowboy είναι εξαιρετικό, από τα καλύτερα του είδους. Είναι περιπέτεια, με κυνηγούς επικηρυγμένων στο διάστημα σε φουτουριστικό background, τσέκαρε το! Να φανταστείς στην εκπομπή (αν μας έχεις ακούσει), θα κάνουμε μονόωρο αφιέρωμα πάνω σ' αυτό.
Αύγ 30 2011 20:01
Το Hellsing Ultimate... To Cowboy Bebop ειναι καλο;; Τι υποθεση εχει;;
Αύγ 30 2011 19:41
Τα αγαπημένα μου anime συναισθηματικά είναι τα Dragon Ball και One Piece. Αλλά σαν otaku, το αγαπημένου μου είναι το Cowboy Bebop, εσένα;
Αύγ 30 2011 19:37
ok m8.... Το αγαπημενο σου anime ειναι το one piece??(^ava^)
Αύγ 30 2011 19:25
Γενικά επειδή θέλω να είμαι όσο πιο ενεργός γίνεται στο forum, κάνω τελευταία φίλους και σε βρήκα από τον The Truth ^^
Αύγ 30 2011 19:13
animestarling → thanos1547
[QUOTE]
Παιδαγωγικο θεσσαλονικης. Here :-).....
[/QUOTE]
Σε ζηλευωωωω!!!!!:run: Εγω περασα Παιδαγωγικο Ρεθυμνου..
Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!:)
Αύγ 30 2011 16:34
animestarling → metalmusicmaniac
Ευχαριστω πολυ!!!!! Και σε εσενα ευχομαι μια ζωη γεματη επιτυχιες!!!!!
Αύγ 30 2011 12:56

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται