Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kai → Kamui

:hero: Με τιμάς Great General. You are, too, Fabulous MAX.
Οκτ 15 2011 09:50
Φωτογραφία

Kamui → Kai

E βέβαια, κάτι ξέρει ο great general για να σε θεωρεί πλέον "τον εκλεκτό του".:hehehe:
Οκτ 15 2011 09:45
Φωτογραφία

Kai → Kamui

[QUOTE]Και για μια ακόμα φορά, [B]ο [/B]Κai μας θαμπώνει όλους με τον ανδρισμό του.:hero: [/QUOTE] :hero: Noone dares to doubt my manliness.
Οκτ 15 2011 07:31
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

Ισχυει,ο mashiba αρχισε τις τρολιες αφου εχασε απο τον ippo.Πρεπει οπωδηποτε να το ξαναδεις.
Οκτ 14 2011 12:52
Φωτογραφία

Kamui → Kalamaris

Eεε, σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?:hmmm: Αν λες για τον Mashiba, δε θυμάμαι να έχει κάποια κωμική πλευρά, αλλά όταν είδα το Ippo δεν το ολοκλήρωσα, οπότε για να το λες κάτι θα ξέρεις.
Οκτ 13 2011 16:26
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

Καλα ενοειται κυριως για την κωμικη του πλευρα μιλαγα.Λατρευω τις σκηνες που πεταγεται απο το πουθενα η που τον φανταζονται με μια τερατωδης μουρη
Οκτ 13 2011 16:04
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Άμα είναι έτσι όπως μου τα λες, η μπάντα θα πάει αρκετά καλά και όπως είπες δεν πρόκεται να τους τραβήξεις κάτω γιατί έχουν εμπειρία και μπορούν να σε στηρίψουν μουσικά! Best of luck!!
Οκτ 10 2011 15:57
Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Kαλά για το live κι εγτώ για έξι μήνες υπολόγιζα, αλλά ο μπασίστας έχει ήδη μεγάλη εμπειρία απο lives, ο πιανίστας είναι σε επίπεδο επαγγελματικό+, και ο ντράμμερ είναι στην κοσμάρα του και παίζει ότι του πεις, όποτε να' ναι κι ας μην έχει εξασκηθεί καθόλου. Εγώ είμαι που πρέπει να λιώσω στην εξάσκηση για να μην τραβήξω τους υπόλοιπους προς τα κάτω, αλλά τουλάχιστον άμα συγχρονιστούμε καλύτερα και στηρίζει ο ένας τον άλλο και solo παίζω κι ότι θες...
Οκτ 10 2011 15:53
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Kamui

Εφόσον δέσατε σε μια πρόβα είστε παραπάνω από καλά (εμείς χρειάστηκε 2-3 πρόβες για να συγχρονιστούμε!). Όντως στην jazz το μπάσο, τα πλήκτρα και τα νραμς παίζουν τον πιο σημαντιό ρόλο αλλά και ακορντάκια να παίζεις καλά είσαι. Όσο για το live μην βιάζεστε, ένα συγκρότημα φίλων μου που έκαναν live το δεύτερο μήνα έγιναν λίγο ρεζίλι! Πάντως πιστεύω οτι για πρώτο live καλά είναι να έχετε κάνα εξάμηνο από πρόβες, το λέω γιατί και εγώ πρώτο live έκανα μετά από 7 μήνες. Πάντως αν σε πρίζουν για live οι φίλοι σου πες τους να κάνουν υπομονή. Εμένα με πρίζαν όλοι και μου έλεγαν: Τι σκατά μπάντα έχετε αν δεν κάνετε live! Τελικά αποδείχτηκε οτι ήταν καλύτερα που περιμέναμε τόσους μήνες γιατί όταν τελικά κάναμε πρώτο live θυμάμαι ακόμα μερικά στόματα που έγλειφαν το πάτωμα μόλις είδαν τι δουλειά είχαμε να παρουσιάσουμε!
Οκτ 10 2011 15:01
Φωτογραφία

Kaidou → Kamui

[QUOTE]Οι οικογενιακές ιστορίες είναι μια αξιοπρεπέστατη και πολύ αξιόλογη εκπομπή που παρουσιάζει το βάσανο "του απλού κόσμου". Ειδικά αυτό που μιλάει στην κάμερα και λέει στον κάμερα μαν να σταματήσει να γράφει ή να περάσει μέσα είναι ένα απολύτως ρεαλιστικό κομμάτι της καθημερινότητας μας.[/QUOTE] I loled hard!! :hihi2:
Οκτ 09 2011 22:57
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

Μonte christo sets on parade.Welcome to the club.ΓΑΜΑΤΟ σετακι XD
Οκτ 09 2011 18:19
Φωτογραφία

Kamui → metalmusicmaniac

Πλάκα πλάκα καλούτσικα πήγε η πρόβα. Όντως μ@λ@κιζόντουσαν τη μία απο τις δύο ώρες και εγώ δεν ήξερα που παν' τα τέσσερα σε σύγκριση με τους άλλους, (άλλα μου είχε πει ο πιανίστας και άλλα είχα καταλάβει, άσε που ο καθένας ήξερε το κάθε τραγούδι με διαφορετικά ακόρντα) αλλά σιγά σιγά τα βρίκαμε και έδεσε καλούτσικα ένα κομμάτι. Τουλάχιστον προς το παρόν μένω στο γκρουπ, κι ας είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος του συγκροτήματος. Στη jazz εξάλλου ο ρόλος του κιθαρίστα είναι ο λιγότερο σημαντικός, οπότε αν δεν καταφέρω να βγάλω solo της προκοπής, απλά θα είμαι βοηθητικός με ακορντάκια μέχρι να πάρω μπρος. Αυτοί πάντως σκοπεύουν μέσα σε 1-2 μήνες να πάμε για live οπότε με βλέπω να λιώνω στην εξάσκηση αυτές τις εβδομάδες.
Οκτ 09 2011 17:55
Φωτογραφία

Kamui → Maya-chan

E απο εσάς ζήλεψα. Το είδαμε αρκετοί φέτος το καλοκαίρι οπότε ας επιβληθεί το τρεντ μπας και ψιθούν περισσότεροι να δουν το αριστούργημα.
Οκτ 09 2011 17:48
Φωτογραφία

Kai → Kamui

:kakaka: Oh well, θα προσπαθήσω ν' αναποκριθώ τις προσδοκίες που μπορεί να έχεις και ίσως κάποια μέρα πάρω τη θέση. Βασικά, όπως έχω πει ξανά και ίσως καταντά κουραστικό, αυτό που με απωθούσε ήταν το hype που έπεσε εξαρχής. Για την ώρα βέβαια δεν μπορώ να πω ότι τη θεωρώ την κορυφαία της χρονιάς μιας και δεν έχουμε δει ακόμα τέλος και φέτος είχαμε και καλές σειρές, αλλά σίγουρα τη θεωρώ καλή. Έχει ενδιαφέροντα στοιχεία, κάποιους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κυλά αρκετά ευχάριστα αν σκεφτείς ότι το άρχισα αρχά χθες το βράδυ και συνέχισα ακάθεκτα. Το 11 που πριν λίγο τελείωσα έμεινε σε καλό σημείο, οπότε βλέπω σε κανά 2 ωρίτσες να φτάνω και up to date.
Οκτ 09 2011 17:32
Φωτογραφία

Maya-chan → Kamui

Κι εσύ setακι με το Μοντεχρήστο ε? Πολύ ωραίο, welcome to the club. :gotit:
Οκτ 09 2011 17:31