Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Ειλικρινά δεν μπορώ να σταματήσω να τον κοιτάζω και να θαυμάζω την τελειότητά του. Κοίτα γένι, κοίτα κότσος, κοίτα φινέτσα! Σώμα γέρασμένο απο το κάματο, αλλά μες την ευκαμψία, και πνεύμα ακλόνητο και γεμάτο θέληση για διδασκαλία και μετάδοση πολλών εμπειριών! Αχ!Αυτός είναι ο έρωτας...
Νοέ 11 2011 00:07
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Η καρδιά μου μόλις έγινε χίλια κομμάτια...
Νοέ 10 2011 22:37
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Greetings. Είδα το παρακάτω gif και σε θυμήθηκα. Επικός γέρος. [img]http://fc06.deviantart.net/fs71/f/2011/029/9/e/no_1_by_taiyangguodu-d38cmex.gif[/img]
Νοέ 10 2011 22:30
Φωτογραφία

Kai → Kamui

:kakaka: Δες το θετικά. Η γνώση και η σοφία έρχονται με τα χρόνια, άρα γερνάς. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος που φτάνουμε σ' αυτό το συμπέρασμα, αλλά το συμπέρασμα το ίδιο. Ευκαιρία ήταν να τα μάθεις τώρα που λείπει ο heart-warming onii-san και δεν μπορεί να σου δίνει εύκολα οδηγίες όλο στοργή κι αγάπη και να σε καθοδηγεί μέσα στα σκοτεινά μονοπάτια του και τις απόκρημνες που σε ρίχνουν το downloading και τα codecs pack. Μαθαίνεις, και κάνεις lvl up :hero:
Νοέ 07 2011 16:54
Φωτογραφία

Kamui → Kai

anyway αφου ο heart-warming onii-san μου προσέφερε μια χείρα βοηθείας το έλυσα το ζήτημα. Να φανταστείς οτι δεν είχα καν ιδέα τι ήταν το ccp οπότε don't even try to reason with me in the field of technology.Αφού έμαθα να κάνω download και να διαλέγω sub groups σύμφωνα με τα mb κλπ, θα μάθω και τα updaters,[SIZE=1](πολύ advanced όλα αυτά):P[/SIZE] i'm making progress.:kakaka: Btw δε φτάνει που μου άφησε το pc ερρείπια πρέπει να προσέχω να μη του το χαλάσω κιόλας.:sigh2:
Νοέ 07 2011 16:37
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Lol. Φαντάζομαι καταρρέει επειδή δεν αντέχει την μεγαλοπρέπειά σου. Ρώτα πάντως, πολλά group το έχουν γυρίσει σε 10bit και θα σου χρειαστεί αργά ή γρήγορα.
Νοέ 07 2011 16:31
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Thanks, θα ρωτήσω και τον Hanzo γιατί απο τότε που έφυγε το pc καταρέει κομμάτι κομμάτι...
Νοέ 07 2011 16:21
Φωτογραφία

Kai → Kamui

[QUOTE]Το κατέβασα και απο τα δύο possible downloads απο UTW, το 720p με τα πολλά mb είναι χαλασμένο και η εικόνα βγάζει παράσιτα.[/QUOTE] Butting in. Great General, δεν φταίει το βίντεο μάλλον. Έχεις κάνει update τo codec pack σου. Μάλλον έχεις CCCP, οπότε πέρνα μια βόλτα από [url=http://www.cccp-project.net/]εδώ[/url] και θα λυθεί το πρόβλημα. Πολλοί τα βγάζουν σε 10bit οπότε θα λύσει το πρόβλημα και για άλλα βίντεο.
Νοέ 07 2011 15:53
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

animetake.com Από κει πάω εγώ! ^^ [url=http://www.animetake.com/fatezero-episode-6/]episode 6[/url]
Νοέ 06 2011 22:18
Φωτογραφία

Kai → Kamui

:hahaha: Ok, λύθηκα κανονικόκατα στα γέλια αν και ήταν προφανές ότι θα κατακτούσα την πρώτη θέση σ' αυτό σε πολλές λίστες. Αποπνέω ήδη τόσο manliness μέσω Internet που δεν χρειάζεται καν να με δουν.
Οκτ 21 2011 22:23
Φωτογραφία

Kamui → Kai

Thanks, άμα είχε και λίστα "sexiest male forum member", θα σε είχα πρώτο στη λίστα, head retainer.:kakaka:
Οκτ 21 2011 22:15
Φωτογραφία

Kai → Kamui

Θεϊκά τα comments στο "Top 5 Sexiest Anime Characters", γέλασα δυνατά με όλα. Also nice taste, I approve.
Οκτ 21 2011 21:56
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

Of course it is.Ο ορος χρησιμοποιηται ευραιως για το symphony of the night και τα υπολοιπα παιχνιδια που ακολουθουν αυτο το format επειδη θυμιζει παρα πολυ metroid.
Οκτ 19 2011 20:25
Φωτογραφία

Kamui → Kalamaris

Εναλακτικό ενοώ οτι ξεφεύγει απο το κλασσικό στυλ των παλιών Castlevania με τον belmont με το μαστίγιο που περιπλανιέται σε ένα κάστρο, χρησιμοποιεί μόνο ένα όπλο και τα ίδια sub-weapons και ολόκληρο το παιχνίδι έχει ένα ανάλογο pace. Είναι λάθος που το λέω αυτό παίρνοντας υπόψη μου παλιά Castlevania όπως το 2 και το 3 που είχαν πολλά εναλακτικά στοιχεία σε σύγκριση με το πρώτο και το παραπάνω παράδειγμα που ανέφερα, αλλά το οτι στο symphony of the night μπορείς α αλλάζεις όπλα και λοιπά αντικείμενα νομίζω πως είναι μια μεγάλη αλλαγή. Με το metroidvania τί ακριβώς εννοεις? Δεν έχω παίξει 2d metroid prime but i think Castlevania is waaay better.
Οκτ 19 2011 17:35
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

[QUOTE]Mα το Symphony of the night είναι απο τα πιο εναλακτικά Castlevania. Η συγκεκριμένη σειρά όντως τείνει να επαναλαμβάνεται αλλά τα παιχνίδια που ανέφερες είναι τα πιο εναλακτικά και πρωτότυπα της.[/QUOTE] Βασικα αυτα ως metroidvania ειναι τα μονα που δεν εχω παιξει(απο 2d παντα).Τι ακριβως ομως ενοεις εναλακτικα?
Οκτ 19 2011 17:23