Community Status Updates
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Aν δεν κάνω λάθος, υπολογίζω πως η τέταρτη πίστα του Zhao Yun πρέπει να είναι το Jie Ting, οπού όντως υπάρχει ένα θέμα με τα supplies.
Πρέπει είτε να εμποδίσεις τον Zhang He να σου κάψει το supply depot, ή απλά να προστατέψεις τον Ma Su έπειτα απο το downhill charge.
Aυτό με το level που λες ίσως είναι ειδικό στοιχείο του vol.2, ή ισως εννοείς το level των όπλων.
Άμα μου το εξηγήσεις καλύτερα ίσως να καταλάβω.
Στα weapon deadlocks, απλα κάνε button mushing, ή καλύτερα πάτα μόνο το τετράγωνο.
Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να πατήσεις, αλλά i'm pretty sure square always works.
Aug 17 2011 15:28
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
YOOOO. Μετά από σκληρή προσπάθεια και πάμπολλα Game over κατάλαβα επιτέλους πως παίζεται το παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είναι πολύ διασκεδαστικό και δύσκολο βέβαια. Παίζω το mushu mode και έχω διαλέξει τον Zhao Yun για χαρακτήρα και είμαι στην τέταρτη πίστα. Τα παράπονα μου είναι η κάμερα και πως δεν κρατάς τα level μετα απο κάθε πίστα (αν και τωρα που το σκέφτομαι θα ήταν πολύ εύκολο έτσι). Α και ένα πράγμα που δεν έχω καταλάβει είναι πως όταν κάνει ο αντίπαλος επίθεση με το Ο και κάνω και εγώ επίθεση με το Ο τότε συγκρουόμαστε και πρέπει να πατήσω κάποιο(α) κουμπιά γρήγορα για να νικήσω εγώ και να μπω σε ένα Super mushu mode η κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω ποια κουμπιά πρεπει να πατήσω γιατί δεν το γράφει πουθενά.
Aug 17 2011 14:03
Mike The Great → Kamui
Ημουν διακοπες και γυρισα χτες.Θα διαβασω τωρα αυτες τις μερες γιατι η εξεταστικη αρχιζει 1η σεπτεμβρη.Μετα βλεπουμε...
Και σε παρακαλω μην με αποκαλεις Mister,απλως να με αποκαλεις Emperor.Αστειευομαι φυσικα.Τα λεμε.Να περνας καλα
Aug 16 2011 14:43
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Επειδή δεν έχω παίξει το version για το PSP, δεν ξέρω σε ποια μαχη αναφέρεσαι. (πες μου αν θες το όνομα της μάχης και θα καταλάβω)
Το στοιχείο με τα supplies δε θυμάμαι να υπήρχε στο ps2, αλλά μπορεί να είναι κάποιο ειδικό στοιχείο μια συγκεκριμένης μάχης που ίσως πρέπει να νικήσεις σε κάποιο χρονικό διάστημα.
Συνήθως σε κάθε μάχη ο κύριος σκοπός σου είναι να νικήσεις τον αρχηγό του αντιπαλου.
Πατα start και πήγαινε στα objectives της πίστας.
Λογικα θα καταλάβεις.
Αμα χρειαστείς οτιδήποτε άλλο, καλύτερα γραψ΄το στο θρεντ, (το οποίο πρέπει να αναπτύξω αλλά τεμπελιάζω) για να βρίσκεται σε δημόσια θέα. (as if the crew of anime.gr has better things to do than spy on random profiles)
btw:Το Jean d' arc το έπαιζε ο αδερφός μου στις διακοπές.
Ως φαν του setting και των tactics games, θα ήθελα κι εγώ να το παίξω κάποια στιγμή.
Aug 15 2011 22:32
Kamui → Mike The Great
Everything is proceeding smoothly, mister.
Αυτό το καλοκαίρι δεν ήταν και απο τα καλύτερα, γιατί δεν έτυχε να παίξω κάποιο συγκλονιστικό παιχνίδι αυτή την περίοδο, οπότε σε κάποιες φάσεις με είχα ν πιάσει κάτι περίεργες κρίσεις απραξίας.
Τουλάχιστον είδα κάποιες σειρές, διάβασα manga, οπότε κάτι θα έχω να θυμάμαι.
Κατα τ' αλλα νιώθω αρκετά ξεκούραστος και έτοιμος για το μακελιό που θα ακολουθήσει τα δύο επόμενα χρόνια.
And what about you, mister?
Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο?
Aug 15 2011 22:20
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
ooosu Kamui-san! What's up? Φάση έχει το Dynasty warriors για να ξεσπάω και όταν βαριέμαι να παίζω το Jeanne D'Arc που είναι tactics είναι ότι πρέπει. Έχει βέβαια ένα πρόβλημα με τη κάμερα που είναι αρκετά δύσκολο να τη κουμαντάρεις αλλά παλεύεται. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι άλλο. Δεν έχει tutorial και έτσι δεν καταλαβένω τη ακριβώς κάνω εκτός από το να κομματιάζω εχθρούς. Την άλλη φορά μου λέει ότι τα supplies run out και δεν μπορώ να συνεχίσω τη μάχη (είχα φτάσει και λέβελ 5 :( ) Anyway εξήγησε μου λίγο αν δεν σε πηράζει ποιος είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και τη είναι τα διάφορα στοιχεία του. Σορρυ αν σε βάζω σε κόπο :D
Aug 15 2011 22:19
demonicMC → Kamui
Τραίνο, έβγαλαν ένα πακέτο για κρατήση εισητηρίων. Σκέφτομαι για κανα Σαββατοκύριακο στα τέλη αυγούστου ή αρχές σεπτεμβρίου
Aug 11 2011 19:00
demonicMC → Kamui
Τώρα άκουγα ειδήσεις για τα 9 Ευρώ εισιτήριο Θεσσ/Αθήνα. Μπορεί και να με δείτε νωρίτερα :P
Aug 11 2011 12:21
Kamui → Anelis
Είδα την ταινία.
Αρκετά καλή, ειδικά στο τέλος που τονίστηκε περισσότερο το "harem" στοιχείο.
Δε ξέρω σε τι κοινό απευθυνοταν η ταινία, αλλά ίσως τελικά υπάρχουν κι άλλοι σαν εμένα.
Σε ευχαριστώ για την πρόταση, σεπτική μου φιλη.
Aug 08 2011 23:23
Kamui → Anelis
Mια εικόνα και μια περίλυψη and i was sold on the spot.
Downloading right away!
Aug 08 2011 16:52
Anelis → Kamui
Δες το Rare Exports. Το τελευταίο 15λεπτο αυτής της ταινίας έχει φτιαχτεί ειδικά για 'σένα...
Aug 08 2011 15:54
demonicMC → Kamui
Σορρύ για την αργοπορημένη απάντηση
Ααααμ, δεν ήρθα γιατί προέκυψε μια προσφορά για διακοπές στη Χαλκιδική... Άλλωστε ούτε MK ξέρω,
ούτε SF οπότε αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι θα γνώριζα τον Kamui, όλη η υπόλοιπη βραδιά δεν πιστεύω θα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστική....
Κάποια άλλη φορά
Aug 05 2011 06:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed