Jump to content

Community Status Updates

Photo

unagi → Giorgosdbz

Δες το pm που σου έστειλα. Η αλήθεια είναι ότι ένα θρεντ για τις εταίρες και τις γκέισες θα ήταν άκρως ενδιαφέρον.
Sep 27 2010 09:52
Photo

Giorgosdbz → unagi

Για τις γκεισες ΄η οιραν ειναι γνωστο το θεμα τουλαχιστον σημερα και εγω σου ξανα λεω η ελλαδα του σημερα δεν εχει κοινα με καμμια αλλη χωρα...η ελλαδα και η ιαπωνια ειναι νησιωτικα κρατη...η ρωσια που ανεφερεις...οχι υπαρχουν φυσικα πηγες για οτι γραφω...
Sep 27 2010 06:46
Photo

unagi → Giorgosdbz

θα ήθελα να διευκρινίσω ότι είμαι αρκετά αναίσθητος για να προσβλήθω από την κατηγορίες σου πως έκανα θάψιμο και ότι δεν συμπεριφέρθηκα αντρίκια, μην σου πω κιώλας ότι τα αποδέχομαι και δεν με πειράζει. Το μόνο που με νοιάζει είναι να ψαχτείς και να μην ποστάρεις πράγματα που δεν ισχύουν και δεν είναι τεκμηριωμένα με λίγα λόγια [B]πες από που είναι οι πηγές σου όταν γράφεις τόσο αμφιλεγόμενα πράγματα[/B], αν βέβαια υπάρχουν.
Sep 26 2010 23:07
Photo

unagi → Giorgosdbz

1.Δεν σε πιάνω, η Ιαπωνία βρέχεται παντού από θάλασσα, Ελλάδα όχι. Που ακριβώς είναι η ομοιότητα στο ότι έχουν και οι δύο νησιά; ε και; και Ρωσία έχει νησιά, και η Δανία έχει νησιά. 2.Αυτό με της γκέισες που πρόσφεραν σεξουαλικές υπηρεσίες... [B]λεγόντουσαν Oiran και όχι γκέισες[/B] 3.Μα τι λέμε τώρα απομονώνεις μόνο την αρχαία Αθήνα από όλη την Έλλαδα και την συγκρίνεις με όλη την Ιαπωνία; Άμα θες μην με ειρωνευεσε γιατί εγώ σου απάντησα τεκμηριωμένα και ήρεμα, άμα δεν θες δεν με πειράζει.
Sep 26 2010 22:49
Photo

Giorgosdbz → unagi

1. εχει μονο νησια οκ...ομοιοτητα απλο ειναι 2. αν νομιζεις οτι πολλες απο τις γκεισες δεν προσφερουν και με αλλους τροπους υπηρεσιες εισαι βαθια νυχτομενος...ή απλα ζεις σε αλλο γαλαξια...πολλα λεγονται και ακουγονται... 3. Τα λαχανικά στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στην αρχαία Αθήνα, ήταν σε σπουδαία ζήτηση, κι όχι μόνο για τους οπαδούς του Πυθαγόρα, που τα προτιμούσαν, μια κι απέφευγαν να τρώνε όσα έχουν ζωή αμα δεν ξερεις και δεν εισαι απολυτα σιγουρος για κατι μην μιλας...:D
Sep 26 2010 22:35
Photo

unagi → Giorgosdbz

Ποιος σου είπε ότι δεν έχω άποψη... αλλά οκ άμα θες να επιχειρηματολογήσω θα το κάνω... 1. Οι γκέισες [B]δεν κάναν σεξ με τους πελάτες[/B], ήταν μορφομένες και ήξεραν να παίζουν μουσικά όργανα και να κάνουν τελετή τσαγίου. Ο σκοπός τους ήταν να διασκεδάσουν τον πελάτη με θεάματα. Καμία σχέση με τις εταίρες[S] οι οποίες ήταν πόρνες και αμόρφωτες[/S], άκυρο αυτό. Η ιαπωνική ορολογία για τις πόρνες είναι oiran. 2.Τα λαχανικά που έχουμε στην Ελλάδα ουδεμία σχέση έχουν με αυτά της Ιαπωνίας... και η Ελληνική παραδοσιακή διατροφή βασίζεται στο συτάρι και τα δημητριακά που στην Ιαπωνία ακόμα και τώρα δεν πολύ τρώγονται.Οι Ιάπωνες παραδοσιακά δεν τρόγανε [B]καθόλου[/B] κρέας λόγο βουδιστικών πεποιθήσεων. Και αποφάσισε συγκρίνεις Νέα Ελλάδα με Ιαπωνία ή αρχαία; Στην αρχαία ελλάδα τα οπωροκηπευτικά ήταν πολύ ακριβά κι έτσι καταναλώνονταν σπάνια, δεν είναι όπως τώρα που υπάρχουν ψυγεία και είναι δυνατή η συντήρηση τους. Γιαυτό κατανάλωναν [B]κυρίως όσπρια και όχι λαχανικά[/B] 3. Καμία ομοιότητα γεωγραφικά... η Ελλάδα έχει ηπειροτηκά εδάφη και αρκετά νησία, η ιαπωνία [B]έχει μόνο νησιά[/B].
Sep 26 2010 22:22
Photo

Giorgosdbz → meidei

χρειαζονται...και εγω την εννοω...εκανα λαθος...:D
Sep 26 2010 22:06
Photo

Giorgosdbz → unagi

φιλε ακου λιγο...για εσενα δεν εχει σημασια...οκ? για πολλους αλλους εχει που ασχολουνται λιγο με γεωγραφια και ιστορια...θα μπορουσαμε να ανοιξουμε διαλογο...στο thread μου...και εγω σε ρωταω τωρα αφου σε αφηνει παγερα αδιαφορο το thread μου γιατι μπηκες...αφου δεν ειχες δικια σου αποψη αλλα εκρινες απο τους αλλους.,,? κατι τετοια θεματα τα κατεχω ας πουμε (ιστορια κλπ) χωρις να ειμαι ψονιο...μου αρεσει να μαθαινω για πολιτισμους λαων...εγραψα κατι οκ? αυτο που εγραψα ειχε καποιες ιστορικες βασεις και πηγες...αν θες το πιστευεις αν οχι δεν με νοιαζει... συγκρινε λιγο τις εταιρες...με τις γκεισες θα καταλαβεις ενα κοινο διατροφη λαχανικα, πουλερικα., ψαρι , κρεμμυδια κλπ και γεωγραφικα τρομερη ομοιοτητα νησιωτικα νησια και τα 2 σημερα αν εχεις καταλαβει κατι το ελλαδισταν δεν εχει καμμια ομοιοτητα σχεδον με κανενα κρατος...αν αυτο σου λεει κατι...εγω δεν λεω οτι ειχαν/εχουν ακριβως επιρροες...με τιποτα δεν συμβαινει αυτο για ευνοητους λογους.,,δεν λεω οτι εχω δικιο...απλα αμα δεν ξερεις κατι παραπανω αλλα απλα βλεπεις τι γραφουν οι αλλοι τοτε μην μιλας...οντως εγω φερθηκα καπως φασιστικα...ομως μπορουσα να αιτιολογησω οτι εγραφα και να εκανα διαολογο οταν μπαινει ο καθενας ομως και κοροιδευει...τοτε βγαινω εκτος...επισης εκανα πολυ κοπο για το thread δεν το εκανα αντιγραφη-επικοληση...μετα εσυ πηγες στον ταδε και αρχισες αμα το θεωρεις σωστο και αντρικιο αυτο τοτε εγω τι να σου πω....τεσπα αυτα απο μενα...κρινε αφου ελεγξεις και επισης τιποτα δεν ειναι θεμα ηλικιας...ειμαι 16 εχω μαθει πολλα και εχω γνωμη για μουσικη πολιτικη κλπ. το οτι ειμαι 16 δεν ειναι ουτε ελαφρυντικο ουτε ομως σημαινει κατι... οταν λες κατι να το στηριζεις με δικες σου αποψεις
Sep 26 2010 22:03
Photo

meidei → Giorgosdbz

Οι κόποι ποτέ δεν πάνε στα σκουπίδια ;) Θα δεις ότι θα κερδίσεις πολλά από αυτή την "ήττα", αν το θελήσεις. Εγώ θα είμαι πολύ χαρούμενος αν βοήθησα· συγγνώμες δεν χρειάζονται :)
Sep 26 2010 21:39
Photo

Giorgosdbz → meidei

καταλαβα τι εννοεις΄...και ειλικρινα σου/σας ζηταω συγνωμη..απλα ηταν σαν μια ''ηττα'' (κρητικο πεισμα χΔ) Και ηταν λες και ολοι οι κοποι μου πηγαν στα σκουπιδια
Sep 26 2010 21:34
Photo

unagi → Giorgosdbz

Τι θες να σου πω; Η άποψη μου είναι ότι αυτά που ανέφερες στο θρεντ ήταν γενικεύσεις και ότι δεν είχαν λόγο αναφοράς. Δηλαδή ποιοι λαοί δεν έτρογαν λαχανικά και κρεμμύδι;:hihi2: Αυτά που σου λέει ο Κεννυ με καλύπτουν πλήρως. Εξάλλου δεν μου αρέσει η όλη ιδέα να βρίσκουμε ομοιότητές και διαφορές ανάμεσά στους λαους. και άσε που από ότι κατάλαβα δεν συγκρίνεις νεοέλληνες με Ιάπωνες αλλά αρχαίους Ελληνες με Ιάπωνες... ποιος ο λόγος; Δεν έχω κάτι μαζί σου μην εξάπτεστε.
Sep 26 2010 21:26
Photo

meidei → Giorgosdbz

Κοίτα, δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω quote τα ποστ που αποκαλείς τους άλλους χρήστες ξερόλες, επιδειξίες (γνώσεων πάντα) και ισχυρισμούς ότι έχουν κάτι προσωπικό με εσένα. Ελάχιστο νόημα έχει, το ανάφερα μόνο επειδή με κατηγόρησες για θάψιμο. Λες ότι έγραψες μερικά πράγματα χωρίς να ξέρεις και να υποστηρίζεις αν ισχύουν. Τότε [B]γιατί[/B] είχες αυτή την αντίδραση όταν σου είπαν ότι κάποια από αυτά δεν ισχύουν; Σε αυτό το φόρουμ, και σε αρκετά άλλα, αλλά και στην πραγματική ζωή, έχω συμμετάσχει κι εγώ σε κάποιες συζητήσεις (πολύ πρόσφατα ακόμα). Μερικές φορές είπα μεγάλες βλακείες και όταν οι άλλοι επισήμαναν τα λάθη μου ντράπηκα, παλιότερα θύμωνα κιόλας, αλλά μέσα από αυτές τις "ήττες" μου σε αντιπαραθέσεις πήρα το μήνυμα ότι δεν πρέπει να μένω σε αυτά που ξέρω, αλλά να ακούω τους άλλους και να ψάχνω να μάθω περισσότερα. Αν η άποψή μου μπορεί να καταρριφθεί με 100 διαφορετικούς τρόπους (αν και ένας μόνο αρκεί), τότε πρέπει να προσπαθήσω να την στηρίξω· αν δεν μπορώ, πάει να πει ότι ίσως τελικά να μην έχω δίκιο. Ο διάλογος μόνο καλό μας κάνει. Ακόμα και αν όλοι διαφωνούν μαζί μου, κάτι κερδίζω. Αυτή είναι η άποψή μου, και αυτό προσπαθώ να σε κάνω να δεις. Ίσως να έχω άδικο, δεν ξέρω, αλλά θα προσπαθήσω να το μάθω.
Sep 26 2010 21:13
Photo

Giorgosdbz → Kenny

οκ..καταλαβα τι εννοεις...ομως δεν βρηκα καποιο αλλο κοινο...αμα προσεξεις μοιαζουν ομως δεν υπηρξε ποτε επιρροη απο τους ελληνες στους ιαπωνες (ή το αντιθετο) τεσπα εγω ζηταω συγνωμη και απο σενα...
Sep 26 2010 21:03
Photo

Giorgosdbz → meidei

εβιρσα?? τι ύβρη ξεστομισα? ζητησα συγνωμη οκ? απλα πεταχτηκατε ολοι και λεγατε αστατα πραματα...απλα εγραψα κοινα στοιχεια χωρις να εννοω οτι ισχυουν
Sep 26 2010 21:02
Photo

meidei → Giorgosdbz

Κανένα θάψιμο. Δημόσια λέχθηκαν όσα λέχθηκαν και αφορούσαν τις πράξεις σου, αυτό που έδειξες στο συγκεκριμένο νήμα. Αντίθετα, εσύ ύβρισες άλλα μέλη που διαφώνησαν μαζί σου επειδή απλά δεν δέχεσαι ότι μπορούν να έχουν άποψη για αυτό που βλέπουν.
Sep 26 2010 21:00