Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenobi-sensei → zoro77
ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και που μου έστείλες ένα τέτοιο μήνυμα.Γενικά όμως πιστεύω πως το επίπεδο του site, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις ,ςίναι αρκετά καλό.Για να μου γράψεις αυτό λογικά πρέπει να έχεις διαβάσεις ποστ μου από το off topic,θα ήθελα να σου πώ πως προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα σφαιρικά ,να μην είμαι τον άκρων και πάνω από όλα να σέβομαι τους άλλους.Ευχαριστώ και πάλι
Οκτ 31 2010 00:23
zoro77 → Kenobi-sensei
γενικά ο τρόπος που γράφεις μου δείχνει ότι είσαι σωστό άτομο
Οκτ 31 2010 00:09
Kenobi-sensei → zoro77
γιατί?(όχι πως δεν μου αρέσεις που με συμπαθείς.I love to be liked)
Οκτ 31 2010 00:06
Lord Leon → Kenobi-sensei
καλημερα. μαλλον λαθος κατάλαβες διότι ακριβως αυτό είπα και γω! :)
Οσο για το θέμα, και γω δεν θεωρω ότι έχουν θέση τέτοια θεματα στο φόφουμ, αλλα απο τη στιγμή που τα επιτρεπουν, εγώ τους "πετάω το μπαλάκι"!
Οκτ 30 2010 11:12
Kenobi-sensei → D.Dragon
γιατί έκανε ένας ένα σχόλιο με το ψευδώνυμο ddragon ..και σκέφτηκα εσένα
Οκτ 30 2010 10:39
D.Dragon → Kenobi-sensei
Όχι πρώτη φορά ακούω αυτό το site, γιατί το λες αυτό LOL.
Οκτ 30 2010 01:17
Kenobi-sensei → Lord Leon
αυτό που είπες περί ιδιοφυίας δεν είναι αναγκαστικό.Κάποιος είναι ιδιοφυία στον τομέα του πχMozart,δεν είνια απαραίττα και κάλος μαθητής και δεν τους βάζω στην κατηγόρια των ΑΜΕΑ αλλά στην κατηγορία των ατόμων με ξεχωριστές ικανότητες.Το θέμα είναι τα πρότυπα που περνάει η κοινωνία με την έννοια ότι όποιος είναι καλό μαθήτης είναι και έξυπνος.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για την αντιμετώπιση που έχουν ως κατώτεροι και τον οίκτο που δείχνουν κάποιοιο ενώ στη νπραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
ΥΓ:sorry που γράφω εδώ αλλά δεν πιστεύω πως είναι καλό να επεκταθεί το συγκεκριμένο θέμα
Οκτ 29 2010 22:51
Kenobi-sensei → iSvO-
όχι φίλε μου και ιδοόυ οι κανόνες[URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918[/URL]
Οκτ 23 2010 13:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται