Community Status Updates
zoro77 → Kenobi-sensei
ναι ρε κρίμα. Στενοχωριέμαι για φέτος. Πάντως αν έμενε ο Μπενίτεθ ούτε ο Μασεράνο δε θα μας παράταγε αρχή της χρονιάς.. ούτε ο Τόρρες θα φευγε..
Τώρα η ομάδα θα αποτελειωθεί αν φύγει το στηριγμα με το όνομα Τζέραρντ....
Feb 01 2011 19:19
Kenobi-sensei → zoro77
πόσο σωστός είσαι.+τη πρόκιση με την Arsenal με το γκολ του ανεκδιήγητου Babel και τη ματσάρα του Skrtel (μόνος του κράταγε την άμυνα).Αλλά κάτι οι Αμερικάνοι κάτι ο Ισπανός ...ασε ιδέα σαν την ΑΕΚ έχουμε καταντήσει ...από του παιχνίδι με τη Utd είδα πρώτο μισάωρο μετά τα είχα πάρει πολύ άσχημα με το φαλάκρα(μούφα πέναλτι +αποβολή στον Gerrard).Τώρα με Suarez ...αλλά αν είχαμε και κανέναν καλό αμυντικό χαφ αντι του Poulsen θα ππετάγμαε κατ'εμε
Feb 01 2011 19:11
zoro77 → Kenobi-sensei
και γι αυτό..[SPOILER]
[IMG]http://3.bp.blogspot.com/_zhnGlt4CjXU/S8aw_Dj6HtI/AAAAAAAAKt8/d4f6bzD9arY/s1600/9.jpg[/IMG]
[/SPOILER]
αλλά κυρίως γιατί μ'αρέσει η μαχητικότητα αυτής της ομάδας. Με την ψυχάρα της γυρνάει δύσκολα ματς. Π.χ εμάς.. 0-1 σε 3-1 σε ένα ημίχρονο, το αποκορύφωμα με την Μίλαν στον τελικό την ίδια χρονιά το 3-0 σε 3-3(σε έξι λεπτά) και το ματς με την Τσέλσι στο Σταμφορντ Μπριτζ 4-4(άσχετα αν αποκλείστηκε).:nod:
Feb 01 2011 18:58
Kenobi-sensei → zoro77
ρε στο εξωτερικό υποστηρίζουμε Liverpool????πως και έτσι ...είσια και γάβρος παναθεμά σε :P
Feb 01 2011 18:45
Serestrum → Kenobi-sensei
ΑΑΑ!! εννοεις τον χαρτη? ναι ηταν κακος. βεβαια, ηταν τοσο κακοσχεδιασμενες οι περιοχες που παλι καλα που τον εβαλαν. φαντασου να περπατας ατελειωτους διαδρομους μεχρι να φτασεις στους αλλους διαδρομους για τις αποστολες...
διαδρομους εννοω τον χαρτη με μια συγκεκριμενη πορεια.
Jan 28 2011 11:51
Kenobi-sensei → Serestrum
μάλλον κάτι παρανόησες ...αυτό που λέω για το DAO είναι ότι μετά το intro που πεθαίνει ο βασιλιάς και πας στο camp και από εκεί διαλέγεις περιοχές και σε φορτώνει εκεί πέρα...εγώ δεν μιλάω για τη κάμερα αυτή μια χαρά είναι.
ΥΓ1:γράφω εδώ για να μη σπαμμάρω
YΓ2:το έχω το dark messiah και παίζει να είναι και η special edition:P
Jan 28 2011 03:06
Getekid → Kenobi-sensei
Χαχα, ναι. Η πλάκα είναι ότι του Naruto το λέγαμε με ένα φίλο μου πριν κανά δυο βδομάδες. Είπε και στο τελευταίο τεύχος για το Edo Tensei και λέω, ας το γράψω και στο forum. Παίχτηκε και αυτό με την πίεση στο One Piece ήρθε καπάκι να τα γράψω και τα 2 μαζί!! :hihi2: (ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν fail....:hot:)
Dec 11 2010 11:17
Leon → Kenobi-sensei
σε ποια σχολή είναι; γιατί ήμουνα και γω εκεί στους μηχανικούς περιβάλλοντος
Dec 11 2010 01:56
Kenobi-sensei → Leon
όχι απλά ο κολλητός μου σπουδάζει εκεί και μου λέει τακτικά τι παίζει εκεί πέρα
Dec 11 2010 00:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed