Jump to content

Community Status Updates

Photo

Warchief → Trivia Spitting Monster

Amateur καταστάσεις. Αυτό φαινόταν και από το Chihayafuru βέβαια! :D
Mar 17 2012 19:50
Photo

Warchief → jiohnis

Ναι ρε φίλε, δεν έχω πρόβλημα. Αλλά πρέπει να ακουστεί και η αλήθεια, δε συμφωνείς; Ότι πρόκειται περί εμετού δηλαδή.
Mar 17 2012 19:48
Photo

Trivia Spitting Monster → Warchief

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το link! Βρε, βρε, τι μαθαίνει κανείς κάθε μέρα...
Mar 17 2012 19:46
Photo

jiohnis → Warchief

I see what you did there ! :oo: Well , you definitely have a point though . Άρα απότι κατάλαβα το πρόβλημα αυτό το είχε από την πρώτη στιγμή η εκπομπή και δεν έχει διορθωθεί ακόμα . Βασικά είμαι σίγουρος ότι για το 80% των σειρών που κάνει review δεν έχει δει ούτε ένα επεισόδιο οπότε λογικό είναι να εκτίθεται , ειδικά άμα κάνει review σε καμιά πιο ψαγμένη σειρά όπως το NGE ( θα πέσουν να τον φάνε ! :P ) Anyway , το Animecast πάντως διατηρεί για μένα κάποιο ενδιαφέρον με τα song requests , το chat του σταθμού και τους διαγωνισμούς . Και τώρα λένε θα φέρουν και τους Έλληνες voice actors του Goku , Ash κλπ . Για τέτοια φάση νομίζω ότι αξίζει αλλά σίγουρα δεν θα ακούσεις την εκπομπή για τα reviews . Ούτως ή άλλως , την καυλάντα τους κάνουν τα παιδιά και προσπαθούν όσο μπορούν .
Mar 17 2012 19:46
Photo

Warchief → jiohnis

Καλησπέρα Τζώνη. Το εν λόγω νήμα βρίσκεται [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/10235-animecast-animanga-podcasting-greece.html"]εδώ[/URL]. Με αισθήματα φιλίας, Πέτρος.
Mar 17 2012 19:21
Photo

jiohnis → Warchief

Hey there ! :) You said that "είχα ξαναγράψει επί εποχής podcast για τα άπειρα λάθη." Που ακριβώς είναι αυτό ? Επειδή δεν μπορώ να βρω στο ίδιο thread . Πάντα φιλικά !
Mar 17 2012 19:14
Photo

t-t-chopper → Warchief

arigato
Mar 17 2012 18:39
Photo

Warchief → mono

Συγχαρητήρια! :P
Mar 08 2012 16:55
Photo

mono → Warchief

Πρώτον δεν είχα internet από το 2002 μέχρι το 2008 και τώρα που αποφάσισα να το δω συνέπεσε με την απόφαση μου να πάρω πτυχίο :P Είναι όμως άμεση προτεραιότητα! Εντωμεταξύ χθες πέρασα το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής για το οποίο διάβαζα μήνες. Στην προφορική εξέταση από το άγχος δεν μου έβγαινε η φωνή και ο καθηγτής μου έκανε αστεία για να μην πέσω κάτω ξερή XD Είμαι τόσο χαρούμενη που το λέω σε όλο τον κόσμο! [SIZE=1](σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τί σε νιάζει εσένα :hihi2:)[/SIZE]
Mar 08 2012 16:50
Photo

Warchief → mono

Εγώ ήμουν 11 όταν ξεκίνησε, εσύ είσαι αδικαιολόγητη όμως!!
Mar 08 2012 16:35
Photo

mono → Warchief

[IMG]http://media.avclub.com/images/articles/article/70/70329/enhanced-buzz-25511-1330610642-8_jpg_627x325_crop_upscale_q85.jpg[/IMG] [SIZE=1]Άσχετο, απλά το βρήκα αστείο :P[/SIZE]
Mar 08 2012 12:02
Photo

Warchief → red pyramid

Χμμ δεν ξέρω. Έχουν βγει μερικά OST πάντως, ψάξ'τα στο nyaatorrents. Τις φωνές γενικά τις αντιπαθώ αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δε με πείραξαν. Πιστεύω ότι είναι επειδή αυτές οι υπερβολές πολλές φορές χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο δράματος. Το δράμα στο MPD ήταν υπαρκτό, οπότε δε με ενόχλησε ο τρόπος που αποδόθηκε. Ισχύει πάντως ότι αρκετές φορές άγγιζε το μελόδραμα στο ύφος.
Mar 07 2012 21:58
Photo

red pyramid → Warchief

By the way, do you know where I can get this song's original version? [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Qu6_ov-r4Y&feature=related[/youtube] Δεν διαφωνώ με κάτι από όσα λες. Πιστεύω όμως πως η σειρά θα ήταν πιο δυνατή εφόσον προσπαθούσε να ακολουθήσει μια πιο ομαλή αφήγηση, σαν αυτή που είχε μέχρι τα 2/3 της. Μετά ξέφυγε έντονα και αυτό χάλασε και πολλά θετικά της στοιχεία. Π.χ. το τέλος. Παρόλο που τα όσα συμβαίνουν είναι όντως συγκηνιτικά, δεν ένιωσες κάπως περίεργα βλέποντας το τρόπο που παρουσιάστηκαν -λάμψεις, φωτιές, δυνατές φωνές, κτλ.-;
Mar 07 2012 21:52
Photo

Warchief → red pyramid

Εντάξει αυτό που λες για Utena το καταλαβαίνω. Την αγνή αγάπη για μια σειρά ας πούμε. Τη νιώθω κι εγώ για άλλες. Το Utena απλά μου αρέσει αρκετά. Ναι οκ, τελικά δεν έχουμε να πούμε πολλά γιατί έχεις δίκιο σε αυτά που γράφεις :P Eίναι ιδιότροπο το Penguin, χωρίς αμφιβολία. Υπάρχουν λογικά άλματα, αλλά κανένα σε φιλοσοφία/ηθική/χαρακτήρες. Ποτέ δεν ήθελε να είναι ρεαλιστικό. Δεν είναι δηλαδή ότι προσπάθησε και δεν τα κατάφερε. Θυμάμαι μάλιστα που σε κάποιο από τα πρώτα επεισόδια είχα αναρωτηθεί πώς γίνεται ο Kanba να είναι τόσο επιδέξιος σε lockpicking... ενώ το νόημα είναι ότι ο Kanba δεν ενδιαφέρεται για κανόνες. Θα κάνει αυτό που θέλει για να βρει αυτό που αναζητά. Ε, και νομίζω η "αλήθεια" είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την πραγματικότητα. Όταν δεν υπάρχουν κενά στην εσωτερική λογική δε βρίσκω πρόβλημα.
Mar 07 2012 21:41
Photo

red pyramid → Warchief

Oh, lets not forget: nothing can be compared to Utena x Wakaba. :P
Mar 07 2012 21:33