Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → MikamiTeru

To don't be like revan εσυ το εβαλες η σου το βαλανε σαν warning?
Nov 07 2010 01:29
Photo

Kamui → johntheo95

Ναι.Δεν μπορω να πω οτι το μετανιωσα,αλλα προτιμω τα αυθεντικα. Αλλα τι να κανεις...Σε αυτη τη χωρα αμα δεν το ειχα τσιπαρει δε θα ειχα βρει ουτε τα μισα παιχνιδια απο αυτα που εχω.Να φανταστεις οτι χαλασε και ξεαναχρειαστηκε να τσιπαρω και το καινουργιο για να παιζει τα παλια... Αμα εχεις PS2 ησως θα ηταν καλη επιλογη να παρηγγελες το 5 απο το ιντερνετ αμα δεν το βρισκεις.
Nov 07 2010 00:31
Photo

johntheo95 → Kamui

αυτο εννουσα αμα το ειχες κατεβασει ή οχι να ρωτησω για να λες αντιγραφεις το εχεις τσιπαρει ε?
Nov 06 2010 23:56
Photo

Kamui → johntheo95

To 3 το εχω αυθεντικο,και τα 4,5 αντιγραφες.Στο PS2 ολα. Οταν λες πως θα το παιξεις,εννοεις πως θα το βαλεις? Αμα ειναι σε κονσολα,φυσιολογικα.Τωρα για emulators και τετοια δεν ξερω.
Nov 06 2010 23:33
Photo

johntheo95 → Kamui

ναι ισχυει αλλα καποια ειναι ovas αρκετες ταινιες και κατα μεσο ορο τα ανιμε ειναι 13 επεισοδεια το καθενα(δυστηχως για καποιες σειρες)Περιπου εχω δει γυρο στα 100 συνολικα. Επεισης καποια ειναι που τα εβλεπα μικρος οταν εδειχνε ανιμε στο star και αλτερ(στο δευτερο θυμαμαι καθομουν απο τις 8 και κατι μεχρι τις 4 ο λιωμενος:hahaha::terror2:) Εσυ πως τα πας?!?(παντως εχω δει και ¨χειροτερους¨[SPOILER]για λιγο:hahaha:[/SPOILER] Να ρωτησω το Dynasty Warriors το εχεις αυθεντικο σε DVD?Μηπως ξερεις πως μπορω να το παιξω??
Nov 06 2010 19:59
Photo

Kamui → Regina

Ρε,το sig σου απο που ειναι? Γιατι ειναι πολυ ωραιο.
Nov 06 2010 18:36
Photo

Kamui → johntheo95

Ρε,να σε ρωτησω κατι? Αυτο που δειχνεις στο sig σου ισχυει? Πως ειναι δυνατον να εισαι στην ηλικια μου και να εχεις δει τοσες σειρες?
Nov 06 2010 17:38
Photo

Kamui → Napster

Αυτο πρεπει να ειναι το final battle για το good ending.Για να γινει ομως αυτο πρεπει πριν τη μαχη με το Gorudo να πεις στην nanami πολυ γρηγορα να προσεξει το βελος,αν και παλι θα την πετυχει και θα "πεθανει".Δεν ειδα το video για να αποφυγω τα spoilers,παντως η nanami θα πρεπει να εχει πεθανει ηδη.Ουσιστικα,αμα εκει ειναι ζωντανη, τοτε εχει αναστηθει.
Nov 05 2010 18:28
Photo

Napster → Kamui

Αχα...καταλαβα. Εγω πριν λιγο ειδα αυτο το βιντεακι [url]http://www.youtube.com/watch?v=RRvY2x0dNWk[/url] γι' αυτο σου ειπα. Οπως βλεπεις η Nanami ειναι ζωντανη.
Nov 05 2010 18:16
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Άλλο αυτό, αυτό δεν ισχύει μόνο για τον Hanzo όμως, και για τους υπόλοιπους (για όσους υπάρχουν δηλαδή) :P
Nov 05 2010 18:09
Photo

Kamui → Napster

Δεν ειναι σε γκρεμο,ειναι στο rockaxe castle,πριν την μαχη με τον gorudo.Απλως για να μην μπερδευτεις,σου λεω οτι δεν θα μπορεσεις να ξαναπεξεις με nanami,και θα θεωρειται νεκρη,αλλα αν ο huan πει στο Shu τον συναντησει αργοτερα,δεν θα γινει κατι το ιδιαιτερο,αλλα θα γινει το good ending στο τελος
Nov 05 2010 17:54
Photo

Napster → Kamui

Προσπαθησες να κανεις αυτο το κολπο για να την σωσεις? Το καλο ending επειδη δεν θυμαμαι καλα ειναι που παει ο main character σου και συνανταει τον Jowy σε εκεινο τον γκρεμο?
Nov 05 2010 17:32
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Οτι ειναι ο hanzo ειναι,αλλα αμα δεις illustration του της εποχης θα σου πεσουν τα μαλλια.
Nov 05 2010 17:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Βασικά είναι. Απλά είναι το alternate costume του. Νομίζω υπάρχει και σε εικόνες στο wiki. Αν και λογικό όλοι να τον έχουν συνηθίσει με τα κύρια costumes του, και εγώ η ίδια. Αγνόησε τα μάτια στην δεύτερη εικόνα, παραέχει βλεφαρίδες xD [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/24b67b5da55460895640b2fb9fa8487f.jpg[/IMG] [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/2846964_m.jpg[/IMG] Θα το έχω υπόψιν μου, ευχαριστώ πολύ! :congrats:
Nov 05 2010 10:19