Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Atropagr → animestarling
αχ...διακοπες....ηδη θελω να γυρισω το χρονο πισω..περασα τελεια...την τεταρτη γυρισα....και ξενερωσα με τη ζωη μου γιατι στη δουλεια με περιμεναν με ανοιχτες αγκαλες και εχω φαει τρελλο πηξιμο...αστα...αλλα μπορω να πω πως αυτο το καλοκαιρι θα το θυμαμαι για πολυ καιρο...για πολλους και διαφορους λογους!κατα τα αλλα προσπαθω να προσαρμοστω γιατι 3 βδομαδες αποχης απο τα παντα δεν ειναι και λιγο!εσυ κοριτσακι πηγες πουθενα αλλου εκτος απο παρο??
Αύγ 18 2011 18:28
animestarling → metalmusicmaniac
τεσπα... χαρηκα που τα ειπαμε!!! σχετικα με το συγκοτημα καλη τυχη...:)
see ya!!!
Αύγ 18 2011 13:08
Bull's eye.!!! Καθυστερω λιγο γτ διαβαζω ενα manga... sorry
Αύγ 18 2011 12:47
Εγω ξεκινησα με το Purple Haze του Jimi Hendrix.... Δν ξερω αν το ξερεις... Ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια...
Αύγ 18 2011 12:32
metalmusicmaniac → animestarling
Το πέτυχες! Αλλά ποτέ δεν ξεχνάω να ακούω κλασικά κομμάτια. Όλοι οι μεταλάδες του κόσμου από τους κλασικούς ξεκίνησαν όπως : Beatles, Rolling Stones, Jimi Hendrix κλπ
Αύγ 18 2011 11:58
metal εννοεις..;; Εσυ μαλλον εισαι των Disturbed, Metallica κτλ... Μεταλ δεν ακουω παρα πολυ αλλα αυτα τα 2 συκροτηματα μ'αρεσουν..
Αύγ 18 2011 11:53
Καλα εσυ εισαι σε αλλη league απο εμενα... Τωρα ακουω Κorn.. Πρεπει να τους ξερεις...
Αύγ 18 2011 11:40
animestarling → Tristessa
A! Την πιο ευκολη σχολη διαλεξες!!! Λιγα μορια πρεπει να εβγαλες...:blurah5::Crying2::sigh2:
Εγω παλι περναω Παιδαγωγικα Ρεθυμνου.. Περνουσα και Θεσσαλονικη αλλα λογω οικονομικου εμεινα στην Κρητη...:run::run::run:
Αύγ 18 2011 11:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται