Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamui → Kai
Σ'ευχαριστώ για τη στήριξή σου, ακόμα και αν έχεις γίνει πράσινη απο τη ζήλια σου επειδή εγώ ζω αυτές τις μεγάλες στιγμές και εσύ χάνεις επεισόδια απο τη ζωή σου.
Μόλις τώρα πάω στο anime list να βγάλω απο τα favourites εκείνη τη βλακεία το gankutsuou και να προσθέσω το αριστούργημα no.6.:burningbe3:
Σεπ 15 2011 15:02
Kai → Kamui
Φυσικά, νομίζω πως μετά από καιρό σίγουρα θα είναι μια από τις σειρές που θα θέλεις και θα χρειαστεί να ξαναδείς για να πιάσεις καλύτερα αυτά τα βαθιά νοήματα που σου προσφέρει και να απολαύσεις για άλλη μια φορά το μεγαλείο του. Ζεις μεγάλες στιγμές, ξέρω. Προσπάθησε να απολαύσεις όσο καλύτερα μπορείς το τελευταίο επεισόδιο αυτού του έπους.
Σεπ 15 2011 13:35
Kamui → Kai
Βεβαίως, δεν θα μπορέσεις να το δεις όλο μαζί γιατί θα πρέπει να κάνεις μεγάλα διαλλείματα ανάμεσα στα επεισόδια για να συλλέξεις τις σκέψεις σου και να σκεφτείς πάνω στο deep plot της σειράς.
Πάντως η αλήθεια είναι πως δεν μετανιώνω που το βλέπω.
Τέτοιο γέλιο δε ρίχνω ούτε στο nichijou και το sket dance, μόνο που αθυτή τη φορά είναι ειρωνικό.
Έτσι.Το καλύτερο χιούμορ το βγάζεις οταν δε το επιδιώκεις.:hahaha:
Σεπ 15 2011 13:14
Kai → Kamui
:hahaha: Όντως μια χαρά περνάτε στο no.6, αν εξαιρέσουμε τις μαζοχιστικές τάσεις που μάλλον έχετε όλοι κατα βάθος. I like. Κρίμα που δεν το έβλεπα ongoing, γιατί δεν πρόκειται να το δω και ποτέ, θα είχα έναν λόγο τουλάχιστον.
Σεπ 15 2011 10:35
SkullKaizer → Kamui
εδω για συζητηση για meeting cardgames [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10532[/url]
Σεπ 12 2011 12:57
Kamui → Mike The Great
Βασικά με τα ωράρια που έχω αποκτήσει το τελευταίο καλοκαίρι, αυτό έχει καταντήσει να είναι νωρίς πλέον.
Και να προσπαθήσω να κοιμηθώ, δυσκολεύομαι.
Όταν νυστάζω παίρνω να διαβάσω ένα κεφάλαιο απο agatha cristie για να νυστάξω περισσότερο, αλλά αυτό καταλήγει να με κάνει να ξυπνάω όλο και πιο πολύ.
Ε και πάντα καταλήγω να κοιμάμαι κατα τις 6.
Μετά ξυπνάω τρεις και σιγά μην κοιμηθώ μετά απο μόνο 12 ώρες.
Τολάχιστον σήμερα κοιμήθηκα μόνο 7 ώρες οπότε ίσως καταφέρω να αντιστρέψω το ωράριο αυτή τη φορά.
Σεπ 07 2011 13:19
Kamui → Mike The Great
Ναι ξέρω, αυτή είναι η κορδέλα που φοράει ο Ken σε όλα τα street fighter alpha.
Ο ryu τότε φοράει άσπρη κορδέλα, και στο street fighter 2 που αναφέρεται πιο μετα έχει την κόκκινη του Ken, και ο Ken δυστηχώς κόβει τα μαλλιά του και δε χρειάζεται πια κορδέλα...
Αυτές οι βαθύτατες συζητήσεις για άσπρες και κόκκινες κορδέλες...
Σεπ 05 2011 23:11
Mike The Great → Kamui
3 φορες?Μπραβο υπομονη!!!!
Ναι ηταν πολυ συγκηνητικη σκηνη.Γιατι δειχνει εκτος απο τα πλουτη που εχει,εχει και αυτη τη πλευρα,του <αδερφου>(αν και γενικα ολο αυτο το σκηνικο με το Ken και τον Ryu τεινουν να το κανουν αδερφιστικο,Anyway) .Επιπλεον αν προσεξες η κοκκινη κορδελα ειναι αυτη που φοραει στο avatar μου
Και που εισαι?αν σου αρεσουν αυτες οι στιγμες να στις θυμιζω πιο συχνα αν θες
Σεπ 05 2011 22:54
Kamui → Mike The Great
Μια χαρά είμαι, και το είχα δει το βιντεάκι.
Έχει κυρίως στιγμιότυπα απο την ταινία street fighter 2, την οποία έχω δει περίπου 3 φορές.
Αυτή η σκηνή με τον dark Ken ήταν αρκετά συγκινιτική αν δώσεις βάση στο flashback οπου ο Ken δινει την κοκκινη κορδέλα στον Ryu.
Αν πρόσεξες, είναι η ίδια κορδέλα που φοράει απο τότε σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, κάτι που δείχνει πόση συναισθηματική σημασία έχει για τον Ryu.
Oh, the good times come back to me...
Σεπ 05 2011 20:48
Mike The Great → Kamui
Πως εισαι καλα?σου ειχα στειλει ενα βιντεακι.Ελπιζω να σου αρεσει
Σεπ 05 2011 19:53
Mike The Great → Kamui
Μια αλλη πλευρα του Ken
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lx2ivo4YqyM[/url]
Σεπ 03 2011 15:21
Kamui → Kρεμμυδοιππότης
Στο vol.2 όλους εμφανισμένους τους έχει?
Γιατι μου φαίνεται περίεργο να τον εμφάνισες απο τώρα το lu xun.
Θα σου πρότεινα κάποιον άλλον απο το Wu, ίσως τον Zhou Yu ή τον Zhou Tai, αλλά η επιλογή είναι δική σου.
Πάντως μην υποτιμάς τη δυσκολία του παιχνιδιού.
Το normal μπορεί να ειναι πανεύκολο, αλλά το Hard είναι απο μόνο του παλούκι και στο chaos δε νομίζω να αντέξεις.
Φυσικά τα musou modes αξίζει να τα παίξεις με όλους τους παίκτες, όχι μόνο με έναν απο κάθε βασίλειο.
Οτιδήποτε άλλο χρειαστείς, ή απλά θέλεις να πεις, γράψε στο θρεντ.
Αύγ 22 2011 17:20
Kρεμμυδοιππότης → Kamui
ok τερμάτισα το Musou Mode με τον Zhao Yun και μου ξεκλειδώθηκε Chaos difficulty. Έτσι έπαιξα και με μεγάλη δυσκολία τερματισα σε Chaos difficulty το Mushu Mode με τον Lu Xun. Τώρα θέλω να το τερματίσω και με έναν απο WEI και μάλλον με τον Xiahou Dun. btw το δύσκολο σε αυτο το παιχνίδι είναι η πρώτη πίστα του Mushu mode γιατί έχεις άθλεια όπλα και δεν ξέρεις καλά τις κινήσεις του χαρακτήρα σου. Πάντως μου αρέσει αρκετά ότι πρέπει για να περνάει η ώρα
Αύγ 22 2011 17:07

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται