Jump to content

Community Status Updates

Photo

laiste → Kamui

"Gackt Camui (神威 楽斗 Kamui Gakuto?, born July 4, 1973[1]) is a Japanese musician, actor and author. Usually referred to by his mononymous stage name, he is known for his career as a solo artist and as the former vocalist for the defunct band Malice Mizer. http://media.tumblr.com/tumblr_lln83oEB4C1qaw9vn.jpg" [url]http://www.youtube.com/watch?v=P4plEI-mdOA[/url] Ελπίζω να σε κάλυψα :3 *sniff...thanks for the handkerchiefff...sniff*
Jul 26 2011 14:43
Photo

Kamui → laiste

[url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=457441&postcount=464[/url] That pretty much sums it up. Gackt?:hmmm: *hands over handkerchief to cast the tears away*
Jul 26 2011 14:28
Photo

laiste → Kamui

XD ok no worries... και τώρα μια κρίσιμη ερώτηση μανιακου fangirl ----> Το nickname από που προέρχεται? (ειναι απο gackt, η να παω στην γωνιτσα μου να κλάψω??)
Jul 26 2011 13:54
Photo

Kamui → laiste

Έχω γράψει και το ψευδώνυμο μου στο e-mail (Κamui) οπότε λογικα θα με καταλάβουν. Σίγουρα θα έχει σταλεί το e-mail, απλά δεν έχει τύχει να ξαναστείλω e-mail απο αυτό το pc και το account μου, οπότε καταλαβαίνεις...
Jul 26 2011 13:48
Photo

laiste → Kamui

Καλησπέρα... θα ρωτήσω τα παιδια που είναι υπευθυνα για τισ συμμετοχες να μου πουν αν το πήραν το mail. Οπότε πες μου όνομα για να σε βρούμε :p
Jul 26 2011 13:12
Photo

demonicMC → Kamui

λολ
Jul 19 2011 21:06
Photo

demonicMC → Kamui

Δες ξανά το ποστ
Jul 19 2011 20:53
Photo

demonicMC → Kamui

Just so you know, σύμφωνα με τους κανονισμούς του Games Pictures Trivia [QUOTE] Έχει δικαίωμα 24 ωρών να ποστάρει καινούρια εικόνα αφου του δωθεί η επιβεβαίωση του προηγούμενου για την σωστή ταινία. Αν συμπληρωθούν 24 ώρες, ο πρώτος που θα προλάβει μπορεί να βάλει την επόμενη εικόνα.[/QUOTE]
Jul 19 2011 19:01
Photo

Mike The Great → Kamui

Ok Sorry.Thanks
Jul 04 2011 15:16
Photo

Kamui → Mike The Great

Δε χρειαζεται να με ειδοποιεις καθε φορα. Παρατηρω εξονυχιστικα το forum, οποτε οτιδηποτε γραφεται στο συγκεκριμενο θρεντ εγω το διαβαζω. Καλα πας με την ιστορια παντως. Keep it up.
Jul 04 2011 14:20
Photo

Mike The Great → Kamui

Συνεχεια ειναι ετοιμη αν θες να την διαβασεις
Jul 04 2011 13:51
Photo

Kamui → Mike The Great

Oχι δεν εχω καποιο προβλημα φιλε. Μπορεις βεβαια και να τα βαζεις και σε threads αντι να τα στελνεις μονο σε μενα. Απλα πολλες φορες οταν ανοιγω το ιντερνετ και τσεκαρω vms ειναι μολις εχω ξυπνησει, και πολλες φορες ξεχναω αργοτερα να απαντησω.
Jun 27 2011 18:11
Photo

Mike The Great → Kamui

Σιγα τι λες?εχεις και αλλα πραγματα να κανεις απο το να μου απαντησεις αμεσως.Συμφωνω και εγω οτι ηταν ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κεν.Ο κεν εκανε το special move του.Απλο αλλα το εκανε.Αν εχεις καποιο προβλημα που σου στελνω τετοια videakia πες μου το.
Jun 27 2011 18:08
Photo

Kamui → Mike The Great

Oχι, την ειδα, sorry που δε σου απαντησα. Καλη ηταν, απλα προτιμαω να βλεπω περισσοτερα special moves και γενικα κινησεις straight from the game. Βεβαια ηταν λιγακι ξεκαθαρο οτι θα νικουσε ο Κen. Καλος ο Vega, και πολυ ωραιος παικτης, but Ken Masters is Ken Masters.
Jun 27 2011 16:05
Photo

Mike The Great → Kamui

Απο τι καταλαβα,τελικα δεν ειδες την μαχη εεε?
Jun 27 2011 14:52