Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mike The Great → Kamui
[url]http://www.youtube.com/watch?v=8wr_HgNc2Ec[/url]
Το ξερω οτι η ποιοτητα ειναι κακιστη,αλλα η μαχη ειναι επικη(ken vs vega).Αν το δεις ελπιζω αν σου αρεσε η μαχη!!!
Ιούν 26 2011 09:51
demonicMC → Kamui
Υποθέτω ότι ξέρεις τι είναι το mame 32 σωστά; Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να υπάρχει ένα παιχνίδι
από RotK μέσα στα παιχνίδια που περιέχει και το κατεβάζω τώρα.
Ιούν 25 2011 21:03
demonicMC → Kamui
Υποθέτω ότι ξέρεις τι είναι το mame 32 σωστά; Μόλις τώρα θυμήθηκα ότι πρέπει να υπάρχει ένα παιχνίδι
από RotK μέσα στα παιχνίδια που περιέχει και το κατεβάζω τώρα.
Ιούν 25 2011 21:01
demonicMC → Kamui
Χαχα, γιαυτό εγώ σε τέτοια θέματα λέω, Out of sight out of mind. meeeeh, κάνε ότι θες, αλλά να ξέρεις,
they be crazy about Yaoi.
Τι να κάνουμε, τσάμπα 6 μήνες πυγμαχία; Και αμφιβάλλω για το ότι είναι απλά τίτλος,
εγώ πάντως 1st dan στο tae-kwon-do που έχω μια χαρά ξέρω αυτοάμυνα (αν και σταμάτησα
στην 1η γυμνασίου κάπου) και δεν ήμουν από τους πιο αφοσιωμένους εκεί μέσα. Υποθέτω ότι
απλά δεν μου άρεσε αρκετά.
Don't worry little one, I will try not to.
Ιούν 24 2011 00:45
demonicMC → Kamui
lol, έκλεισε. Θα δω τι μπορώ να κάνω για να κατέβω, και περιμένουμε όλοι οι Θεσσαλονικείς τους forum
εσένα για να έρθεις Θεσσαλονίκη. Εγώ πάντως ότι και να γίνει, αν είναι να κατέβω Αθήνα, πρέπει
να γνωρίσω το τρίπτυχο mono, iristella, SWA. Δεν ξέρω, μου φαίνονται αρκετά intriguing ως χαρακτήρες.
(btw, καλύτερα να αποκαλούμε εμένα βουνό... And in the Red Corner, towering over at 1,87 m and weighting .... (secret) kilograms... demonicMC!)
Ιούν 24 2011 00:24
demonicMC → Kamui
Όχι φίλε μου, προχωρημένη ηλικία θα λες εμένα... άστα, γέρασα γέρασα
(τώρα αν μιλάς για τον Huang Zhong ως την περσόνα σου αυτή τη στιγμή, άλλο θέμα).
Don't worry, μπορείς ακόμα και να διαλέξεις ποιο μαγαζί θα κάνουμε πλούσιο.
Ιούν 23 2011 23:52
demonicMC → Kamui
Neeeeh, αν δε το πεις πιτόγυρο δεν λέει το πράμα, είναι πιο cool.
Άντε και αν κατέβω Αθήνα κάποια στιγμή θα πάμε εσύ εγώ και ο Six Winged Angel (που του το λέω)
εδώ και καιρό για βρώμικα.
Ιούν 23 2011 23:29
demonicMC → Kamui
Μάλλον μου τη σπάει η φάτσα του :P. Δεν ξέρω, υπάρχουν άνθρωποι που από τη πρώτη στιγμή τους βλέπεις και λες "όχι, κακός μαλ@κας είναι ο τύπος." (και ναι, αυτός ο κανόνας υφίσταται και στα video games)...
Stereotypes, stereotypes everywhere. Ξέρεις τις φήμες που σας θέλουν εσάς στην Πρωτεύουσα
να ζητάτε αντί για σουβλάκια, καλαμάκια.
Ιούν 23 2011 22:53
demonicMC → Kamui
Τι να κάνουμε, when you hate a man, you hate his guts. That's what I always say.Για πες πότε θα πάμε για καλαμάκια
[IMG]http://i753.photobucket.com/albums/xx175/demonicMC/fat-straws.jpg[/IMG]
Οκ, έκλεισε. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω με το που το αγοράσω είναι να κάνω new game
τους Shu και να το αρχίσω στο hard.
Ιούν 23 2011 01:03
demonicMC → Kamui
Όχι Conquest δεν το έχω αγγίξει ακόμα (να ρωτήσω τώρα που μου ήρθε, network στήριξη παίζει,
δηλαδή παίζουμε internet φάση; ) προτιμάω να τελειώσω τα story lines πρώτα.
Ναι, ανακάλυψα ότι είναι must για να έχω αυτό το παιχνίδι. Κατάλαβα έτσι και αλλιώς ότι δεν βγαίνουν
τα story lines όπως έκανα τους Wu. Κατάλαβα επίσης ότι έκανα βλακεία και βιάστηκα.
Οπότε με βλέπω να το αγοράζω λίαν συντόμως.
Αθηναίοι :canthelp:... Να τον νικήσω σημαίνει να τον ρίξω.
Ιούν 23 2011 00:40

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται