Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Kamui

Ίσως να φταίει κι αυτό. Όταν μια μέρα φτάσεις να ζεις καταδιωγμένος από τους νόμους σαν κι εμένα σ' ένα ατελείωτο κυνηγητό όπου δύο διαφορετικοί κώδικες ηθικής συγκρούονται ξανά και ξανά για το ποιος θα υπερισχύσει, ίσως το νιώσεις κι εσύ. I feel no regret, μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά δεν διαφωνώ καθόλου και δεν το έλεγα για πλάκα. Το πιστεύω και μάλιστα πολύ.
Dec 13 2011 00:41
Photo

Kamui → Kai

Mάλλον είμαι υπερβολικά νομοταγής για να νιώσω ένα τέτοιο συναίσθημα, αλλά σε καταλαβαίνω. Καλή και η παρομίωση με τις γυναίκες. Με διαφθείρεις και θα γίνω πιο αντιφεμινιστής. (οχι απο ρατσιστική πλευρά, αλλά με ενοχλεί το οτι πολλές γυναίκες αρκούνται στο να είναι γυναίκες για να έχουν ρόλο στον κόσμο και έχουν τις τάσεις που περιγράφεις)
Dec 13 2011 00:25
Photo

Kai → Kamui

Οι γάτες είναι σχεδόν τόσο μνησίκακες, εκδικητικές και μουλωχτές όσο και οι γυναίκες. Πας να τις χαϊδέψεις και όταν δεν θέλουν σε γρατζουνάνε, όταν θέλουν όμως αυτές έρχονται και τρίβονται. Κατά τα άλλα, ούτε παίζουν, ούτε τίποτα. Μάλλον πέτυχες μία από τις λιγοστές εξαιρέσεις στον κανόνα. Actually, τώρα που το σκέφτομαι, σχεδόν αντιπαθώ τις γάτες. Ε, μα, έπρεπε να το δεις. Κοίταζε με κάτι μάτια και έτρεμε, ήταν σαν να σου έλεγε "Είμαι τόσο χαριτωμένο, ξέρω ότι θέλεις να με κλέψεις".
Dec 13 2011 00:17
Photo

Kamui → Kai

Μη νομίζεις, και εγώ δεν είχα ποτέ καμιά ιδιαίτερη επαφή με τις γάτες, αλλά η συγκεκριμένη με κέρδισε κανονικά.Συνήθως αυτές που κάθονται και αράζουν όλη την ώρα είναι πιο badass, αλλά βαριέσαι να τις βλέπεις.Αυτήν όμως δε τη βαριέσαι ποτέ. Έχει πλάκα να την κοιτάς στα μάτια και να προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει στο μυαλό της και γιατί τρέχει συνεχώς προς το μέρος σου και τρίβεται πάνω σου. Μ' αρεσει αυτός ο αυθορμητισμός στο "κλέψω".
Dec 13 2011 00:08
Photo

Kai → Kamui

Μπα, δεν νομίζω ότι ήταν φοβερό spoiler οπότε μην ανησυχείς. Ίσως είναι και από τα spoiler που μπορεί να σου τραβήξουν το ενδιαφέρον για να δεις μια σειρά. I'm not a cat loving person, but they are ok I guess. Εγώ από την άλλη σήμερα είδα ένα πολύ χαριτωμένο κουτάβι, ήθελα να το κλέψω.
Dec 13 2011 00:03
Photo

Kamui → Kai

Φοβήθηκα πως το vm θα ήταν απο mod για διαμαρτυρία περι spoiler, αλλά επειδή το pill scene αν δεν κάνω λάθος το δείχνει 6-7 επεισόδιο οπότε δεν έδειξα και τίποτα που δε θα περίμενε κανείς. Εξάλλου αν δεν δώσω development φοβάμαι πως θα κρυώσει το rp και θα επαναλαμβάνομαι. Περι της γάτας, αυτή τη στιγμή συνηδειτοποίησα πως η γάτα του φροντηστηρίου μου με έχει καταγρατσουνίσει, οπότε ελπίζω να τη βρίσκεις λογική αυτή τη γατομανία μου την τελευταία εβδομάδα στο παιχνίδι.Αυτή η γάτα πάντως πρέπει να γίνει διάσημη, δε νομίζω πως είναι πολλές αυτές που με το που σε δουν σκαρφαλώνουν πάνω σου και παίζουν μαζί σου με χαρά. Η χαρά που παίρνω παίζοντας με μια γάτα με κάνει να ξεχνάω τοις νυχιές, τις τρύπες στο τζιν και τα μασιμένα κορδόνια των παπουτσιών μου, όλα είναι στο παιχνίδι.^^
Dec 12 2011 23:24
Photo

Kai → Kamui

:hahaha: Ναι κι ένα από τα ωραία του παιχνιδιού. Πέρα από το παιχνίδι, το rp και τις εξελίξεις, φαντάζομαι τον Κόμη να τα βάζει με μια γάτα και δεν μπορώ, γελάω. XD
Dec 12 2011 23:11
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Well, I guess so. Στο google το βρηκα, αλλά για να είναι έτσι ο τίτλος της εικόνας στο βιβλίο πρέπει να αναφέρεται. Απορώ πότε θα αρχίσω να διαβάζω περισσότερο. There are so many masterpieces to read...
Dec 07 2011 23:48
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Σιγά βρε :p Μια μέρα διαφορά. :D Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! :D Μ'αρέσει! Χέμινγκγουέι; The Old Man and the Sea? :D Σ' ευχαριστώ και πάλι! :D
Dec 07 2011 23:46
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

[CENTER][U]Φαση στο σχολείο [/U]Μου έρχεται φλασιά το μύνημα που μου είχε σταλεί απο το windows live πως έχεις γενέθλια στις 6. [LEFT]Ρωτάω την καθηγήτρια: -Κυρία, σήμερα 6 του μηνός δεν είναι? -Όχι, 7 :nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo::nooooo: A gift for compensation: [SPOILER][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/The-Old-Man-and-the-Sea.jpg[/IMG][/SPOILER] [/LEFT] [/CENTER]
Dec 07 2011 16:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

That my friend is a challenge! Όντως, είναι πάρα πολύ όμορφη γλώσσα αν την χρησιμοποιούν έτσι! Εκεί που έδειχνε το τι περνούσε και τι είχε γίνει στο παρελθόν κι εγώ και η Kai ήμαστε σίγουρες ότι και το άλλο το παιδί που σκότωσαν ήταν γιος του, με την υπηρέτρια!
Dec 04 2011 22:57
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Βέβαια αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο απ' ολα είναι η γλώσσα. Δώσε μου ποιητικά royal english, and you've got me right there! Είναι φόβερο το πως μπορούν να πουν τα πιο απλά πράγματα με τέτοια αριστουργηματικά λόγια! My ney goal in life:Study english literature and learn how to use the RP dialect efficiently.
Dec 04 2011 22:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

+++σε όλο αυτό το VM σου! Ειλικρινά το soundtrack του συγκεριμένου και το opening, αλλά και το ending ήταν απλώς υπέροχα! Όντως τα καλύτερα που έχω ακούσει ποτέ και πάντα το ακούγαμε :3 Αχα, αρκετά λίγα. Ακόμα κι εγώ που είμαι τόσο μικρή σε σχέση μ'αυτόν έχω κάνει παραπάνω: αποφοίτησα! xD Τον ζηλεύω ως ένα σημείο είναι η αλήθεια. Ναι ναι ήταν όντως έτσι. Η ατμόσφαιρα ήταν επιβλητικότατη και ξες τι, όταν έδειχνε τις φοβερές σκηνές με τα τοπία και ειδικά εκεί που πήγαινε ο Σαίξπηρ στο σπίτι του άλλου. Αχχχ τι ωραία τοπία και φοβερή σκηνογραφία!
Dec 04 2011 22:35
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ το σκέφτηκα, μάλλον αυτό θα κάνω. Αχ, το soundtrack του Gankutsuou... Κατ' αρχήν το opening είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει ποτέ και το ending εξαιρετικό. Απο in-episode soundtracks δε θα ξεχάσω εκείνο με τη latin κιθάρα, πάντα το καταλάβαινα όταν έμπαινε. Δεν μου φαίνεται περίεργο που είναι μπασίστας ο συνθέτης, αν θυμάμαι καλά (αυτή η καταραμένη μνήμη μου) είχε αρκετά επιβλητικό μπάσο το soundtrack. [B][/B] [QUOTE]Burnel is a black belt 6th dan [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Karate"]karate[/URL] expert and is head of Shidokan UK.[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-4"][5][/URL] He is also a [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle"]motorcyclist[/URL] and has owned many [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_Motorcycles_Ltd"]Triumph[/URL] motorcycles in the past[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-5"][6][/URL] besides the one he rides at present. He is fluent in French and writes many of his songs in the language.[/QUOTE] A, λίγα πράγματα έχει κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του. Συχνά αναρωτιεμαι μήπως προσπαθώ να κάνω υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτοχρόνως, αλλά μάλλον αν το θέλεις όλα τα πετυχαίνεις... Όντως κι εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ το παίξιμο του Edward. Η ταινία γενικά ήταν αριστούργημα απο άποψη ηθοποιήας, σκηνοθεσίας, και γενικής ατμόσφαιρας. That's why I liked it...
Dec 04 2011 15:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Σωστός, ο Κόμης λέει! Να σε πω την αλήθεια σε καταλαβαίνω! Όταν το βλέπαμε δεν τον περνούσαμε ποτέ τον πρόλογο, απλώς μας άρεζε τόσο πολύ να ακούμε τον τύπο να μιλάει στα γαλλικά. Αχ ρε Gankutsuou...Πάντως να το βάλεις και λέγε bon jour αντί για το άλλον ή μόνο αν κάνεις κι άλλο post όταν τελειώνει η μέρα. Επίσης, αυτή η σειρά έχει το λιγότερο απίθανο soundtrack! Μ'αρέσει και το συγκρότημα στου οποίου τραγοδιστής είναι ο Jean-Jaque Burnes. Ναι γι αυτό είπα ότι οι διαφωνίες σου είναι προς την αλήθεια της ταινίας βάσει της πραγματικότητας όχι της ίδιας της ταινίας. Και μένα μου έκανε πολύ απολίτιστος ο Shakespear σ'αυτήν την εκδοχή και δέχομαι το ότι κάποιος μπορεί να τον βοήθησε/να τα έκλεψε αλλά ντάξει ήταν υπερβολικά τα πράγματα. Το καλό ήταν ότι τον Edward (του παρρόντος έτσι, όχι οταν ήταν μικρός) τον έπαιζε φοβερός ηθοποιός που τον λατρεύω όπου και να τον βλέπω. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι ρόλοι ήταν πολύ καλά παιγμένοι, τόσο που χάνεσαι στην ταινία και δεν σκέφτεσαι πολύ τα εξωτερικά.
Dec 04 2011 14:40