Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kenny → Giorgosdbz
Θέλεις λοιπόν να σεβαστούν τον κόπο σου. Απόλυτα κατανοητό.
Αλλά κι εσύ ρε Γιώργο, σεβάσου πρώτος τον δικό ΣΟΥ κόπο. Τι εννοώ. Μπαίνεις που μπαίνεις στον κόπο να τα γράψεις όλα αυτά... μη βιάζεσαι. Κάνε έναν έλεγχο πρώτα να δεις κατα πόσο στέκουν πριν τα δημοσιεύσεις... διότι ειδάλλως όλος ο κόπος πάει στράφι. Θα μπορούσαμε τώρα να σε επιβραβεύουμε και να εμπλουτίζουμε το thread σου, αντί να σου λέμε που και γιατί κάνεις λάθος.
Σεπ 26 2010 20:59
Giorgosdbz → meidei
και εσυ φυσικα θεωρησες σωστο να πας και να με θαψεις σε αλλους χρηστες
Σεπ 26 2010 20:53
Giorgosdbz → Kenny
κοιτα ειναι σαν να πετανε στα σκουπιδια οτι εγραψα...και κοπιασα για να το γραψω...απο κει και περα δεν ξερω αν ισχυουν
Σεπ 26 2010 20:51
Kenny → Giorgosdbz
[QUOTE]ικανο?? :O αντρας εισαι?[/QUOTE]3.5 χρόνια που είμαι στο .aNiMe//GR, πρώτη φορά συναντώ χρήστη που με είχε περάσει για γυναίκα. :hahaha:
Τώρα, στο θέμα του ορθογραφικού... ούτε εγώ το θεωρώ έγκυρο αντεπιχείρημα σ' αυτά που γράφεις, ούτε υποστηρίζω posts σαν κι αυτό, πλην όμως... το post στο οποίο αναφέρεσαι είναι μόλις ένα σε ολόκληρο το thread. Παρακολουθώ το thread από την αρχή του μέχρι τώρα, και όλοι οι υπόλοιποι εκφράζουν τη διαφωνία τους [U]με αυτά που γράφεις[/U], και όχι με την ορθογραφία σου. Οφείλω δε να παρατηρήσω ότι ούτε αυτούς τους καλοδέχτηκες στο thread.
Σεπ 26 2010 20:47
meidei → Giorgosdbz
Είμαι απόλυτα εντάξει με την συνείδηση μου Γιώργο· προσπάθησα πολλές φορές με τα μηνύματά μου στο νήμα σου να σε βοηθήσω να δεις πως χειρίζεσαι λάθος τη συζήτηση. Επιμένεις όμως να μην φτάνεις στην ουσία των απαντήσεων που έλαβες. Λίγα μπορούμε να κάνουμε για αυτό, αν ο ίδιος δεν το θέλεις.
Σεπ 26 2010 20:45
Giorgosdbz → meidei
Αν εχεις να πεις κατι....να το πεις σε μενα..απλα τα πραματα...συγχαρητηρια σε ολους τους μαγκες του ανιμε.γρ (σαν εσενα)
Σεπ 26 2010 20:41
Giorgosdbz → unagi
αΑμα εχεις να πεις κατι...να το λες σε μενα...και να μην εισαι με το φτυαρακι στο χερι....
Σεπ 26 2010 20:40
Giorgosdbz → Kenny
ικανο?? :O αντρας εισαι? (χωρις να θελω να θειξω κατι αλλα λογο ονοματος...) τεσπα στο θεμα...αμα θεωρεις εσυ σωστο ο καθενας να ερχεται και να σχολιαζω το ορθογραφικο και να με λεει με τροπο αμορφωτο τοτε θεωρησε το...τι να σου πω...οτι ειπα το διαβασα και το εψαξα
Σεπ 26 2010 20:38
Kenny → Giorgosdbz
:if:
Μα δεν είναι θέμα "να σου την πω" "να μου την πεις". Σε forum βρισκόμαστε, απόψεις ανταλλάζουμε. Και ναι, έχω κάνει κι εγώ λάθη, και με διόρθωσαν, και έσκυψα το κεφάλι και το παραδέχτηκα, όσο κι αν δεν με έχεις ικανό για κάτι τέτοιο.
Το κλίμα δεν είναι από μόνο του βαρύ. Γίνεται βαρύ όταν δεν είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης. Αν πολλά άτομα διαφωνούν μαζί σου, κάτι πάει στραβά.
Σεπ 26 2010 20:36
Giorgosdbz → Kenny
θαρρώ πως δεν υπαρχει κεννυ...Βεβαια δεν ειναι και τοσο τυχαιο που με καθε τροπο προσπαθεις να μου την πεις...τελικα βαρυ το κλιμα και δεν με σηκωνει στο ανιμε.γρ....
Σεπ 26 2010 20:27
Kenny → Giorgosdbz
[size=3]Θα πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις μπροστά σου εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Κάνει κακό.[/size]
Δεν ειρωνευόμουν πριν, ούτε ειρωνεύομαι τώρα. Μάλλον από τη δική σου μεριά ισχύει το "με έχεις πάρει με κακό μάτι". Για κάποιο μυστήριο λόγο [B]πιστεύεις[/B] ότι σε κυνηγώ όπου postάρεις με μοναδικό σκοπό να σου επιτεθώ. Δεν μπορώ να γράψω άποψη αντίθετη από τη δική σου χωρίς να το εκλάβεις σαν επίθεση. It makes no sense. Γιατί δηλαδή να μην έχω το δικαίωμα να σε διαφωνώ μαζί σου, τη στιγμή που το έχουν άλλοι;
ΥΓ. Όσο για το "κάνε κάτι χρήσιμο", μην ανησυχείς... έτσι, για παράδειγμα, ανάμεσα σε διάφορα άλλα πράγματα, σήμερα έκανα merge [U]ένα thread που άνοιξες χωρίς να κάνεις πρώτα ένα search για να δεις αν προϋπάρχει[/U]. Μέχρι κεραίας την κάνω τη δουλειά μου, γι' αυτό και με βάλανε στη θέση που με βάλανε.
Σεπ 26 2010 20:21
Giorgosdbz → Kenny
συνεχιζεις να ειρωνευεσαι...απλα δεν θα ασχοληθω...αμα θες να κανεις κατι στο thread μου αλλαξε το ''διαφορετικη'' (την σκοτωσα την λεξη) και κανε το ''διαφορετικοι''...
ΥΓ. κανε κατι χρησιμο
Σεπ 26 2010 19:55
Kenny → Giorgosdbz
[QUOTE]Μου φαινεται οτι με εχεις παρει με κακο ματι...[/QUOTE]ΚΑΙ ΟΜΩΣ, όχι.[QUOTE]και εγω να σου πω την αληθεια δεν σε πολυ παω...[/QUOTE]Με πικραίνεις.
Σεπ 26 2010 19:52

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται