Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

θα πάμε νωρίς για να τελειώσουμε γρήγορα και μετά θα πάμε για καφέ μόλις τελειώσουμε,έλα τότε αν είναι
Sep 23 2010 20:39
Photo

alxdjo → Kenobi-sensei

Den ginetai na to kanoume pio arga?
Sep 23 2010 20:37
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

Να σου πώ αύριο θα πάω στο σταθμό του Αιγάλαιου κατά τισ 9:30 με ένα φίλο μου να πάμε να γραφτούμε,αν θέλεις έλα.Με τα τσιμπούρια στη σχολή (δαπιτεςκλπ) τι να κάνω?
Sep 23 2010 18:05
Photo

alxdjo → Kenobi-sensei

Εχεις δικιο.Βλακεια μου .Βλεπεις η γραμματεια μας δεν δουλευει ολες τις ημερες.Μονο δευ Τετ Παρ.Τις υπολοιπες απλα ξυνεται
Sep 20 2010 20:07
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

εγώ θα πάω την παρασκευή (οι εγγραφές γίνονται δευτ-τετ-παρ) με έναν φίλο μου που μπήκε που αυτοματισμού αν είναι θα συ στείλω μήνυμα
Sep 20 2010 20:05
Photo

alxdjo → Kenobi-sensei

Εχουμε αρκετα κακα.Οσο για την καταληψη ισχυει.Ασε και ακομα δινουμε μαθημα που δεν εγιναν το καλοκαιρι και παλι θα αναβληθουν Ελεεος . Καλυτερα για την εγγραφη κατευα απο Πεμπτη.Και αμα θες βρισκομαστε Πεμπτη πρωι να παμε παρεα
Sep 20 2010 20:00
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

μέσα!πάντως ήταν να πάω να γραφτώ σήμερα και μου είπαν για κατάληψη:( έλεος Έχω ακούσει καλά λόγια για το συγκεκριμένο τμήμα ισχύουν?Σε ρωτάω ωσ πιο παλιο:P
Sep 20 2010 19:57
Photo

alxdjo → Kenobi-sensei

Αντε ρε.Παμε για καφε αν ειναι.Και ναι ΗΥΣ ηλεκρονικα υπολογιστικα συστηματα
Sep 20 2010 19:48
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

ΗΥΣ=ηλκτρονικών υπολογιστικών συστημάτων right?
Sep 20 2010 19:43
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

και εγώ στο ίδιο φέτος μπήκα 40 :)
Sep 20 2010 19:42
Photo

alxdjo → Kenobi-sensei

Ναι στους ΗΥΣ esy?
Sep 20 2010 19:37
Photo

Kenobi-sensei → alxdjo

Είσαι στο τει πειραία?
Sep 20 2010 19:20
Photo

Kenobi-sensei → Kenny

Να ξεκαθαρίσω ότι κάποιος κάτω από τα 20 δεν είναι αναγκαστικό να είναι ανήλικος. Δε διαφωνώ με αυτά που λές αλλά από τη στιγμή που δεν πιάστηκε δεν μπόρουμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.Το αποκλείεις τους φόνους να τους έκανε για παράδειγμα ένας 19χρονος φοιτητής ιατρικής ή κάποιος γιός ιατρού στην ηλικία 18-20,παράδειγμα λέω γιάτι καί οι 2 έχουν πρόσβαση σε χειρουργικά εργαλεία.Το πιο πιθανό είναι να είναι κάποιος ώριμης ηλικίας άλλα τίποτα δεν αποκλείουμε.Τώρα το ότι δεν μπορούσαν να το συλλάβουν οφείλεται καί στην ευφυία,αν μπορεί να το πεί κανείς, του δολοφόνου αλλά πολύ περισσότερο στο τότε περιβάλλον (σκοτεινιά,ελάχιστος φωτισμος κακόφημη περιοχή κλπ)
Sep 10 2010 19:13
Photo

Kenny → Kenobi-sensei

Κοίτα... ήταν αδύνατον ένας ανήλικος στην αγγλία του 19ου αιώνα να αποκτήσει χειρουργικά εργαλεία, και να καταφέρνει να κάνει τόσους φόνους χωρίς να μπορούν να τον συλλάβουν. Θεωρείται δε εξόχως πιθανό να ήταν άτομο υπό την άμεση προστασία της τότε κυβέρνησης.
Sep 10 2010 15:24
Photo

Kenobi-sensei → iristella

ευχαριστώ
Sep 08 2010 20:57