Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Giorgosdbz → iris 生活 kurosaki

Δεν πειράζει!! :D...για να εβλεπες dragonball πρεπει να σαι τωρα καπου 16-18....
Σεπ 09 2010 13:43
Φωτογραφία

iris 生活 kurosaki → Giorgosdbz

μπα...παλιααα οταν το ειχε στν αντ1 το θυμαμαι...καποια στιγμη φετος προσπαθησα να δω το kai αλλα δεν το συνεχισα ..
Σεπ 09 2010 13:42
Φωτογραφία

:D...dragonball fan εισαι?
Σεπ 09 2010 13:39
Φωτογραφία

χαχαχα ωραίοοοοος! XD
Σεπ 09 2010 13:36
Φωτογραφία

Και εγώ! Nice to meet you...xD
Σεπ 09 2010 13:35
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

Κοίτα εξαρτάται την μέρα...άμα δεν έχω κάτι να κάνω λιώνω στο pc...Και προτείνω σε όλα τα άτομα (σαν και σενα) να προειδοποιηται για την διαγραφη και αλλαγη καποιου thread....Τα ποστ μου τα κανω μαζεμένα...
Σεπ 09 2010 13:34
Φωτογραφία

το ξέρω >.< μου το χουν πεί πολλά άτομα οπότε το χω συνηθίσει XD χάρηκα btw :P
Σεπ 09 2010 13:32
Φωτογραφία

χαχαχα...εμένα με λένε Γιώργο!...(το ιρις προς ειρηνη μου εκανε)
Σεπ 09 2010 13:29
Φωτογραφία

όχι και εσύ :sigh2: ζωή με λένε κανονικά...γι αυτο και το ιαπωνικό :P εσένα; :P
Σεπ 09 2010 13:22
Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]κοιτα εχω κι αλλες δουλειες να κανω απο το να λιωνω ολη μερα στο anime.gr....[/QUOTE]Με 117 (και αυξάνονται) posts μέσα σε ούτε καν 4 μέρες που είσαι μέλος στο forum, δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το πιστέψω αυτό. Δια του λόγου το αληθές, [URL="http://www.anime.gr/forums/search.php?do=finduser&u=13577"]click here[/URL]. :hahaha: Κοίτα, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν έχω αυτό το ύφος. Με ωθείς όμως στο να χρησιμοποιήσω αυτό το ύφος από τη στιγμή που σου ζητάω να κάνεις ένα απλό, εύκολο και εξυπηρετικό προς όλους πράγμα, και καταλήγουμε να ανταλλάζουμε ένα κατεβατό VMs για το αν έχω δίκιο που σου το ζητάω. Ούτε σε μένα αρέσει που χρησιμοποιώ αυτό το ύφος. Πολύ περισσότερο θα προτιμούσα να καταλάβαινες την αναγκαιότητα του να πηγαίνουν τα σχόλια σ' αυτόν που τον αφορούν και μόνον, και όχι σε όλους... και να μην κάνουμε καθόλου τούτη εδώ την (ομολογουμένως κουραστική) συζήτηση.
Σεπ 09 2010 13:02
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

κοιτα εχω κι αλλες δουλειες να κανω απο το να λιωνω ολη μερα στο anime.gr....κρητη?? δεν φαινεται και τοσο...αφου το παιζεις αφεντικο (μπορει και να σαι) σου δινει το δικαιωμα να εχεις αυτο το υφακι??...επισης κανε μια βολτα στο φορουμ και θα δεις παρα πολλα threads με πανω απο 50 σελιδες που εχουν καταληξει σε προσωπικες συζητησεις....
Σεπ 09 2010 12:46
Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

Την πάτησες, ΕΙΜΑΙ από Κρήτη. Αν κι αυτό δεν έχει να κάνει και πολλά με το θέμα μας. Δεν θες να μου δώσεις τον ορισμό της λέξης spam με την πρόφαση ότι βαριέσαι... πες καλύτερα ότι έπεσα μέσα 100% στον ορισμό, και δεν θες να το παραδεχτείς. Δεν ξέρω για ποιο λόγο επαναλαμβάνεις το περί "σοβαρών θεμάτων", λες κι αυτά κατά κανόνα ξεφεύγουν της προσοχής μας και δεν κάνουμε τη δουλειά μας εκεί. Που ακόμα κι αν συμβεί (άνθρωποι είμαστε, όλο και κάτι θα μας ξεφύγει), θα χαρούμε να μας υποδείξεις που χρειάζεται να επέμβουμε και δεν το έχουμε κάνει ακόμα. Τέλος, περί ύφους. Εσύ το προκάλεσες όταν έγραψες "μην το παιζετε αφεντικα...εκει που δεν χρειαζεται". Όταν αμφισβητείς τη χρησιμότητά μας και τις αρμοδιότητές μας, μην εκπλήσσεσαι που ανταπαντούμε.
Σεπ 09 2010 12:42
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

Κοίτα δεν έχω ούτε την όρεξη ούτε τον χρόνο να σου δώσω τον ορισμό τις λέξεις σπαμ (so bored)...αν θέλεις να κάνεις σωστά την ''δουλειά'' σου να πας σε άλλα σημαντικά threads με 69 σελίδες τα οποία είναι και χρήσιμα δίνωντας πληροφορίες...το thread μαντιναδες το ανοιξα για πλακα να πουμε καμμια μαντιναδα να περασει η ωρα να ρεσπακταρουμε...κλπ (ποσο φαινεται οτι δεν εισαι απο κρητη)...όπως ξαναειπα υπαρχουν και αλλα threads με 50 σελιδες...εκει πηγαινετε...δεν εχω κατι με την δουλεια σου...απλα δεν μου αρεσει το υφακι και το εγω ειμαι αφεντικο εδω και με πανε και αν δεν σου αρεσει ξυδι...
Σεπ 09 2010 12:33
Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

Δηλαδή ποιος είναι ο δικός σου ορισμός της λέξης spam; Ενδιαφέρομαι να μάθω. Πάντως οι περισσότεροι Internet users συμφωνούν ότι spam λέγεται οποιοδήποτε ανεπιθήμητο mail, post, και γενικά κείμενο, το οποίο εμφανίζεται ανάμεσα σε επιθυμητά mails/posts/κείμενα. Και αποτελεί πρόβλημα διότι σου παίρνει περισσότερο χρόνο να διαβάσεις αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Με άλλα λόγια μου λες ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να είναι ένα thread αχούρι, και ότι το να προσπαθούμε να βάλουμε τάξη είναι αλαζονεία και επίδειξη ισχύος. Πίστεψέ με, δεν έχουμε όυτε την επιθυμία, ούτε το χρόνο να κάνουμε ποζεριά επειδή είμαστε moderators. Κάνουμε αυτό που χρειάζεται να γίνει, απλά και μόνο. Αν μας βρίσκεις συχνά μπροστά σου, μάλλον εσύ κάνεις κάτι λάθος και πρέπει να το διορθώσεις. Αν δεν συμπαθείς την παρουσία μας στο forum, λυπάμαι που θα σου το πω, αλλά είναι δικό σου πρόβλημα. Μπορώ με χαρά να σε διαβεβαιώσω ότι τα περισσότερα μέλη εδώ μας αγαπάνε γι' αυτό που κάνουμε. Ίσως αυτό σε βάλει σε σκέψεις.
Σεπ 09 2010 12:24
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

spam το θεωρείς εσύ?? ξέρεις τι είναι σπαμ...μα ελεος παιρνετα λεξεις..τρολλ,σπαμ κλπ...δεν ξερετε τι σημαινουν και τις λετε συνεχως...και να διαβασει καποιος το thread ''μαντιναδες'' τι θα αποκομοισει?...τιποτα...μην το παιζετε αφεντικα...εκει που δεν χρειαζεται....απλο...
Σεπ 09 2010 11:56