Community Status Updates
D.Dragon → Warchief
Ήθελα να τρολλάρω λίγο τους haters και το πόσταρα με μια δόση σοβαρού και αστείου. Δεν κάηκε εντελώς(ακόμη) ο εγκεφαλός μου με το OP :hahaha:
Feb 26 2012 02:23
Warchief → D.Dragon
Αν και καταλαβαίνω τα φλεγόμενα αισθήματά σου, καλό είναι να εφαρμόζεται κάποια αυτοσυγκράτηση σε θέματα του OP. Αυτό συμφέρει και εσένα και την εικόνα της σειράς. :)
Feb 26 2012 02:13
Warchief → Radagast
Γεια, άσχετα από τα γούστα στο χιούμορ, τι εννοείς όταν λες ότι είχε νεκρό χρόνο για το Nichijou;
Feb 26 2012 00:09
Warchief → Trivia Spitting Monster
Είμαι πάντα έτοιμος για μια συζήτηση περί της Sakura!
Καλό βράδυ.
Feb 24 2012 02:14
Trivia Spitting Monster → Warchief
Τώρα θα ήθελα πάρα πολύ να μπω στο nostalgia trip, αλλά είναι περασμένη η ώρα και έχω αρχίσει να χασμουριέμαι (πέρασε η επίδραση του τονωτικού Precure!). Αν θες, πάντως, τα ξαναλέμε για το CCS (και τις CLAMP, γενικότερα) κάποια άλλη στιγμή! Για την ώρα, καληνύχτα!
Feb 24 2012 02:11
Kenny → Warchief
Μόλις καθάρισα cookies και το πρόβλημα σταμάτησε. Who knows, ίσως έγινε κάποια λάθος έγγραφή στα δικά σου και στα δικά μου cookies, επειδή προσπαθούσαμε να postάρουμε ακριβώς κατά τη διάρκεια του σύντομου downtime. Το λέω γιατί κι άλλα άτομα χρησιμοποιούν Firefox αλλά δεν αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα.
Feb 23 2012 00:30
Warchief → Kenny
ΟΚ, προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω Chrome εγώ που δουλεύει... δεν μπορώ να πλοηγηθώ στο forum με άλλο τρόπο. :P
Feb 23 2012 00:27
Kenny → Warchief
Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το /search.php?do=getnew. Παρατήρησα ότι το πρόβλημα συμβαίνει με τον Firefox αλλά όχι με τον IE. Καθαρίζω cookies για να δω αν το πρόβλημα επιμένει.
Feb 23 2012 00:24
demonicMC → Warchief
Τώρα απλά γίνεσαι κακός. Δεν είπα ποτέ ότι οι θέσεις μου ήταν απαραίτητα και οι σωστές,
απλά προσπαθούσα να κάνω ένα εποικοδομητικό διάλογο.
Feb 19 2012 16:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed