Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenobi-sensei → Tea-chan
να φανταστώ θα έκανες διακόπες στο πατρικό στη Σικελία???:P
Δεκ 04 2010 14:10
Tea-chan → Kenobi-sensei
Εάν ο κύριος στη φοτό ήταν συγγενής, δε θα βρισκόμουν εδώ που βρίσκομαι! XD
Δεκ 04 2010 12:03
Lord Leon → Kenobi-sensei
α, το ιδιο λεμε με τη θρησκεια δεν εχω τιποτα. το μυαλό αν κολλήσει τα γρανάζι το ιδιο ειναι. το αν θα κολλησουν στο χριστο το μπαοκ ή τον παγκαλο, απλά αφορμη ειναι.
απλώς οι δοξασιες γενικοτερα ξυπνανε λιγο τον μικρο κανιβαλο μεσα μου ακομα και χωρις ιδιαιτερη αφορμή, αλλα συγκρατιέμαι - δε μου φταινε σε τιποτα οι πιστοι. Εχω αρκετους φιλους να μοιραστω τις καφριλιες μου. :)
Θενξ
Δεκ 04 2010 00:57
Kenobi-sensei → Lord Leon
σου γράφω εδώ για να μη γίνει πιο flame το thread
διαφωνώ σε αυτό που λες ....οι επιθετικές κριτικές εμφανίζονται από κομπλεξικά άτομα τα οποία τυχαίνει τις περισσότερες φορές να είναι και εκπρόσωποι της θρησκείας αλλα η θρησκεία ως ιδέα δεν ευθύνεται σε τίποτα και τη βρίσκω μια χαρά
PS:σου γράφω εσένα γιατί σε θεωρώ πολύ εντάξει άτομο και ανοιχτό σε μια καλή συζήτηση
Δεκ 04 2010 00:19
Kenobi-sensei → sgouver
[SIZE=4][B]ΑΝΑΘΕΜΑ!!!!!!!!!!!
[/B][SIZE=2]are you happy now?:bleh:[/SIZE]
[/SIZE]
Δεκ 02 2010 00:12
iristella → Kenobi-sensei
spoiler tags για το τέλος της ταινίας στο zombie apocalypse thread pls. :3 Υπάρχει κόσμος που δεν την έχει δει. ^^
Νοέ 30 2010 00:35
Kenobi-sensei → zoro77
μακάρι αλλά εγώ θέλω να τους δω να πόσο έχουν δυναμώει ειδικά ο coby.Αναμένουμε
Νοέ 25 2010 18:46
zoro77 → Kenobi-sensei
[QUOTE=Kenobi-sensei;450001]
Γιατί μου το είπες τώρα αυτό?:emptyonexg1:[/QUOTE]
χαχα η πραγματικότητα με παρακίνησε...
αλλά δε ξέρεις κάτι μπορεί να ξέρει ο jinbei... ή κανένας law... λέω εγώ τώρα...
Νοέ 25 2010 01:42
Kenobi-sensei
→
alxdjo
πλάκα σου κάνω μην μου στεναχωριέσαι ,είσαι και σε κρίσιμο εξάμηνο:P
Νοέ 20 2010 19:21
Darthnicolas → Kenobi-sensei
Αρχηγέ,ίσως θέλεις να φτιάξεις λίγο τη sig σου.Λείπουν τα αρχικά εισαγωγικά,και στο κομμάτι που λέει [they caught up] θα πρεπε να λέει [they got caught up] :ureshii:
Νοέ 16 2010 12:05

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται