Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
demonicMC → Warchief
Φταίει το σύστημα, το οποίο δημιουργήθηκε μεν από τους ανθρώπους (άρα έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης),
αλλά καθυποτάσσει δε τους ανθρώπους στο κυνήγι της οικονομικής ευμάρειας.
Φυσικά και θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα ότι οι πλούσιοι δεν έχουν δουλέψει,
αλλά μόνο επειδή υπάρχει αυτός ο κανόνας, δηλαδή ότι οι πλούσιοι μεταχειρίζονται τους
εργάτες για το κέρδος τους και μόνο. Και τουλάχιστον στον ηθικό τομέα αυτό είναι που μετράει ,
για μένα τουλάχιστον, ότι δηλαδή αυτός που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του είναι ίσος σε αυτό
το σύστημα με αυτόν που δούλεψε για να το αποκτήσει.
Δεν είμαι υποκριτής, παραδέχτηκα ανοιχτά ότι ξέρω τι συνθήκες επικρατούν στις βιομηχανίες του
εξωτερικού, αλλά τουλάχιστον έχω την παρηγοριά ότι κάνω κάτι για να το αλλάξω.
Εσύ πως νιώθεις που δεν κάνεις τίποτα και περιμένεις απλά πότε θα σου χτυπήσει τη πόρτα
η συνείδηση σου ότι κάθισες με σταυρωμένα χέρια;
Φεβ 19 2012 16:04
Lord Leon → Warchief
Oπως λεει και μια γλυκήτατη θρησκοληπτη μαυρούλα: "That's niiiiice...."
Φεβ 10 2012 18:05
Warchief → Lord Leon
Το ακόμα πιο εμετικό στην υπόθεση είναι ότι το OST του Virgin Suicides είναι τέλειο.
Φεβ 10 2012 17:40
Trivia Spitting Monster → Warchief
A, δικαιολογούμαι: ήμουν μικρή τριανταφυλλένια και μόλις είχα γίνει admin σε Ρουμάνικο forum (long story). Είχα ζηλέψει τους οδηγούς του ΑΝΝ κι ήθελα να κάνω κι εγώ για κάθε σεζόν, κομπλέ με links σε trailer, επίσημη σελίδα και άλλα καλούδια. Εκείνη την εποχή τι άλλο είχε προβληθεί μαζί; Δεν θυμάμαι... δεν πρέπει τελικά να παρακολούθησα τίποτε... Τι να πεις; Ακόμα θεωρούσα το Air modern classic!
Φεβ 09 2012 02:13
Warchief → Trivia Spitting Monster
Με στεναχώρησες με το Clannad τώρα! Κάποια στιγμή δες το Kanon. Είναι το αντίθετο του Air σε ατμόσφαιρα, περίπου. Παντού χιόνια. Πιο ώριμη δουλειά από KyoAni. Σε αυτό έδειξε τη δύναμη της για πρώτη φορά νομίζω.
Για ef δεν ξέρω, είχα δει το πρώτο επεισόδιο πριν μερικά χρόνια και το είχα βαρεθεί. Ίσως το ξαναπροσπαθήσω εν καιρώ.
Φεβ 09 2012 02:09
Trivia Spitting Monster → Warchief
Ό,τι και να πω για το Air δεν θα δικαιολογηθεί! Αν πάω μπροστά στον Θεό την Ημέρα της Κρίσης του Καλού Γούστου και με ρωτήσει: "Τέκνον, γιατί έβλεπες το Air και σου άρεσε κιόλας;", θα του απαντήσω "Η ατμόσφαιρά του". Σοβαρά, αυτή η παραθαλάσσια πόλη είναι ο ιδανικός προορισμός για μένα και τις μελλοντικές διακοπές διαρκείας μου. Δεν ήξερα τίποτα για το erogame. Όταν το έμαθα, κατάπια το σάλιο μου και σφύριξα αδιάφορα. Τώρα πώς ακριβώς να κρίνεις όλα εκείνα τα στιγμιότυπα στα οποία το τσακισμένο 14χρονο έκλαιγε; Εκείνο το κομμάτι στην παραλία; Το όραμα με τα στάχυα; Τι του λες;
Έχω δει ένα κομμάτι του Clannad: After Story. Η αντίδρασή μου ήταν καρδιογράφημα νεκρού. Ίσια γραμμή. Καμία αντίδραση. Τίποτα. Αν πάνε για μπέιζμπολ τα παιδιά, εγώ θα πω όχι; Αν δεν ξεχωρίζουν τα κοριτσάκια πέρα απ' τα μαλλάκια και τα ματάκια, εμένα τι με κόφτει; Αν και θυμάμαι πως το είχα δει αμέσως μετά το τραυματικό Linebarrels. Οτιδήποτε ήταν καλύτερο από εκείνο το χάλι...
Βρε, μιλάς σε άτομο που "ανδρώθηκε" (sic) ως φαν μέσα απ' το Tokyo Mew Mew, που, παρότι υπερηρωϊκό, οικολογικό (!) shounjo, είχε ως φαν του από yuri fanatics μέχρι ανωμαλιάρηδες furries. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα, και οι σειρές αυτές φαίνονται: οι επιλογές του promotion, τα trailers... Τώρα αν κάποιοι εξάντλησαν τα Air fanfics και θέλουν και άλλα, γιατί να κατηγορήσουμε τα καημένα τα κοριτσάκια Δημοτικού; (Έλα! Μάχες, ε; Αυτές οι κοπελίτσες τελικά είναι μικρές στο μάτι... Ουπς. Φάουλ.)
Σε παρακαλώ, Αρχηγέ, παίζεις με τον πόνο μου. Διάβασα πριν κάτι μέρες την κριτική της Blu-Ray Madoka στο ΑΝΝ και έφριξα. Διαφορετική σειρά βλέπαμε;! Zac, νόμιζα πως είσαι λογικό άτομο! Αχ, ας είναι... Πάντως, τίποτα δεν είναι χειρότερο του ef franchise. Αν θέλετε πορνό, fans, το Ίντερνετ είναι γεμάτο. Δεν υπάρχει λόγος να φτιάχνονται τέτοιες σειρές που πουλάνε και μούρη (και κυρίως φύκια για μεταξωτές κορδέλες)...
Φεβ 09 2012 02:04
Warchief → Trivia Spitting Monster
Είδα που έγραψες για το Air στον Hanzo... :P
Να μιλήσω γι'αυτό συγκεκριμένα: πρώτα απ'όλα, είναι το πιο αδύναμο από την τριάδα με τα Kanon και Clannad, τα οποία και τα τρία είναι παιχνίδια της Key που έχει κάνει animate η KyoAni. Δεν ξέρω αν έχεις δει τα άλλα δύο, αλλά είναι αρκετά όμοια τονικά και δομικά. Air και Kanon βασίζονται σε eroge. Το Clannad είναι visual novel, αλλά δεν έχει ερωτικές σκηνές. Αν σου αρέσει όμως, κατά πάσα πιθανότητα θα σου αρέσουν τα Kanon και Air. Έχει σημασία που αυτά έχουν ερωτικές σκηνές; Αφού μπορούν να ικανοποιήσουν αφηγηματικά, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Επίσης δε νομίζω να απευθύνονται αποκλειστικά σε τρομακτικούς ανθρώπους που περιγράφεις :P
Το Smile Precure απευθύνεται πρωτίστως σε κοριτσάκια δημοτικού-γυμνασίου, αλλά έχει μεγάλο κοινό ενήλικων αντρών. Τώρα, κάποιοι από αυτούς το βλέπουν για τα μικρά κοριτσάκια, χωρίς αμφιβολία. Δε σημαίνει όμως πως είναι άσχημο αν το δεις σαν αυτό που πραγματικά είναι: μια παιδική σειρά. Διαβάζω μάλιστα ότι κάποιες προηγούμενες σειρές του franchise είχαν μάχες που θα ζηλεύαν και τα μεγάλα shounen.
Από την άλλη, όταν βλέπω τα anime της SHAFT να το παίζουν έξυπνα ενώ δεν είναι, να χρησιμοποιούν shock effects και ταρζανιές, εκεί ενοχλούμαι. Πιο σημαντικές για μένα είναι οι προθέσεις του δημιουργού, παρά το κοινό. Δε θα έλεγα ότι το κοινό του One Piece ή των anime της KyoAni είναι το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν μπορώ να πάψω να θαυμάζω αυτό που προσπαθούν να κάνουν.
Φεβ 09 2012 01:44
Kamen Tantei Zura → Warchief
Τον κακολόγησα κατευθείαν :p
Αυτός μας έλειπε κιόλας, να μην μας πιστέψει. Όχι, εντάξει, απλά το είπα για να τα ξεκαθαρίσω γιατί στο thread έγραφα -τουλάχιστον εγώ- λες και παρουσίαζα το manga ως το αριστούργημα του αιώνα.
Πάντως, σ' αυτό που λες, συμφωνώ απόλυτα. Μια κακή σκηνή σε ένα anime θα σου μείνει πολύ περισσότερο από ότι μια σε ένα manga.
Μην το κάνεις, δεν χρειάζεται. Εφ'όσον δεν σου άρεσε σαν σύνολο, δεν πιστεύω ότι θα αντέξεις και το manga. Συν του ότι η ιστορία κυλάει πολύ αργάαααα. Είναι πολύ love it or hate it.
Φαίνεται πολύ περισσότερο στο στυλ σου, οπότε λογικό. Δεν έχω διαβάσει κάποια δουλειά του, αλλά πάνω κάτω μπορείς να καταλάβεις από άλλες σειρές που σε έχω δει να γράφεις :p
Το καλοκαίρι σκέφτομαι να διαβάσω δουλειές του ή να δω κάποια από τις δουλειές του που έχουν γίνει anime. Έχω δει πόσα καλά λόγια λέτε όλοι σας, οπότε με έχετε πείσει.
Φεβ 05 2012 14:50
Warchief → Kamen Tantei Zura
Μπορεί και να μου το είχε πει, δε θυμάμαι :P
Πάντως οκ, σας πιστεύω. Αλλά και αλλαγές να μην υπήρχαν, γενικά στα manga περνάς πιο εύκολα κάποιες κακές σελίδες. Μπορείς να δώσεις λιγότερη σημασία. Στα anime, δυστυχώς σε αυτήν την περίπτωση, δεν μπορείς να παραβλέψεις ό,τι δε σου αρέσει.
Τώρα να πω ότι θα δοκιμάσω το manga, θα είναι ψέματα. :P Θα προτιμούσα να διαβάσω κάτι του Adachi σε αυτό το στυλ που θα είναι σίγουρα καλύτερο.
Φεβ 05 2012 14:32
Kamen Tantei Zura → Warchief
Επειδή είδα αυτό που έγραψες στο thread του Area no Kishi.
Προφανώς και δεν είναι τελείως διαφορετικό το manga, ούτε είναι αριστούργημα αλλά τις καταστάσεις που συμβαίνουν τις αποδίδει ίσως λίγο διαφορετικά ώστε να μην αναρωτιέσαι τι στο καλό βλέπω τώρα. Τα περισσότερα τα αποδίδει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο με αυτά που διαβάζει. Απλά ίσως η αντίδρασή μας ήταν λίγο υπερβολική μέσα στο thread, γιατί πραγματικά εστιάζουν τόσο πολύ στο δράμα και έχουν κόψει όλες τις κωμικές σκηνές. Που σε χαλάρωναν ακόμη και αν δεν σ' έκαναν να γελάσεις.
Η αδερφή περίμενε ότι ο Hanzo θα σε προειδοποιούσε, μιας και μιλάτε,για το πώς είναι η σειρά ώστε να μην περιμένεις πολλά, αφού του είχε πει ότι δεν είναι κάτι φοβερό -μάλλον δεν το έκανε - .
Το περιμέναμε ότι δεν θα σε συγκλονίσει ιδιαίτερα.
Θέλει καιρό για να το συνηθίσεις και παίρνει επίσης καιρό για να εστιάσει στην ομάδα. Κάνει μεγάλη εισαγωγή, σχετικά. Αργότερα βέβαια δείχνει πολύ περισσότερο την ομάδα στην οποία καταλήγει ο Kakeru, αλλά μην φανταστείς κανένα φοβερό character development (νομίζω στο είπε η αδερφή μου αυτό).
Πάντως, ούτε το θέμα με την καρδιά του Suguru το παρουσιάζει τόσο δραματικά, αλλά βασίζεται αρκετά σ' αυτό.
Φεβ 05 2012 14:17
Warchief → Tenshi
Κοίτα μου κάνεις εντύπωση τώρα, επειδή ακολούθησες σωστή πορεία.
Σε έπιασαν στα πράσα, δικαιολογία δεν μπορούσες να βρεις, οπότε απλώς το παραδέχτηκες. Σωστός.
Το άλλο που πας να κάνεις, είναι μεν καλή τακτική, αλλά σε μένα δεν πιάνει :)
Συνέχισε την καλή δουλειά, φίλε moderator!
Φεβ 02 2012 21:37
Tenshi → Warchief
Nah! Λέω να το αφήσω στα άτομα που πραγματικά έχουν δει τη σειρά και έχουν μεράκι να παίξουν σωστά και δίκαια. Σου αρέσει πάντως να είσαι πειραχτήρι! Το θαυμάζω αυτό! ^^
Φεβ 02 2012 21:30

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται