Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Kamui

Just talking to myself [QUOTE]Πολυβόλα κρατούσαν, γιατί έπρεπε να της ορμήξουν αντί να τη βαρέσουν από μακριά?[/QUOTE] Σχεδόν το ίδιο πράγμα ρωτούσα κι εγώ φωναχτά όταν το έβλεπα.
Νοέ 24 2011 20:51
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Χαίρομαι πολύ που πρόσεξες το άλμα που έχει κάνει ο γραπτός λόγος μου φέτος. Ε, αποφάσισα να μάθω ορθογραφία και να πειραματιστώ με νέες τεχνικές συντακτικού και λεξιλογίου, και οι επιδόσεις μου στις εκθέσεις έχουν εκτιναχθεί. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχω ψηθεί πολύ να γίνω συγγραφέας. Ερασιτεχνικά ενοείται, αλλά η τέχνη είναι τέχνη. Μάλιστα αφού συγκεντρώσω τις σκέψεις μου και βρω ελεύθερο χρόνο σκέφτομαι να ανοίξω και fan-fic θρεντ οπου θα ποστάρω μικρές ιστορίες και ό,τι άλλο καλλιτεχνικό προκύψει. (εχώ αρκετά πιθανά σενάρια στο μυαλό μου και εκφράσεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω) Βέβαια ας τις γράψω πρώτα στο Word, και μετά αναλόγως το αποτέλεσμα... Κι εγώ με το φροντηστήριο τα πάω επίσης πολύ καλά. Έχω καλύψει τα κενά μου στο συντακτικό και γενικά τα περισσότερα κενά του γυμνασίου στα αρχαία και σιγά σιγά ανεβαίνω.Μπορεί να έγραψα μόνο 11.5 στο τεστ φροντηστηρίου, αλλά ξέρω την πρόοδο που κάνω και είμαι σίγουρος πως αν συνεχίσω έτσι θα πάω καλύτερα. Στο σχολείο μας τα χωνει συνεχώς η φιλόλογος, αλλά έτσι θα στρώσουμε κάποια στιγμή. Τα λατινικά εξακολουθώ να τα θεωρώ γελοία, παρόλο που τα ξεχνάω κάθε τρεις και λίγο. Το σίγουρο είναι οτι μπορώ να τα απομνημονεύσω σε ελάχιστο χρόνο κια άνετα οπότε είναι το τελευταίο μάθημα που με φοβίζει. Έκθεση στο φροντηστήριο ίσως είμαι ο καλύτερος, γιατί είναι και με διαφορά το αγαπημένο μου απο τα κύρια φιλολογικά, (εξαιρούνται ιστορία και φιλοσοφία) γιατί η ποιητική μου φαντασία ως συνήθως οργιάζει.:P Κατα τ' αλλα προσπαθώ να ξεκουράζομαι και να ξεπεράσω αυτή την μίζερη και βαρετή χρονιά κάνοντας όσο πιο δημιουργικά πράγματα γίνεται.:P
Νοέ 15 2011 23:06
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Να γράψεις βιβλίο κάποια στιγμή. (Σοβαρά μιλάω τώρα) Πιστεύω ότι στην έκθεση θα τα πηγαίνεις τέλεια. Πόσο μάλλον στην τρίτη λυκείου. Έτσι. Ακόμη καλύτερα, θα έχεις λόγο να προσέξεις περισσότερο στο συγκεκριμένο μάθημα. Καλά θα έλεγα. Στα περισσότερα μαθήματα μια χαρά. Και με το φροντιστήριο. Αν και σταμάτησα λογοτεχνία γιατί ήταν τζάμπα λεφτά. Μια χαρά είναι και στο σχολείο. Απλά κάνω περισσότερες ασκήσεις. Καλά μέχρι τώρα πάντως. Γράφω μεγάλους βαθμούς, μόνο στην ιστορία που έγραψα 80/100. Αυτές οι πηγές σε τσακίζουν. Και μια μονάδα από δω δυο από εκεί να σου οι 20 μονάδες κάτω. Στο γνωστό έγραψα 56/60 και πολύ χάρηκα σήμερα. Ελπίζω ότι τόσο καλά θα τα πάω και στις πανελλήνιες. Αλλά μέχρι τότε έχουμε ακόμη. Εσένα πώς σου φαίνεται η κατεύθυνση; Σ' αρέσουν τα μαθήματα;
Νοέ 15 2011 22:41
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρη έκθεση γι αυτό το ανθρώπινο (ή μήπως κάτι παραπάνω) αριστούργημα, μια απλή περιγραφή είναι πολύ λίγο γι αυτόν. Πάντως στα potential husbandos πρέπει να προσθέσω και τον βιολόγο μου. Δεν υπάρχει τόποτα πιο moe. Βy the way πως τα πας με το σχολείο? Πως τα βλέπεις για τις πανελλήνιες?
Νοέ 14 2011 15:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Τον ερωτεύτηκες τόσο παράφορα που δεν άντεξες να μην τον βάλεις και στα potential husbandos σου; Πραγματικά, μου άρεσε η περιγραφή της κίνησης και του σώματος του γέρου. Σε θαυμάζω και σε συγχαίρω, great general.
Νοέ 14 2011 15:07
Φωτογραφία

Kamui → Kai

You have my utmost gratitude, for i find him to my liking. Those eybrows...
Νοέ 13 2011 12:56
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Καταλαβαίνω απολύτως το σκεπτικό σου, Great General. Δυστυχώς για έναν στρατηγό του βεληνεκούς σου η ελεύθερη έκφραση της αγάπης είναι αναπόφευκτο να χάνει μπροστά στο καθήκον[SIZE="1"] (στα μάτια του κόσμου)[/SIZE]. Μπορεί πλέον να μην είναι στο κρεβάτι σου, αλλά θα είναι πάντα στην καρδιά σου, το ξέρουμε όλοι. Από εμένα τα βαθιά μου συλλυπητήρια. Φαντάζομαι τον πόνο που νιώθεις. Για δώρο γάμου σου προσφέρω τον παρακάτω γέρο. [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/ELS-Yozakura-Quartet---09mkv_snapshot_2147_20111113_1248.jpg[/IMG] Είθε η πλούσια γενειάδα του να σου προσφέρει στιγμές αγαλλίασης και να σου κρατάει συντροφιά τις δύσκολες ώρες.
Νοέ 13 2011 12:51
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Mου ήταν πολύ δύσκολο ειναι η αλήθεια. Πολλοί στη θέση μου δεν άντεξαν το σθένος και βρήκαν θάνατο τραγικό, εγώ όμως αποφάσισα να τελεσω το καθίκον μου ως great general. H αλήθεια είναι όμως πως θα λησμονήσω πολλές στιγμές. [SIZE=1](λες και δε θα συνεχίζονται αυτά εν γνώση ή όχι της Haidee)[/SIZE] Ax, που είναι οι παλιοί καιροί που μπορούσαμε να εκφράσουμε την αγάπη μας ελεύθερα... Ranmaru...
Νοέ 13 2011 12:32
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Βίος ανθόσπαρτος και ζωή σε λόγου μας. Σήμερα απεβίωσαν πλήθη απογοητευμένων γέρων. Πώς άντεξες να το κάνεις αυτό; [spoiler] Τα κόλλυβα ήταν υπέροχα. [/spoiler]
Νοέ 13 2011 12:22
Φωτογραφία

Putin → Kamui

Το συμπάθησες; Mαλάκας είναι
Νοέ 12 2011 23:16
Φωτογραφία

Kamui → Putin

Κανείς δεν καταλαβαίνει όταν πρόκειται για το φίλο σου...
Νοέ 12 2011 23:13
Φωτογραφία

Putin → Kamui

Δε σε καταλαβαίνω
Νοέ 12 2011 23:03
Φωτογραφία

Kamui → Putin

Είναι σχεδόν όσο καλός όσο ο ryu...
Νοέ 12 2011 23:00
Φωτογραφία

Putin → Kamui

Αν το άβαταρ σε ηδονίζει, με [URL="http://www.youtube.com/watch?v=m9-kM-guQtk"]αυτό[/URL] θα πιτσιλίσεις παντού.
Νοέ 12 2011 22:58
Φωτογραφία

Kamui → Putin

Το αβαταρ σου με ηδονίζει...
Νοέ 12 2011 22:42