Community Status Updates
Kenobi-sensei
→
alxdjo
πάμε στο χατζηνικολάου(σχεδόν γεμάτη) 6 ώρα το απόγευμα και περιμένουμε των καθηγητή ηλεκτρονικών και ξαφνικά μπαίνει ένας παππούς-καθηγητής και λέει εδώ κάνουν μάθημα οι μηχανολόγοι και ξαφνικά σχεδόν όλοι η αίθουσα αδειάζει
Oct 04 2010 21:13
Kenobi-sensei
→
alxdjo
ok μόλς τοδα.btw βγήκε το πρόγραμμα και τα μαθηματά(θεωρητικά) μας όντως είναι δευτέρα-τρίτη-τετάρτη.επίσης ηλεκτρονικά γράφτηκα 14-16 μεσημέρι παρασκευή άρα πάω αύριο ή την επόμενη εβδομάδα?
Sep 30 2010 17:59
Lord Leon → Kenobi-sensei
Μα βεβαιως! Και πολύ σύντομα μάλιστα. Αν και αν παρατηρήσεις ΠΟΤΕ μειώνονται θα το βρεις και μονος σου. Αλλα ας μη σου καψω το κεφάλι, απολαυσε το μονος σου! ;)
Sep 30 2010 00:22
Kenobi-sensei → Lord Leon
έχω διαβάσει 3 κεφάλαια μέχρι στιγμής από το spawn kαι θέλω να κάνω μια ερώτηση τα νούμερα 9¨99 9432 κλπ τα εξηγεί μετά τη σημαίνουν?
Sep 29 2010 23:52
Getekid → Kenobi-sensei
Χμ, ίσως, εφόσον πήγαμε από γενικότερα συζητήσεις συγκρίσεων στις συγκεκριμένες σειρές μάλλον θα πρέπει να επιστρέψουμε στο thread. Αν είναι ας postarουμε αυτά που λέμε, όχι όλα, μερικά, ώστε να συμετάσχουν και οι υπόλοιποι. Αν είναι θα σου απαντήσω εκεί.
Πάντως αν αρχίσουν πάλι να χτυπιούνται, θα πρότινα να γυρίσουμε εδώ...
Sep 29 2010 22:26
Kenobi-sensei
→
alxdjo
[COLOR=Black]no problem τα έχω βρεί τα μονοπάτια μόνος μου απλά επειδη άρης έβαλε επιλογή μαθηματικά κάτι που εμείς δεν έχουμε και το είχα απορια.ηλεκτρονικά θα κάνω 2-4 παρρασκευή.δεν υπάρχει περίπτωση να πέρσουν εργαστήρια με θεωρητικα ή κάτι παρόμοιο έτσι?
[/COLOR]
Sep 29 2010 22:17
alxdjo
→
Kenobi-sensei
oxi.apla proeretikhs parakolouthishs .
Apla exw na paw se ena seminario sthn MS giayto den tha katevw sry
Sep 29 2010 22:14
Kenobi-sensei → Getekid
οι διαφορές που υπάρχουν είναι όμως αυτό που το κάνει να μην μπόρουν να [B]συγκριθούν[/B] μεταξύ τους.Προφανώς και μπορούν να υπάρξουν κοινά κριτήρια(πλοκή,μάχες,σχέδιο) αλλά επειδη οι mangaka εστιάζουν σε διαφορετικά κριτήρια ο καθένας το δυσκολεύει στη σύγκριση ο kubo κοιτάει την λεπτομέρεια στους χαρακτήρες(εμφανισιακά)(αυτα που έχω δει μέχρι στιγμής τουλ), ο oda την μοναδικοτητά τους και ο kishi το profile τους(background,ιδεολογία).Επειδή είναι shounen ναί υπάρχει μια κοινή βάση αλλα μέχρι εκεί.Η σύγκριση naruto-one piece πχ μπορεί να γίνει μέχρι ένα σημείο και δεν πρεπει να γίνει για να βρούμε το καλύτερο.Επιπλέον ίσως να ήταν καλό να κρατάμε μια πισινή για το καθένα γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν.btw τέτοια συζήτηση θα έπρε να γίνει στο thread
Sep 29 2010 22:03
Getekid → Kenobi-sensei
Το να συζητάμε τις διαφορές τους και τις προτιμήσεις μας θα ήταν η ιδανική πορεία του thread αλλά αυτό έγινε μεμονομένα. Σε αυτό είμαι οκ.
Τώρα κοίτα, και τα 3 shonen και κάποια κοινά τα έχουν. Όντως δεν έχει νόημα να συγκρίνεις πχ. One Piece με Death Note, αλλά One Piece με Naruto έχει πιο πολύ λογική. Για αυτό έγινε και το thread. Προφανώς δεν είναι ένα και το αυτό, πιστεύω ότι οι διαφορές τους έγκεινται κυρίως στο αντικείμενο που πραγματεύονται, όπως είχα γράψει και σε ένα από τα post μου, και μετά λίγότερο στις μάχες, στήσιμο κτλ. Από εκεί και πέρα ομοιότητες υπάρχουν και αρκετές ώστε να έχει νόημα μια τέτοια συζήτηση, χωρίς πάντα να προσπαθούμε να βγεί ένα καλύτερο, μόνο το πιο αγαπημένο στον καθένα.
Sep 29 2010 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed