Community Status Updates
Kai → zoro77
Χαχαχα! Σου έκανε εντύπωση που οι μισοί 'έγιναν αόρατοι' καθώς προχωρούσε το παιχνίδι, ε; XD Και όμως, οι συνομωσίες γινόταν με άλλον τρόπο.
Mar 07 2011 17:02
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Όχι, δε μου φάνηκε καθόλου κάπως, απλώς ένιωσα πως χαλάστηκες μ'αυτό που γινόταν και ρε συ μην χαλιέσαι επειδή κάποιοι είναι "χαζοί" κι ενδιαφέρονται περισσότερο να κερδίσουν παρά να παίξουν. Λες και είναι τίποτα φοβερό...Τεσπα, γι αυτό σε είπα μην χαλιέσαι, στο κάτω κάτω εσύ έπαιξες σύμφωνα με τους κανόνες και το θέμα είναι να το ευχαριτιέσαι! ^^
Mar 07 2011 16:49
Kai → zoro77
Ε, ναι, τουλάχιστον αυτά είναι αυτά που πρέπει να μένουν στο τέλος.
Μέσω msn.
Mar 07 2011 16:48
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
σορρυ αν φανηκε καπως το ποστ μου! Απλα με ενοχλησε ενα ποστ ''περι εξυπναδας''
Νταξει τωρα μια χαρα ειμαι xD!
Πως περασες το τριημερο?
Mar 07 2011 16:44
zoro77 → Kai
Αυτο εχει σημασια. Να το ευχαριστιομαστε!
Μια απορια που εχω! Εσεις οι δολοφονοι πως μιλαγατε?
Mar 07 2011 16:41
Robin-Chwan → zoro77
Να το κανεις. Αξιζει! Και μαλιστα ο Gokudera (με τα Juudaime του) ειναι μονο ενα κομματι απο το KHR. Αλλοι κορυφαιοι ειναι ο Dino, o Hibari, η Haru, o Lambo, o Yamamoto etc. etc. etc. etc. (εσυ μολις σιγουρευτικες οτι ειμαι τρελη!) αλλα ο κορυφαιος ειναι ο Reborn. Ηταν στο προηγουμενο σετ μου και θα ειναι και σε αλλο ενα στο μελλον (θα κανω σετ με ολους τους χαρακτηρες. Μεχρι τωρα εχω κανει Adult Reborn και Gokudera) Θελω εντυπωσεις αν με το καλο το αρχισεις.
Mar 05 2011 21:59
Kai → zoro77
:kakaka: Δε φταίω εγώ που προτίμησε 'αλλον', ένα άτομο είχα κι εγώ να ασχολούμαι. Καλά, έπαιξε πολύ καλά ο shinigami και το καταευχαριστήθηκα, γιατί πραγματικά σ' ένα σημείο είχα βαρεθεί τελείως όμως και ασχολιόμουν με όποιον έβρησκα. Βέβαια επειδή για εμάς έκανε μπαμ ότι ήταν ο επιθεωρητής ήξερα ότι και πολύ μου ήταν που είχα μείνει 3 γύρους από τότε που με έδειξε. Στον τελευταίο ειδικά που ήξερα ότι ήταν να φύγω έλεγα ό,τι ήθελα, γι' αυτό περιμενα να με ψηφίσουν κι άλλοι. Τους καταευχαριστήθηκα τους 2 τελευταίους γύρους πριν βγω.
Ναι, καλό θα ήταν να ήταν ακόμη ένας μέσα, κρίως λόγω τις αναλογίας. Οι αθώοι παραήταν πολλοί. :nanteee: Δλδ και εμείς οι καημένοι απλά να ξεφύγουμε θέλαμε, τι κάναμε, μια κοπέλα φάγαμε μόνο.
Mar 05 2011 16:07
zoro77 → Kai
Aν μου απαντησεις θα αργησω να σου μιλησω γιατι φευγω τωρα τριημερο. Τα λεμε Δευτερα!
Mar 05 2011 15:47
zoro77 → Kai
Καθαρα για λογους αναπαραστασης του χαρακτηρα του zoro! O zoro δεν ειναι ο τυπος που τον ενδιαφερουν τι λενε οι αλλοι!(αν τον λενε κακο ή καλο). Γι αυτο σχεδον ποτε δεν απανταγα στο τι μου λεγαν οι αλλοι.(Νομιζεις πως δεν ηθελα?xD:kakaka:)
Οσον αφορα εκει που δε σε ψηφισα στο τελος, θα το εκενα μετα το τελευταιο ποστ του shinigami. Γιατι εκανε μπαμ οτι ηταν επιθεωρητης. Δεν την αλλαξα την ψηφο μου για να μην τον καρφωσω.(οχι ότι δεν τον ειχατε καταλαβει :hehehe:) Anyway μεχρι να μαθω τι παιχτηκε εγω το ευχαριστηθηκα φουλ το παιχνιδι κι ας γινομουν και ρομπα μετα απο καποιες αποφασεις μου!
(Και πραγματικα απορω πως δε με θεωρουσαν υποπτο μετα απο αυτα!!)
Παντως ενα γυρο πριν βγεις σε καταλαβα! Μεχρι το σημειο που σε ψηφιζε συνεχως ο shinigami ήσουν πολυ χαλαρη. Μετα καπως αλλαξε η φωνη των ποστ σου.(στο ειπα στο πρωτο μακριναρι ποστ μου που σας ανεφερα ολους xD) Καλο παιχνιδι παιξατε! Για μενα επρεπε τουλαχιστον να ειχατε αλλον εναν..
Mar 05 2011 15:42
Kai → zoro77
:kakaka: Αγανακτησμένος αθώος και με το δίκιο σου. Παίζει να ήταν το πιο λιγομίλητο 'Go to hell' εκεί μέσα.
Και btw απορρώ πώς άντεξες τόσο πολύ που στον την έμπαινα μέσα το rp στο παιχνίδι και δεν με ψήφισες στο τέλος. :hehehe:
Mar 05 2011 11:20
zoro77 → Robin-Chwan
χαχα τοσο ανημερωτος ε? Τελικα ισως για τον juudaime να ξεκινησω κι αλλο ongoing. xD
Mar 05 2011 03:40
Robin-Chwan → zoro77
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Πωω, με επιασες απροετοιμαστη XD. Οχι οτι σε κατηγορω που δεν ξερεις (καθε αλλο). Eιναι απο το Katekyo Hitman Reborn! (οπως και ο Gokudera, ο χαρακτηρας που ειχα παρει και ειναι και στο σετ μου). Αν το ειχες δει θα καταλαβαινες γιατι το ωρηκα τοσο αστειο. Τεσπα ο Δεκατος (που κανονικα τον λενε Tsuna, απλα ο Gokudera τον φωναζει ετσι) ειναι κατι σαν 2ος πρωταγωνιστης της σειρα (ο Reborn ειναι ο πρωταγωνιστης αλλα το ολο θεμα ειναι γυρω απο τον Tsuna) και ειναι αυτος ο τυπος: [URL]http://reborn.wikia.com/wiki/Tsunayoshi_Sawada[/URL] (αν σκοπευεις να το δεις καποια στιγμη στο μελλον σου προτεινω να μη διαβασεις πολλα) και ο χαρακτηρας μου, ο Gokudera τον θαυμαζει γιατι του εσωσε τη ζωη ενω ηταν εχθροι. Και απο τοτε λεει τουλ 4 φορες σε καθε chapter "Tenth" το ενα και "Tenth" το αλλο (και αντιστοιχα στο anime "Juudaime"). Πχ: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=LPGP0RVRJOI[/URL] [url]http://www.youtube.com/watch?v=j3p1Ad9_Jso[/url]
Δεν υπηρχε λογος να μη με ρωτησεις πριν τελειωσει το παιχνιδι δηλαδη. (^Btw, πολλες παρενθεσεις XD)
[URL="http://www.anime.gr/forums/login.php?do=logout&logouthash=1299264597-b1f3197cad711add32114a05bce21e70eede8571"][/URL]
Mar 04 2011 21:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed