Community Status Updates
Robin-Chwan → zoro77
Το χω αυτο! XD
Κοιτα λιστα με set στην υπογραφη μου. Btw πως σου φαινεται το καινουριο σετ?
Mar 07 2011 22:04
Robin-Chwan → zoro77
[s]το τρελη ειναι κοπλιμεντο για μενα[/s]
Εχει 200κατι επεισοδια αλλα το anime εχει τελειωσει ενω το manga συνεχιζεται. Αρα σου προτεινω να δεις 3-4 επεισοδια του anime (οχι παραπανω γιατι εχουνε κοψει σκηνες που πιστευουν οτι δεν ειναι καταληλες για παιδια (και καλα) >.<) και μετα να το συνεχισεις στο manga (που ειναι 300κατι chapter και βγαινει καθε βδομαδα)
Mar 07 2011 21:47
zoro77 → mono
ναι μ'αρεσε δεν το συζητω! Τα παρατραγουδα τα μαθα οταν τελειωσε το παιχνιδι..
ειχε πλακα να ψαχνω στο google εικονες με διαφορετικες φατσες του zoro xD
Mar 07 2011 21:26
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
σωστα μαντεψες!
το καλοκαιρι ειναι ολα τα λεφτα!
η Χαλκιδικη?
Mar 07 2011 19:01
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Ααααααααααα, ζηλεύω! Έχετε εξοχικό εκεί να φανταστώ για να πάτε διήμερο...Τι ωραία πάντως, δύο μέρες εκεί, μια χαρά! Κρίμα που κι εμείς δεν πήγαμε Χαλκιδική.
Mar 07 2011 18:35
Έτσι, παντού κρύο, με τα μάλλινα και τα σκουφάκια όλη την ώρα!
Χα χα, θα συμφωνήσω σ'αυτό: μόλις τελειώσει η εξεταστική είναι λες και πέφτω σε χειμερία νάρκη προσωπικά γι αυτό και βαριέμαι τόσο πολυ...
Αλήθεια, όλο ακούω Λούτσα πώς είναι αυτή η περιοχή? Ορεινή, παραθαλάσσια, με πράσινο, τι στο καλό?
Mar 07 2011 18:21
zoro77 → Kai
Ηταν και αυτο το ενδεχομενο οντως!
Στο περασμα των ποστ δε μου φανηκε και τοσο επιθεωρητης xD
Mar 07 2011 17:23
Kai → zoro77
Χαχαχα. Ε, και άμα σου έβγαινε επιθεωρητής λέμε τώρα, τι θα γινόταν; Καλύτερα που το έπαιξες safe.
Mar 07 2011 17:20
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
Eγω για διημερο πηγα Λουτσα(περιοχη κοντα στην Αθηνα). Καλα ηταν αν και ειχε ψοφοκρυο..
Και παλι σχολη οπως λες.. Την τρελα μου. Δε βαριεσαι ομως αφου τελειωσε η εξεταστικη παλι αραγμα xD
Mar 07 2011 17:09
zoro77 → Kai
Τσαμπα κοιταζα το who's online..:kakaka:
Τον didimakia ομως τον τσακωσα!!! Τον βλεπω τοσο καιρο ως ορατο και ξαφνικα μου γινεται αορατος. Δεν ειπα κατι για να μην χαλασω το παιχνιδι!
Mar 07 2011 17:06
Χμ, καλά μπορώ να πω! Αν και σήμερα δεν πήγαμε πουθενά λόγω του κρύου :( το Σαββατοκύριακό μου τουλάχιστον ήτανε μια χαρά! Άσε που σήμερα χιονίζει κιόλας, yay!
...Αχ, πανεπιστήμιο πάλι τώρα...xD the bane of my existence! Αλλά εντάξει, σοβαρά τώρα, μ'αρέσει απλώς καταλαβαίνεις, βαριέμαι του θανατά...
Εσύ πως τα πέρασες? Πήγατε καμιά βολτίτσα?
Mar 07 2011 17:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed