Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

hey mate whaz up?ayrio telika den tha katevw
Σεπ 29 2010 21:33
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Getekid

δεν είμαι κατά των συγκρίσεων απλά εδώ κάποιοι έχουν ξεφύγει και κάνουν συγκρίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους ..δηλαδή.. επειδή του ενός του αρέσει το plot το ΟΡ είναι το καλύτερο του άλλου επειδή του αρέσουν οι μάχες θεωρεί καλύτερο το bleach.Για μένα διαφέρουν πολύ τα 3 μανγκα και για αυτό προσπαθώ να αποφεύγω τις συγκρίσεις (τα θεωρώ διαφορετικά είδη) δεν μου άρεσε που κάποιοι αποθέωναν και κάποιοι κάναν το ανάποδο.υπήρχαν και κάποια ωραία ποστ όπως του lord leon.Για να μην μακρυγορώ πιστεύω πως αντι να βγάλουμε το καλύτερο θα ήταν πιο ωραίο να τονλιζουμε τις διαφορές τους και να λέμε τις προτιμήσεις μας παρά να τσακωνόμαστε για το καλύτερο(δεν υπάρχει άλλωστε αυτό)
Σεπ 29 2010 20:54
Φωτογραφία

Getekid → Kenobi-sensei

Σου γράφω εδώ για να μην χειροτερέψω το thread σε off topic. Είδα ξανά το post του Kenny και συμφωνώ, εγώ το θυμόμουν λάθος. Όσο για τις συγκρίσεις, ε, οκ, όλοι έχουμε κάνει συζητήσεις για το ποιός υπερήρωας νικάει ποιόν ή ακόμα σε ποιό σοβαρό επίπεδο μαθηματικά: θεωρία ή πράξη (σε αυτό γίνεται σφαγή). Το θέμα δεν είναι πιστεύω ότι είναι ανούσιες συγκρίσεις (μια κοινή βάση την έχουν) αλλά να μην πετάμε κακοπροαίρετες σπόντες.....
Σεπ 29 2010 20:20
Φωτογραφία

Lord Leon → Kenobi-sensei

CBR einai katebase to Cdisplay kai eisai comple
Σεπ 29 2010 20:06
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Lord Leon

κατέβασα από το isohunt ένα αρχείο με το όνομα spawn series 1-90 και είναι σε ένα άρχει cvr(δεν ξέρω τι είναι αυτό)
Σεπ 29 2010 20:02
Φωτογραφία

Marvel και DC είναι άπειρα. πρέπει να εχει ατελειωτο ελευθερο χρονο. Μουρ και μιλλερ εχουν συγκεκριμενες δουλειες. ξεκινα απο εκει που ξεκινησαμε ολοι (The Watchmen, Sin city) Και σιγα σιγά θα τα βρισκεις μονος σου και τα υπόλοιπα. Στη δικιά μου γενια περα απο κλασικα αστεριξ, μικυ μαους ποπαϋ και τέτοια, όλοι ξεκινησαμε με marvel kai dc (spiderman souperman) με τις αθλιες τοτε εκδοσεις "καμπανας". Σε αυτά είχαμε προσβαση, αυτά μαθαμε, αυτά μας άνοιξαν δρομο για τα υπολοιπα και ειναι μια ρομαντικη αναμνηση. Αν θες τη γνωμη μου παντως δεν ειναι καλυτερα απο τα άλλα που είπαμε, (σε σχεδιο αξιζουν καποια συλλεκτικα του μπατμαν και οτι έχει κανει ο θεος madureira στους x-men). Καλή Αναγνωση! Υ.Γ. το 300 του Μιλλερ ειναι ωραια δουλεια (ασχετα απο την ταινια) και εχει πλακα που το χρωμα νομιζω το εχει βαλει... η γυναικα του! :)
Σεπ 29 2010 09:50
Φωτογραφία

σε ευχαριστώ πάρα πολύ.Βtw έχει βγει και παιχνίδι spawn πριν κάποια χρόνια αν δε νκάνω λάθος και ήθελα να το νοικιάσω αλλά δεν μου το δίνανε λόγω ηλικίας:@.θέλω πάντως να διαβάσω και τα κόμιξ της dc και της marvel όπως και allan moore(έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το from hell) και frank miller(oi ταινίες στα graphin novel του ήταν πάρα πολύ ωραίες γιατι όχι και τα ίδα).το μόνο θέμα είναι οτί πλήν των 2(miller,moore) αυτών τα άλλα είναι δύσκολο να τα βρεις συγκεντρωμένα ή από της άρχη .άρα με βλέπω να πηγαίνω στη λύση του download
Σεπ 29 2010 07:31
Φωτογραφία

Χαιρετε! Προσωπικά χρησιμοποιησα κλασικά torrent sites όπως Piratebay kai Isohunt. Αυτή τη στιγμή είναι κάπου στο 180 οπότε θα το βρεις λογικά ως Spawn the series 0-50, Spawn the series 51-100,Spawn the series101-150, Spawn the series 151-up to date. Παράλληλα κάθε ένας από τους τέσσερεις φακέλους θα έχει και τα spεcials spin offs etc. Δεν είναι απαραίτητα και τόσο στην ιστορία, αλλά εχουν κάποια καλές ιστορίες και βέβαια μερικά θεικο σχεδιο. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου (όπως θα έλεγαν και στο τελεμάρκετινγκ) πρόκειται να διαβάσεις το κόμικ που διαμόρφωσε και έκανε γνωστή την image comics, και την έφερε τόσο ψηλά που αναγκασε τους κολοσσούς marvel kai DC να αλλάξουν το στυλ σχεδίου τους και να τη μιμηθουν ως και τα σήμερα. Δε θα ήταν υπερβολή. να πω οτι άλλαξε την ιστορία στα δυτικά κομιξ τα 90'ς :)
Σεπ 29 2010 05:46
Φωτογραφία

ξέρεις κανα site ποτ μπορώ να διαβάσω το spawn ή που μπορώ να το βρώ thnx
Σεπ 29 2010 01:42
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

Pempth.hlektronika exw perasei
Σεπ 27 2010 22:48
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

πότε Τετάρτη?
Σεπ 27 2010 22:31
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

9 Αιγαλεω εισαι να βρεθουμε να παμε παρεα?
Σεπ 27 2010 22:02
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

έχω να πάω και την τετάρτη για εγγραφή σχετικά με τα λεκτρονικά ,η φυσική είναι 10-12 το ξαναέλενγξ α
Σεπ 27 2010 21:56
Φωτογραφία

alxdjo → Kenobi-sensei

Στο ηλεκτρα θα βγει.Πεμπτη μην ξεχασεις Φυσικη 1
Σεπ 27 2010 21:12
Φωτογραφία

Kenobi-sensei → alxdjo

να σου πω..πήγα στην γραμματεία και είπαν ότι είχε σφάλμα το σύστημα και το διόρθωσαν και κατάφερα να κάνω την εγγραφή :)..τώρα θα ήθελα να μου πείς το σαιτ εκτόσ του ηλέκτρα και αν μπόρω να δω από το πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου
Σεπ 27 2010 15:39