Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]ένα θέμα το οποίο δεν είναι και το σημαντικότερο...(για πλάκα το 'βαλα)[/QUOTE]Δεν αποτελεί ελαφρυντικό κάτι τέτοιο.[QUOTE]ότι πω και κάνω να λογοκρίνεται[/QUOTE]Ουδεμία σχέση έχει αυτό που κάνουμε με λογοκρισία. Λογοκρισία θα είχαμε αν σβήναμε posts που εξέφραζαν απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε. Στα 3 χρόνια που είμαι moderator εδώ, δεν έχουμε κάνει κάτι τέτοιο ούτε μία φορά. Είναι βαριά κατηγορία, γι' αυτό πρόσεχε πριν την ξεστομίσεις. Σκοπός μας είναι απλά να διατηρούμε υψηλή την περιεκτικότητα του κάθε thread σε posts που έχουν να κάνουν με το θέμα, στο 100% αν γίνεται. Γι' αυτό και παρακάλεσα όλους να γράφουν τα (τετριμμένα σε τέτοιες περιπτώσεις) σχόλια σε VMs, και όχι στο thread. Δε νομίζω ότι ζητώ κάτι που κοστίζει χρόνο ή κόπο. Και όπως και να το δεις, είναι πολύ καλύτερο να μπορείς να διαβάσεις 15 μαντινάδες σε 1 σελίδα, παρά σε 5 σελίδες (αν αφήσουμε τα σχόλια αχαλίνωτα). Το λάθος δεν το κάνουμε εμείς οι moderators. Αυτή τη δουλειά την κάνουμε εδώ και χρόνια, και πίστεψέ με, ξέρουμε να την κάνουμε σωστά. Το λάθος το κάνετε εσείς τα απλά μέλη που δεν είστε έμπειροι με τους διάφορους διαύλους επικοινωνίας που προσφέρει ένα forum, και δεν ξέρετε πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε τον έναν και πότε τον άλλο. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε συνηθίσει από παλιά να γράφετε τα πάντα σε threads. Πλέον τα forums έχουν εξελιχθεί. Πλέον υπάρχουν και τα VMs, τα οποία χρησιμεύουν όταν θέλεις να πεις κάτι σε κάποιον το οποίο αφορά μόνο τον ίδιο, και όχι τους άλλους 300 που διαβάζουν το thread. Και τον ίδιο εξυπηρετείς, μιας και θα του εμφανιστεί notification οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσει, και τους υπόλοιπους που δεν χρειάζεται να διαβάσουν κάτι εκτός θέματος που δεν τους αφορά. Το αστείο είναι ότι νομίζεις πως τα έχω βάλει μαζί σου ενώ έχω ήδη επέμβει μία φορά στο thread των μαντινάδων για να το σώσω από spam άλλων.
Σεπ 09 2010 11:43
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

Ωραία εσύ όμως σχολιάζεις ένα θέμα το οποίο δεν είναι και το σημαντικότερο...(για πλάκα το 'βαλα)...Άλλα και άλλα θέματα τα οποία είναι και χρήσιμα τα αφήνετε να προχωρήσουν σε προσωπικές συζητήσεις....φτάνει πλεον με τα ''αφεντικά'' αυτού του σίτε....Μπήκα επειδή μου αρέσουν τα ανιμες και για να ανταλλάξω απόψεις...άμα είναι όμως ότι πω και κάνω να λογοκρίνεται ή να σβήνεται με τέτοιες δικαιολογίες καλύτερα να φύγω
Σεπ 09 2010 10:42
Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις[/QUOTE]Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ούτε εκεί είναι επιθυμητό.
Σεπ 09 2010 09:43
Φωτογραφία

Giorgosdbz → iris 生活 kurosaki

χαχα...:D...πως σε λένε κανονικά? (ειρηνη φανταζομαι)
Σεπ 09 2010 01:06
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Kenny

πειράζει δηλαδή αν ξεφύγουμε λίγο??...άλλα και άλλα θέματα...καταλήγουν σε άσχετες συζητήσεις και σας πειράζει αυτό...δηλαδή έλεος...
Σεπ 08 2010 22:58
Φωτογραφία

Kenny → Giorgosdbz

[QUOTE]2. Επιτρέπονται μόνο posts που περιέχουν μαντινάδες. Μην φορτώνετε αυτό το thread με posts που το μόνο που περιέχουν είναι σχόλια του τύπου "έγραψες", "έσκισες", "είσαι άρχοντας" κτλ. Για τέτοια σχόλια, πηγαίντε στο profile του εκάστοτε χρήστη και αφήστε του ένα VM.[/QUOTE]Για κάποιο περίεργο λόγο δεν διάβασες το παραπάνω, κι ας το έγραψα στο thread σου. Ή αυτό, ή το διάβασες και δεν το τηρείς. Να χαρείς, κάνε μου τη ζωή λίγο πιο εύκολη και ευχάριστη, και ακολούθα αυτόν τον κανόνα. Ευχαριστώ.
Σεπ 08 2010 22:49
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Adventurer

Τα εσπασε η μαντιναδα σου!!
Σεπ 08 2010 20:04
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Yiannis123

τίποτα..:D
Σεπ 08 2010 17:13
Φωτογραφία

Yiannis123 → Giorgosdbz

οκ...ευχαριστώ για την προειδοποίηση...:)
Σεπ 08 2010 17:11
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Yiannis123

Θα σε συμβούλευα να μην γράφεις με Greeklish διότι απαγορεύονται!...
Σεπ 08 2010 17:08
Φωτογραφία

Yiannis123 → Giorgosdbz

Nai apo Ierapetra...Esu apo Xania ap'oti vlepw...xaxa...
Σεπ 08 2010 17:06
Φωτογραφία

Giorgosdbz → Yiannis123

Μεγάλε είσαι από την Κρήτη απ'ότι βλέπω...Γειτονάκια χαχα...
Σεπ 08 2010 16:54
Φωτογραφία

Giorgosdbz → iristella

οκ θα το έχω υπ'όψιν μου...ευχαριστώ!
Σεπ 08 2010 16:26
Φωτογραφία

iristella → Giorgosdbz

[QUOTE=Giorgosdbz;424899]Έχεις δίκιο...[/QUOTE] Υes I know. Ένα περίεργο πράγμα αυτό, συνέχεια μου συμβαίνει... XD Anw μην σπαμμάρεις το thread σου άσε να γίνονται μόνο on topic posts για να βγει ωραίο και χρήσιμο. Αν θες να λες κάτι σε κάποιον άσχετο με το θέμα του topic στέλνε vms ή pms. KK?
Σεπ 08 2010 14:55